Forum Culinar: Suleyman Magnificul - Forum Culinar

Salt la continut

• 25 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Suleyman Magnificul Discutii despre serial

#161 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 March 2013 - 07:50 PM

Vezi postareazerda, la 23 March 2013 - 07:41 PM, a spus:

Cred ca-i zicea cotofleandra sau asa cumva!

:) cotzoharla,maii!! :)

#162 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 March 2013 - 11:48 PM

Vezi postareaGeany, la 23 March 2013 - 07:50 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 23 March 2013 - 07:41 PM, a spus:

Cred ca-i zicea cotofleandra sau asa cumva!

:thumleft: cotzoharla,maii!! :D

da, asa-i daca nu sunt atenta, asa patesc!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#163 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 25 March 2013 - 03:43 PM

Mama, ce discutii pe aici!

Si mie imi plac bijuteriile lor si le admir de fiecare data. :angryfire:

Ieri am fost in Parcul National la Targul de Buna Vestire, sa cascam ochii, toate erau scumpe, nu aveai de ce sa te lipesti. Un polonic de bors de peste facut la ditamai ceaunul era 10 lei, omul meu a zis ca face el un bors de 10 lei de se satura toata familia. Ne-am consolat cu un pahar de vin fiert, ca era frig si batea vantul. Dar mi-a sarit in ochi la standul de carti, cartea asta:

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-88-13642189815751.jpg

Deci, sultanul peste tot! :floare:
GEORGIA

#164 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2013 - 09:22 PM

:angryfire: Reclame..

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13642392679615.gifbiata Hatice,ce mila-mi e de ea..

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13642392918443.jpg

Iar el,Ibrahim :floare:

Gata ca incepe :floare:

#165 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 26 March 2013 - 11:46 AM

Giani, bineinteles c-am adormit iar la penultima reclama. Deci n-am idee ce se-ntampla azi. Maine ne pui iar rezumatu'?

#166 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2013 - 12:49 PM

Moatzo am pus rezumatele si acestor 2 episoade http://artaculinara....ul/page__st__80 respectiv Asta si urmatoarele 2 respectiv 53-54 ce vor rula abea saptamana urmatoare http://artaculinara....l/page__st__120 ..respectiv...Asta
Mai detaliat de ieri:

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13642946668905.jpg

Sultanul taie capul statuii lui Ibrahim spunandu-i ca ar fi trebuit sa fie propriul lui cap si dojenind-l pentru aroganta pe care o arata, apoi intrebandu-l care i-ar fi fost urmatoarea tinta: tronul?? Ibrahim ii reaminteste ca el nu si-a dorit nici una din functiile incredintate, ca sultanul i-a garantat viata, apoi isi scoate sigiliul de prim ministru si i-l preda lui Suleyman, cerandu-i sa-l elibereze din toate functiile detinute dupa care paraseste incaperea. Cand ajunge acasa, isi ia ramas bun de la copii si de la Hatice, spunandu-i ca el este doar un sclav care serveste statul si pleaca. Urmatoarea sedinta de guvern este prezidata de Ayaz Pașa, pus temporar mare vizir in locul lui Ibrahim. Hurrem doreste sa afle adevarul despre Ibrahim de la Suleyman, dar acesta nu ii dezvaluie nimic din cele intamplate, dupa care il intreaba si pe Bali Bey despre Pașă, acesta spunându-i doar ca stie ca este plecat. Hatice, intr-o criza de isterie, sparge tot prin casa, apoi are un cosmar in care sultanul ii aduce capul lui Ibrahim. Atunci, sub influenta depresiei, navaleste la sultan acuzandu-l ca i-a omorat sotul, si raspandeste acest zon, prin Sumbul, in tot palatul. Nigar lesina la auzul cumplitei vesti.Ibrahim ajunge la fratele sau, Nikos, la ferma, si ii spune ca nu stie daca el este fiul unui pescar sau marele vizir Ibrahim, si ca se simte ca intre rai si iad. Ii spune ca ar vrea sa mearga inapoi in Parga sa traiasca impreuna cu el, cu tatal lor si cu femeia pe care o iubeste. Nikos se intreaba daca Hatice ar veni sa locuiasca in Parga, iar Ibrahim ii spune ca nu Hatice este femeia pe care o iubeste, pt ca ea mereu il va vedea ca pe un sclav, ci Nigar.Hatice merge la Suleyman si ii cere s-o omoare si pe ea daca are de gand sa-l omoare pe Ibrahim, asa cum a facut cu un alt cumnat, mai demult.
Hurrem o aude pe Daye pomenind ceva de rusine si insista sa afle despre ce ar putea fi vorba, insa Daye, nedorind sa se afle despre relatia dintre Nigar si Ibrahim, ii spune ca Nigar este nefericita din cauza divortului si ca a incercat sa se sinucida. Drept consecinta Hurrem ii cere lui Nigar sa doarma in harem de acum inainte.Hurrem aude ca Aybige a fost de acord sa se marite cu Mustafa si se intreaba care ar putea fi motivul acestui accept. Aybige ii raspunde ca in timp ce ea este indragostita de Bali Bey, acesta umbla cu alte femei. Ulterior Aybige alfa de la Hurrem ca si Bali Bey o iubeste si ca nu are pe altcineva. Intre cei doi are loc o intrevedere, iar Aybige ii spune lui Bali Bey ca inca nu este prea tarziu pentru amandoi, dar acesta ii raspunde ca sentimentele sale nu sunt importante si ca mai presus de orice el il slujeste pe sultan.
Mustafa, care plecase sa-l aduca pe Ibrahim inapoi la palat, revine fara rezultat, deoarece acesta refuza sa se intoarca. In schimb, apare in mod surprinzator, inaintea ceremoniei de logodna, insa cand vrea sa plece iar de la palat, Suleyman ordona sa fie arestat. Valide ii aminteste lui Suleyman ca atat lui Hurrem cat si lui Ibrahim li s-au permis prea multe cand erau sclavi si de aceea s-a ajuns ca ambii sa faca ceea ce doresc. Ibrahim este adus la palat, legat la ochi. Intr-o intrevedere personala cu Suleyman, acesta ii redă sigiliul si ii reproseaza ca a fugit prea usor.
Mahidevran si Aybige doresc sa-l vada pe Mustafa, insa acesta refuza vizita pt ca se afla impreuna cu Nora-Efsun. Hurrem are o intrevedere cu clarvazatoarea Fatma, care ii vorbeste despre o moarte in palat. Hatice se plange lui Gulfem ca Ibrahim n-o mai iubeste la fel ca alta data. Valide si celelalte sultane afla de la Mihrimah ca Aybige si Bali Bey se sarutau in gradina. Aybige se simte jenata, insa Hatice ii spune ca Mihrimah il iubeste pe Bali Bey si ca probabil este geloasa, ceea ce le face pe toate femeile adunate sa râdă. Totusi atmosfera degenereaza cand Mahidevran o acuza din nou pe Hurrem. In acel moment Mustafa intra pe usa si ii spune lui Hurrem ca el a vazut-o mai mereu pe mama lui inlacrimata si trista doar din cauza ei, asa ca o da afara din camera. Bineinteles, despre incident afla si Suleyman care ii cere socoteala fiului sau si apoi o obliga pe Hurrem sa-i ceara scuze pentru cele intamplate, adaugand ca nimeni, niciodata, nu va fi mai presus de fiul sau.
P.S:Colajul este editat de mine si doresc sa precizati sursa daca luati colajul/informatiile .
-Irina. sursa Suleyman Magnificul ( Muhteşem Yüzyıl )

Si cateva cuvinte cu impresiile mele ;) biata Haticea se dadea de ceasul mortii ca-l credea pe Ibrahim deja ucis de sultan,in schimb el era bine-merci' la frasu' si-i povestea cat o iubeste el pe Nigar ;) deaia spusesem eu ca-mi era mila de Hatice.(unii barbati' ie' asa de porci')

I-a spus lui frate-su ca dragostea lui pt. Hatice a incentat instant intr-un singur moment cand ea ii spusese la un moment dat ca datoria lui este sa serveasca familia ei,iar el s-a simtit atunci ca un sclav si a inteles ca ea se simte stapana ,in schimb o iubeste mult pe Nigar care l-a vindecat cu mainile ei tamaduitoare si alaturi de care el si-a gasit linistea.

Mai stii ca eram curioasa ce vor spune ceilalti cand o vor vedea pe Fatma arsa pe fata,Mahidevram a intrebat-o daca Hurrem i-a facut asta dar ea a negat a spus ca a fost un accident in timp ce aprindea tortele,Mahidevran o alunga ii spune sa nu mai apara in fata ei pana nu se vindeca..

Mirimah se joaca cu coraoana si o rupe dar ii e teama sa recunoasca asa ca da vina pe o cadana :)

Cam asta ..momentan..

#167 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2013 - 03:30 PM

Moatzo' ia sa vezi tu aici cand ai timp..eu il vad cu subtitrare :)

http://suleymanmagni...pisodul-51.html

#168 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2013 - 04:06 PM

P.S Inca un mic amanunt,cand Ibrahim i-a povestit fratelui sau geaman de Nigar ,acesta care era mult mai modest,i-a amintit o vb. veche de a mamii lor ,care exista si in italiana'' moglie e buoi dei paesi tuoi'',adica: nevasta si vitele sa le alegi din satul tau ;)
Mi-a placut asta f. mult :)
Din pacate Ibrahim nu-si vede lungul nasului,desi scapa acum ,mai tarziu se va ajunge tot aici,se pare ca in palatul lui va pune sa fie facut nu doar o amarata de statuie ci chiar un tron de aur ca al sultanului,imi amintesc replica lui Hurrem pe care a avut-o intre 4 ochi cu el:'' Ibrahim,ooo vipera ce esti,nu e nevoie sa te prefaci de fatza cu mine,eu stiu cine esti,eu ti-am vazut adevarata fatza'',se pare ca ea a avut acest dar de ai vedea adevarata fatza,chiar in ciuda marii aprecieri a sultanului si a celorlalti,pe ea nu a pacalit-o..
Culmea e ca Ibrahim si-a ales singur adversarul,pe Hurrem ,el a ales-o pt.Suleyman,si-a ales un adversar pe masura ;) stii cum se spune:''ce-si face omul cu mana lui....lucru' manual se chiama'' ;)

Episodul 83
Hatice sufera un soc cand il vede pe Ibrahim in sicriu,in curtea palatului .. ;)

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13643072982291.jpg

#169 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 26 March 2013 - 04:35 PM

Un articol dintr-un ziar onlie:

Nu mai e niciun secret pentru nimeni! Daca vrei ca evenimentul monden pe care il organizezi sa aiba succes si sa fie prezentat pe larg in toata presa e obligatoriu sa ii ai printre invitati pe actorii din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”.

Nicio petrecere nu e reusita daca nu e onorata cu prezenta de Halit Ergenç, Meryem Uzerli si Burak Ozcivit

Desi are bani gramada, Mehmet Gunsur, interpetul printului Mustafa, circula cu metroul

Nu e tocmai ieftin, dar odata ce i-ai convins pe Halit Ergenç (Suleyman), Meryem Uzerli (Hurrem), Mehmet Günsür (Mustafa) ori Burak Ozcivit (Bali Malkocoglu) sa iti calce pragul, se cheama ca ai dat lovitura. Asta pentru ca a doua zi, toata lumea va vorbi despre ce s-a intamplat la petrecerea, premiera ori lansarea ta. Desigur, va trebui sa faci o investitie serioasa, dar, una peste alta merita. Potrivit presei din Turcia, pentru o sedere de o ora la un concert, o petrecere, lansare de restaurant, disc, linie vestimentara ori de bijuterii, actorii care ii interpreteaza pe Suleyman Magnificul, Hurrem, dar si supusii lor sunt recompensati cu cate 100.000 de dolari. O nimica toata daca ne gandim ca, anul trecut, Paris Hilton incasa chiar si 750.000 de dolari pentru a veni o ora-doua la diferite chefuri, la care, de regula, se facea de ras.In cazul actorilor din “Suleyman Magnificul”, insa, lucrurile stau cu totul altfel. Asta, pentru ca turcii au un comportament decent, sunt zambitori si politicosi si, daca este cazul, fac si pe prezentatorii ori gazdele respectivului eveniment.

Cum nu duc lipsa de invitatii, este clar ca actorii din “Suleyman”si-au imbunatatit considerabil situatia financiara. Cu toate acestea, au ramas modesti si fara fite. Bunaoara, de curand, Mehmet Günsür, interpretul printului Mustafa, si-a socat admiratorii cu urmatoarea declaratie: “Cat o sa ma tina picioarele, o sa circul cu metroul”.

Geany,eu as vrea sa stiu daca Bali-bey ramane cu Aibyge.Ca asa bine se potrivesc. Ai facut cercetari,ca tu trebuie sa stii,

#170 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 26 March 2013 - 05:15 PM

Vezi postareaGeany, la 26 March 2013 - 04:06 PM, a spus:

P.S Inca un mic amanunt,cand Ibrahim i-a povestit fratelui sau geaman de Nigar ,acesta care era mult mai modest,i-a amintit o vb. veche de a mamii lor ,care exista si in italiana'' moglie e buoi dei paesi tuoi'',adica: nevasta si vitele sa le alegi din satul tau :D
Mi-a placut asta f. mult :occasion14:

Si mie mi-a placut enorm vorba asta si este o vorba tare inteleapta si este buna pentru toata lumea!

Lili, si eu as vrea ca Aibyge sa ramana cu Bali Bey, dar nu cred ca se va intampla asta, asa presimt!
GEORGIA

#171 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2013 - 07:08 PM

Nu,din cate am citit eu pana acum bietul frumusel e mereu indragostit de persoana nepotrivita :P vesnicul nefericit in dragoste!
Aybige ,va disparea din decor,Mirimah mare ii va face ochi dulci,dar si ea se va casatori cu altul (Ayas pasa,care acum nu prea apare sau ma rog,mai putin,acum de exemplu i-a tinut calea trasurii lui Ibrahim)

Si un colaj nostim (facut la misto') cu Hurrem si frumuselul :D

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13643175333141.png

Si sultana Sah care va aparea in serial (sora de-a sultanului) f. intriganta'' am auzit ,in sensul ca se tine numa' de intrigi :P va dori sa-si marite fata cu el,dar cred ca nu va reusi nici asta,asta am citit eu pana acum dar daca aflu ceva mai concret va spun! :occasion14:

Vizionare placuta astaseara! :D

#172 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2013 - 08:24 PM

:occasion14: Reclame!

Ce manerveaza' ca arata pe astia cum viseaza,macar daca ar arata in alb si negru sa ma prind si eu ce si cum ca ma duce in''oroare''bre'! :D

Thii!! ce fatza a facut Hurrem cand a aflat ,deja il vede mort pe Ibrahim! :P hi hi! mai au insa mult timp sa-si scoata ochii :P pana in episodul 83 :D

#173 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2013 - 08:48 PM

:D Reclame II ..
Hurrem s-a pripit ,a cazut rau de asta data :occasion14: cum am zis mai pierde o batalie ,mai castiga alata,altele isi ia ea revansa mai tarziu :D

Din nou mi-a fost super mila de Hatice,saraca de-ar sti ea ce sarpe tine la san ,dar nu-i nimic,ca o sa afle ,dar tot o sa-l iubeasca ,ca o nebuna :P e bolnava dupa el!

#174 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2013 - 09:14 PM

:P reclame III

Mirimah! HHHhhhiii!!(vb. lui Sumbul :P ) asa mama asa fiica ,ce naste din pisica soareci mananca,cum a dat ea vina pe fra-su' numa sa cada ea in picioare :P deja e topita dupa frumusel!

Iar Hurrem(stiu ca am mai pus o data da' nu pot ca sa ma abtinez :occasion14: )

Ibrahim:'' ce mai faceti sultana?!

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13643251759192.gif

Hurrem:'' faceam f. bine..pana ieri..apoi te-ai intors tu''

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13643251855624.gif

:D :D

#175 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2013 - 09:47 PM

Da da! stiti deja reclamuri' :occasion14: :P

Ce curioasa sunt cine o fi al' cu ghiuluri de-i arata doar mana ,cu care vb. Ayas pasa?! tot el a fost implicat si in atentatul asupra lui Ibrahim,cand a fost sagetat cu sageata otravita,de era cat pe ce sa pice Hurrem vinovata :P

Biata Eafsun (cadana de e cu Mustafa) e prinsa acum intre ciocan si nicovala ca ea chiar e indragostita de print saraca :(

Ha ha ha! :P si Sumbul si Gul iar au destins atmosfera,ce i-a lipit lipia'' aia de fatza :D :D

#176 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2013 - 10:24 PM

Off!! biata Hurrem :D nu-i nimic roata se va intoarce ,mai tarziu :occasion14:

Ioi' bine ca vazusem inainte cat de cat ca altfel faceam atac de cord' aicea' in derect' azi :P :D

Cred ca ar fi mai bine sa ma las de sportu' asta :P

#177 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 26 March 2013 - 11:44 PM

Vezi postareaGeany, la 22 March 2013 - 06:43 PM, a spus:

Nici macar pt. un pretin' care te-o ruga?! :love7:

Acu' depinde si ce m-o ruga pretinu'.... Daca ma roaga sa ma uit la film.... vorbeste-n gard de pomana. :floare: Daca m-o ruga altceva, negociem! :tongue3:

#178 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 March 2013 - 12:19 AM

Mie sa-mi spuneti cine a omorat pe cine ca eu nu am vazut!!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#179 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2013 - 08:28 AM

Vezi postareaFoxyy, la 26 March 2013 - 11:44 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 22 March 2013 - 06:43 PM, a spus:

Nici macar pt. un pretin' care te-o ruga?! :love7:

Acu' depinde si ce m-o ruga pretinu'.... Daca ma roaga sa ma uit la film.... vorbeste-n gard de pomana. :floare: Daca m-o ruga altceva, negociem! :tongue3:

Hi hi!! nu!! ma gandeam daca oi avea vreodata nevoie sa-mi gasesti vreun trailer ceva la vreun episod sau,o informatie ceva ca stiu ca tu stii sa le gasesti! :lol: =))

#180 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 27 March 2013 - 08:46 AM

Parca n-a mai murit niciunul pan-acuma :tongue3:
Da' nu-i bai, ca se omoara astia una-doua.

Giani, gata, pot sa stau linistita si saptamana viitoare ca stiu cum devine treaba. Io vreau sa stiu dinainte,nu'mi trebe adrenalina. Sa traiesti!

ps : codoasa aia mica!

Arata acest topic

• 25 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic