Suleyman Magnificul Discutii despre serial
Postat 11 March 2013 - 09:25 PM
Ma tot uitam la Mustafa sa vad ce nu e in regula,ca totusi nu e urat ,are fruntea inalta si parul taiat in fata e shui cumva,nu-l avantajeaza,la fizionomia lui un ciuf in fata poate nu i-ar fi stricat
Cand era alaturi de taicasu cu coiful pe cap ,parca arata mult mai bine
inca o data m-am convins ca o ''coafura'' poate afecta' f. grav fizionomia
In rest din serial.sultana mama (Valide) e de belea
Gata fug ca incepe!
Postat 12 March 2013 - 08:43 AM
http://www.youtube.c...h?v=jKHbiw-cwaI
deci m-am prapadit de ras!!!
Postat 12 March 2013 - 08:57 AM
Postat 12 March 2013 - 09:47 AM
Postat 12 March 2013 - 12:55 PM
zerda, la 12 March 2013 - 09:47 AM, a spus:
Ha ha! ce ma bucur ca te-am inveselit si pe tine!
Intradevar sunt de poveste cei doi,e o concurenta si invidie intre ei,dar fara ei serialul ar fi mult prea serios si prea trist.
Eu nu inteleg o boaba turceste,desi acusi acusi o sa incep sa o rup ciabuc-ciabuc
Uite aici ce se cearta desi nu inteleg nika e deajuns gesturile si mimica fetei ,sa te faca sa razi
http://www.youtube.c...h?v=4GkycQKToIg
Ce m-am amuzat cand Daye exasperata de comportamentul celor 2 i-a pus drept pedeapsa sa curete un sac de ceapa la bucatarie!
Postat 12 March 2013 - 12:57 PM
http://www.youtube.c...DC5EA4BF2F95574
Maii sa nu ma faceti sa fac monolog pe aici!
Postat 12 March 2013 - 01:31 PM
Tu zi, ca te urmareste destula lume!
Postat 12 March 2013 - 02:09 PM
moatza, la 12 March 2013 - 01:31 PM, a spus:
Tu zi, ca te urmareste destula lume!
Hi hi! Paii draga Moatzo,am pus deja pe pagina anterioara rezumatul urmatoarelor 2 episoade ce vor fi sa vina sapt. viitoare (49-50) pe o pagina mai in urma pe cele de sapt. asta,pun si eu cum gasesc informatiile,e greu, ca fiind in turca nu prea e multa lume sa traduca ,daca era in english' hi hi,deja ar fi fost alta treaba (a mea e de balta dar tot mai bine ca turceste )
Al meu sot (mancal-ar mama pe el ) a vazut ca vad noutati despre serial pe gogu' care ma ducea pe feisbuciu' (facebook )asa ca mi-a zis :'' maaaiii nevasta!! nik' nu jdii'!! '' cica a scris pe contul lui de fesbook la cauta adrese ''suleyman magnificul'' si acolo apar mai multe adrese,a dat like' la adresele', si apoi la profilul lui e in stanga o casuta unde scrie:''flux de pagini'' ,asa ca daca dau acolo imi intra automat toate noutatile postate(bine ca el are mai multe si el acolo despre sport,stiri deshtia'),asa ca atata stiu atata va spui si eu ca stiti cat de atehnica sunt..vedeti si voi care aveti cont pe facebook scrieti acolo suleyman magnificul si veti fi la curent cu nouatatile din film despre actori ,foto etc..
Postat 12 March 2013 - 03:00 PM
Postat 12 March 2013 - 03:24 PM
Chit ca el nu-l foloseste deloc
Postat 12 March 2013 - 03:44 PM
Ca sa nu mai discutam fata lui, el care se uita numai la filme grele
Dar asa ca barfa, imi place sa citesc!
Postat 12 March 2013 - 06:22 PM
Deaia nici nu-mi fac eu cont
Postat 12 March 2013 - 09:43 PM
Hi hi! I-ati vazut pe sumbul si gul cum suflau pt. noroc la table?!
Parca erau 2 vipere pufaitoare
Sultana mama Hhhiii!!(vb. lui Sumbul' )
Sa vedem daca ,cadana lui Mustafa Nora,e intradevar loiala lui Hurreemm??!!
Hiii''!! fug ca incepe
Postat 12 March 2013 - 10:12 PM
Uff!! ce mila-mi era de Daye,dar sunt sigura ca se va rezolva bine pana la urma bravo ei a dat dovada de mult curaj si corectitudine!
Ha ha hA!Si Gulsha iar a facut-o Hurrem ''fatza de sobolan'' inca de cand o facuse asa ultima oara asa-mi ramasese pe cretina!
Deci fatza de sobolan pt. mine ramane da?~
Postat 12 March 2013 - 11:02 PM
E un film pana la urma fiecare actor are rolul lui duuooaammmnnee''!! credeam ca nimik nu ma mai surprinde
Nici mie nu pre-am place rolul ei e cam alunecoasa,dar e f. carismatica isi joaca f. bine rolul
Haii!! nu fiti sfioase ,comentati si voi sa vad ce impresii aveti! Ca alfel nu va mai zic nimik
Aiurea!! glumesc maii!!
Postat 13 March 2013 - 01:05 AM
N-am apucat inca sa vad ep din seara asta ca online il posteaza doar a doua zi.
Mie imi place de Nigar ,vorba ta isi joaca foarte bine rolul.
Si ma bucur ca pana la urma Hurrem cade tot in picioare.
Postat 13 March 2013 - 08:51 AM
lili, la 13 March 2013 - 01:05 AM, a spus:
N-am apucat inca sa vad ep din seara asta ca online il posteaza doar a doua zi.
Mie imi place de Nigar ,vorba ta isi joaca foarte bine rolul.
Si ma bucur ca pana la urma Hurrem cade tot in picioare.
Da! pai,chiar ma gandeam,saraca Hurrem,nu o sa aiba viata usoara nici dupa moartea sultanei mame (prin episodul 62 am inteles ca se va intampla) ca sultanul va avea acea relatie cu Firuze,in viitor mai apare o sultana sora de-a sultanului ,sultana Sah,care numa' de intrigi o sa se tina,Hatice inebuneste de ura dupa moartea lui Ibrahim,asa ca spre sfarsitul serialului nici nu-i de mirare ca Hurrem inebuneste