Forum Culinar: Suleyman Magnificul - Forum Culinar

Salt la continut

• 25 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Suleyman Magnificul Discutii despre serial

#121 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 March 2013 - 06:54 PM

Vezi postareamoatza, la 20 March 2013 - 05:39 PM, a spus:

dar pe mine ma mira ca o sultana, insasi nevasta de Suleyman, poate patzi asa ceva de la o cadana.

Paii,nici nu ar fi putut daca era de capul ei :hug: (ar fi fost decapitata de mult) dar aici e coditza' lui valide :hello: Sssssss!!!!ea a regizat totul,deaceea s-a ajuns atat de departe!

Hurrem a avut mult de luptat si ca in orice lupta ,mai pierde batalii,mai si castiga ,alte ori isi ia revansa mai tarziu :lol:
Citisem undeva ca Hurrem nu era chiar o mare frumusete,frumusica,dar carismatica,arma ei cea mai importanta a fost mintea ei si puterea de seductie.

#122 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2013 - 09:27 PM

Off!! si cat va mai suferi dupa sultanul ei :(

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13638073386847.jpg

*Un mic detaliu din ep.72*
Hurrem : Unde este Suleyman ?
... : El este cu haremul sau, sultana ...
Hurrem : Cine este "haremul sau" ?
Spune-mi !!
... : Cadana Firuze .
Auzind acestea, Hurrem pleaca trista in camera ei ... Sta la balcon,isi da coroana jos si priveste cerul. Isi zareste parintii si sora. Plangand, ea ii implora sa o ia cu ei deoarece, in palat ea sufera ...
Isi scoate o sticluta de otrava si incearca sa o bea dar ... Afife Hatun o opreste spunandu-i ca face o mare greseala .
Intre timp,Suleyman discuta cu Firuze,in timp ce acesta ii creeaza un inel superb . Ea zareste oglinda pe care in primele episoade, Hurrem i-o daruise . "Atunci cand vei privi in oglinda,ma vei vedea pe mine . " Acestea au fost cuvintele lui Hurrem cand i-a fost daruita oglinda lui Suleyman .
Suleyman priveste atunci oglinda si o vede pe Hurrem plangand,spunandu-i :
" Cum poti face asta ? Cum ? "

imi place asta :love7:

http://www.youtube.c...3DC5B7A5DE6051C

http://www.youtube.c...3DC5B7A5DE6051C

#123 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 21 March 2013 - 08:51 AM

Vezi postareaGeany, la 20 March 2013 - 09:27 PM, a spus:

imi place asta :love7:

Si mie mi-a placut! :(
Asta este din episodul in care sultanul reinvie din morti, cum ar veni. Ce fata face Mahidevran!
GEORGIA

#124 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2013 - 01:19 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 21 March 2013 - 08:51 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 20 March 2013 - 09:27 PM, a spus:

imi place asta :wasted:

Si mie mi-a placut! :pupic:
Asta este din episodul in care sultanul reinvie din morti, cum ar veni. Ce fata face Mahidevran!

Ma bucur ca ti-a placut! :)

E un montaj cu mai multe scene din serial printre care si aceea ,in care sultanul pare a fi resuscitat ...eiii!! dar sa lasam un pic de suspans,o sa aflam la momentul potrivit :biggrin:
Adevarul e ca nu stiu nici eu amanunte :pupic: da' daca aflu va spun ,da-l :pupic: de suspans :appl: :)

Da' chiar ce fatza avea Mahidevran acolo,cred ca deja-l vedea pe Mustafa sultan,asa ca pare dezamagita :wasted:
Iar Hurrem ,are un moment de ratacire,parca ar cadea intr-un hau,culmea,valide ii e alaturi,se pare ca de aclo se separa de Mahidevran si se apropie de Hurrem :wasted:

#125 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 March 2013 - 01:44 PM

Vezi postareaGeany, la 21 March 2013 - 01:19 PM, a spus:

Da' chiar ce fatza avea Mahidevran acolo,cred ca deja-l vedea pe Mustafa sultan,asa ca pare dezamagita :biggrin:
Iar Hurrem ,are un moment de ratacire,parca ar cadea intr-un hau,culmea,valide ii e alaturi,se pare ca de acolo se separa de Mahidevran si se apropie de Hurrem :wasted:

Da, posibil, o sa aflam curand!
GEORGIA

#126 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2013 - 02:05 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 21 March 2013 - 01:44 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 21 March 2013 - 01:19 PM, a spus:

Da' chiar ce fatza avea Mahidevran acolo,cred ca deja-l vedea pe Mustafa sultan,asa ca pare dezamagita :biggrin:
Iar Hurrem ,are un moment de ratacire,parca ar cadea intr-un hau,culmea,valide ii e alaturi,se pare ca de acolo se separa de Mahidevran si se apropie de Hurrem :wasted:

Da, posibil, o sa aflam curand!

Chiar curand ,am verificat e in episodul 55,acusi acusi ! :wasted:

http://www.youtube.c...q=extra%20large

Din pacate nu inteleg o boaba,doar imaginile :pupic:

#127 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2013 - 12:16 PM

Vezi postareaGeany, la 21 March 2013 - 02:05 PM, a spus:

Chiar curand ,am verificat e in episodul 55,acusi acusi ! :occasion15:

http://www.youtube.c...q=extra%20large

Din pacate nu inteleg o boaba,doar imaginile :headbang:

Fata, vazui si eu episodul! Mi-a placut enorm finalul! Si cat de rea poate sa fie de fapt Mahidevran, :occasion15: in persoana, nu alta!
Dar am tras cu ochiul si in episodul 56 si mi-a placut inceputul, cand sultanul nu o baga pe Mahidevran in seama deloc, asa merita!
GEORGIA

#128 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2013 - 12:41 PM

Mda'!

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13639481881633.png

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13639481950837.png

Ce am inteles eu si din ce am vazut eu pana acum,Mahidevran s-a schimbat,vremurile in care era indragostita de sultan si plangea de dorul lui si murea de gelozie au apus demult,ea s-a intors cu Mustafa mare ,prioritatile ei s-au schimbat,viseaza sa-l vada sultan si ea valide si atunci o sa le arate ea la toti...si-a mai pune pofta-n cui ca filmu' asta n-o sa-l vada :occasion15:
Probabil de aceea cand l-a crezut deja pe sultan mort ,il si vazuse pe Mustafa sultan in locul lui Suleyman,deaceea probabil moaca aia amara..
Ma bucur ca si valide si toti vor vedea asta,Hurrem in schimb a fost distrusa,ea chiar il iubea,neconditionat..
Ce mai vad eu e ca intradevar printii erau toti instruiti si pregatiti ca viitori,potentiali sultani,dar Suleyman,nu avea nici cea mai mica intentie sa renunte de buna voie la acest statut,ci doar in caz de deces ,el si cu papa :occasion15: (bine nu asta ultimul care face cumva exceptie de la regula)dealtfel el moare sultan,deaici o sa vedem ca intre el si Mustafa e de fapt si o rivalitate/concurenta,mereu se repeta ''inocenta a murit''.
Hurrem deasemeni ,nu i-ar conveni deloc sa devina Mustafa sultan,numai d-zeu stie ce s-ar fi putut intampla atunci cu ea si copii ei,asa ca va incerca din rasputeri sa submineze autoritatea lui Mustafa,si va sapa incet incet ,creind intrigi si pe langa sultan astfel incat pana la urma va reusi,cred ca ,complotul caruia ii va cadea prada Mustafa si in urma caruia va fi ucis din ordinul sultanului,e pus la cale si de catre Hurrem (spun ''si'' pt. ca nu ar fi reusit asta singura,va fi ajutata),ramane sa vedem.

#129 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 March 2013 - 12:54 PM

Da' ce va mai place sa urmariti filmul pe repede-nainte.... Chiar e musai sa stii ce va urma? :occasion15: :occasion15: Mie nu-mi place sa aflu pe bucati ce se va intampla intr-un film. Nici la carti nu citesc pe bucati. Unii mai arunca un ochi la final, mai sar capitole.. Pai ce farmec mai are? :headbang:
Da' nu ma luati in seama, ma bag si eu in vorbe... Nu urmaresc filmul si nici nu cred c-o s-o fac. :D

#130 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2013 - 01:00 PM

:occasion15: Paii!! nu suntem facuti toti la fel,(din fericire,ca altfel ar fi atat de plictisitor) :occasion15:
Pe mine ma ajuta sa inteleg mai bine povestea,dar cred ca ma oftic rau cand o aparea Firuze aia ,si nu mai are de-a pleca,acolo cred ca m-oi lasa si eu pagubasa de serial,dar pana acum e interesant imi place !
Imi place sa aud si perspectiva celorlalti asupra detaliilor ,ca pana la urma fiecare interpreteaza cum vrea,mna'!

Vazusem ca s-a facut un studiu si unii o placeau pe Hurrem,altii o detestau,tocmai aceia o placeau pe Mahidevram in schimb,a rezultat ca asociau asa din cauza ca traisera o experienta asemeni ei (tradare,parasire ,gelozie) mi s-a parut interesant asta :headbang:

#131 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2013 - 01:03 PM

Aaa!! si am deja si rezumatul episoadelor 53-54 ca astea de saptamana aviatoare 51-52 le-am pus deja de mult,da' nu le pun decat la cerere daca-i cineva interesat,ca sa nu mi-o iau :occasion15:

:occasion15: :headbang:

#132 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2013 - 01:10 PM

Vezi postareaGeany, la 22 March 2013 - 01:03 PM, a spus:

Aaa!! si am deja si rezumatul episoadelor 53-54 ca astea de saptamana aviatoare 51-52 le-am pus deja de mult,da' nu le pun decat la cerere daca-i cineva interesat,ca sa nu mi-o iau :occasion15:

:D :D

Nu ti-o iei! Pune-le, eu incepeam sa le caut. Eu una vreau. :D

Foxxy, noi nu te luam in seama, stai linistita! :D :occasion15: :headbang:
GEORGIA

#133 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 March 2013 - 01:12 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 22 March 2013 - 01:10 PM, a spus:

Foxxy, noi nu te luam in seama, stai linistita! :headbang: :occasion15: :occasion15:

Ahaaaaaa...... deci ma lasi sa vorbesc singurica-n gara, da???? Bineeeeee...... :D

#134 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2013 - 01:23 PM

Vezi postareaFoxyy, la 22 March 2013 - 01:12 PM, a spus:

Ahaaaaaa...... deci ma lasi sa vorbesc singurica-n gara, da???? Bineeeeee...... :D

Esti in gara acum.....stai sa ma uit mai bine pe fereastra, poate te zaresc!!!!! :occasion15:
Stiam eu ca nu esti o suparacioasa! :D
GEORGIA

#135 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2013 - 01:24 PM

Vezi postareaGeany, la 22 March 2013 - 01:03 PM, a spus:

:D :D

Nu ti-o iei! Pune-le, eu incepeam sa le caut. Eu una vreau. :D

Uookkiieeyy!!'' http://oana1964.blog...l-ep-53-54.html blogul se numeste pulbere de stele si rezumatul apartine unei persoane care se numeste Oana ,traducerea si munca ii apartin asa ca eu nu am nici un merit decat acela ca vi-l arat si voua!

#136 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2013 - 01:26 PM

Foxxy, noi nu te luam in seama, stai linistita! :D :occasion15: :D

Paii vb. si eu si Giorgi' asa ca numa' singura nu esti' :occasion15: ce manerveaza ca nu iesti' fan,ca tu-mi gaseai o gramada de detalii,rezumate si trailere :headbang:

#137 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2013 - 02:44 PM

Mie-mi place Aybige din cate am vazut. M-am apucat de lectura, in conformitate cu Wiki, Mehmet o sa moara, dar n-am aflat de ce.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#138 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 March 2013 - 03:16 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 22 March 2013 - 01:23 PM, a spus:

Foxxy, noi nu te luam in seama, stai linistita! :D :headbang: :D

Esti in gara acum.....stai sa ma uit mai bine pe fereastra, poate te zaresc!!!!! :occasion15:
Stiam eu ca nu esti o suparacioasa! :D

Nu ma zaresti ca m-am ascuns bine! :occasion15:

#139 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 March 2013 - 03:44 PM

Vezi postareaGeany, la 22 March 2013 - 01:26 PM, a spus:

Foxxy, noi nu te luam in seama, stai linistita! :D :headbang: :D

Paii vb. si eu si Giorgi' asa ca numa' singura nu esti' :occasion15: ce manerveaza ca nu iesti' fan,ca tu-mi gaseai o gramada de detalii,rezumate si trailere :D

Cand au inceput sa-i faca reclama filmului si sa anunte ca o sa-nceapa un super-extra-mega-ultra serial, am zis ca o sa ma uit macar la inceput, sa vad despre ce-i vorba in propozitie. Da' cu zisu' am ramas..... Normal ca am uitat! Si dupa aia nici n-am nimerit peste el din greseala, nu mi-am amintit vreodata sa programez tembelizorul pe film, asa ca n-am vazut nici macar o secventa, pana acum... Si cum nu sunt mari sanse de schimbari pe viitor..... slabe sanse sa va ajut cu ceva. :occasion15:

#140 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2013 - 06:43 PM

Nici macar pt. un pretin' care te-o ruga?! :scratch:

Arata acest topic

• 25 Pagini +
  • « Prima
  • 5