Mda'!
Ce am inteles eu si din ce am vazut eu pana acum,Mahidevran s-a schimbat,vremurile in care era indragostita de sultan si plangea de dorul lui si murea de gelozie au apus demult,ea s-a intors cu Mustafa mare ,prioritatile ei s-au schimbat,viseaza sa-l vada sultan si ea valide si atunci o sa le arate ea la toti...si-a mai pune pofta-n cui ca filmu' asta n-o sa-l vada
Probabil de aceea cand l-a crezut deja pe sultan mort ,il si vazuse pe Mustafa sultan in locul lui Suleyman,deaceea probabil moaca aia amara..
Ma bucur ca si valide si toti vor vedea asta,Hurrem in schimb a fost distrusa,ea chiar il iubea,neconditionat..
Ce mai vad eu e ca intradevar printii erau toti instruiti si pregatiti ca viitori,potentiali sultani,dar Suleyman,nu avea nici cea mai mica intentie sa renunte de buna voie la acest statut,ci doar in caz de deces ,el si cu papa
(bine nu asta ultimul care face cumva exceptie de la regula)dealtfel el moare sultan,deaici o sa vedem ca intre el si Mustafa e de fapt si o rivalitate/concurenta,mereu se repeta ''inocenta a murit''.
Hurrem deasemeni ,nu i-ar conveni deloc sa devina Mustafa sultan,numai d-zeu stie ce s-ar fi putut intampla atunci cu ea si copii ei,asa ca va incerca din rasputeri sa submineze autoritatea lui Mustafa,si va sapa incet incet ,creind intrigi si pe langa sultan astfel incat pana la urma va reusi,cred ca ,complotul caruia ii va cadea prada Mustafa si in urma caruia va fi ucis din ordinul sultanului,e pus la cale si de catre Hurrem (spun ''si'' pt. ca nu ar fi reusit asta singura,va fi ajutata),ramane sa vedem.