zerda, la 27 March 2013 - 12:19 AM, a spus:
Hi hi! nu a omorat nimeni pe nimeni,toti or visat bre'! ce manerveaza pe mine asta ca eu sunt o fire mai practica ashea'
Deci Hatice a visat ca sultanul ii aduce capul lui Ibrahim,Ibrahim a visat ca sultanul pune sa fie omorat,pana si Hurrem a visat(in sensul ca a sperat)ca Ibrahim a fost omorat a fost atat de aproape incat aproape a putut sa-si atinga visul cu degetul,dar nu a fost sa fie ..nu de data aceasta cel putin
Alte impresii deale mele din serial,m-a uimit Ibrahim cand totul s-a sf. si s-a vazut cu Hatice i-a spus ,''zarurile au fost aruncate,jocul s-a terminat eu am castigat'' pt. el a fost un joc strategic,a fortat limitele sultanului ,apoi cand se intoarce primul lucru pe care il face e sa-l submineze pe Ayas pasa (loctiitorul sau)revocand ordinul de plata dat catre o manastire (deaici deduc:''m-am intors,marsh' un pas inapoi,va arat eu cine-i sheful aici'')sultanul il sprijina pt. al imbuna si ai arata ca-i e alaturi.Totusi acest fapt va starni o revolta,in umbra este un personaj,nu i se arata decat mana plina de ghiuluri cum bate nervos darabana intr-un tron,acesta vb. cu Ayas pasa si-i spune ca Ibrahim trebuie inlaturat,pt. ca le pune betze in roate,in plus ,are prea multa autoritate pt. un crestin.Sunt sigura ca tot el(personajul misterios) a stat in spatele atentatului cu sageata otravita a lui Ibrahim.Urmeaza sa vedem cine e.
Hurrem-Hurrem ,a crezut ca a scapat de Ibrahim asa ca s-a cam pripit,nu a cazut bine,in plus Mahidevran afla ca Nora Efsun (cadana care-i cu Mustafa) e umbra lui Hurrem,desi acestea neaga,Mahidevran nu pierde ocazia sa-si verse veninul de fatza cu toti,umilind-o pe Hurrem,care nici nu apuca bine sa deschida gura ca intra Mustafa si o admonesteaza si acesta,mai tarziu sultanul o gaseste plangand si o intreaba ce s-a intamplat,nu o lasa sa spuna prea multe ca-l chiama pe Mustafa,aici Hurrem si Mustafa stateau in fata sultanului ca doi scolari scosi la lectie fara a investiga prea mult Suleyman o pune pe Hurrem sa-si ceara scuze fata de Mustafa,Hurrem face fetze-fetze,dar va trebui saraca obligata fiind sa o faca!
Deaici deduc,ca sultanul doreste sa consolideze autoritatea lui Mustafa,in + e nervos si obosit de certurile din harem,doreste sa puna la punct pe toata lumea,asa ca de data asta si-o incaseaza Hurrem...eh! nu-i nimic si-o scoate ea parleala mai tarziu
Cam asta e ..deocamdata!