Forum Culinar: Suleyman Magnificul - Forum Culinar

Salt la continut

• 25 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Suleyman Magnificul Discutii despre serial

#181 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 March 2013 - 08:51 AM

Vezi postareazerda, la 27 March 2013 - 12:19 AM, a spus:

Mie sa-mi spuneti cine a omorat pe cine ca eu nu am vazut!!!

Hi hi! nu a omorat nimeni pe nimeni,toti or visat bre'! =)) ce manerveaza pe mine asta ca eu sunt o fire mai practica ashea' =))

Deci Hatice a visat ca sultanul ii aduce capul lui Ibrahim,Ibrahim a visat ca sultanul pune sa fie omorat,pana si Hurrem a visat(in sensul ca a sperat)ca Ibrahim a fost omorat a fost atat de aproape incat aproape a putut sa-si atinga visul cu degetul,dar nu a fost sa fie :love7: ..nu de data aceasta cel putin :tongue3:

Alte impresii deale mele din serial,m-a uimit Ibrahim cand totul s-a sf. si s-a vazut cu Hatice i-a spus ,''zarurile au fost aruncate,jocul s-a terminat eu am castigat'' :o pt. el a fost un joc strategic,a fortat limitele sultanului ,apoi cand se intoarce primul lucru pe care il face e sa-l submineze pe Ayas pasa (loctiitorul sau)revocand ordinul de plata dat catre o manastire (deaici deduc:''m-am intors,marsh' un pas inapoi,va arat eu cine-i sheful aici'')sultanul il sprijina pt. al imbuna si ai arata ca-i e alaturi.Totusi acest fapt va starni o revolta,in umbra este un personaj,nu i se arata decat mana plina de ghiuluri cum bate nervos darabana intr-un tron,acesta vb. cu Ayas pasa si-i spune ca Ibrahim trebuie inlaturat,pt. ca le pune betze in roate,in plus ,are prea multa autoritate pt. un crestin.Sunt sigura ca tot el(personajul misterios) a stat in spatele atentatului cu sageata otravita a lui Ibrahim.Urmeaza sa vedem cine e.

Hurrem-Hurrem :floare: ,a crezut ca a scapat de Ibrahim asa ca s-a cam pripit,nu a cazut bine,in plus Mahidevran afla ca Nora Efsun (cadana care-i cu Mustafa) e umbra lui Hurrem,desi acestea neaga,Mahidevran nu pierde ocazia sa-si verse veninul de fatza cu toti,umilind-o pe Hurrem,care nici nu apuca bine sa deschida gura ca intra Mustafa si o admonesteaza si acesta,mai tarziu sultanul o gaseste plangand si o intreaba ce s-a intamplat,nu o lasa sa spuna prea multe ca-l chiama pe Mustafa,aici Hurrem si Mustafa stateau in fata sultanului ca doi scolari scosi la lectie :lol: fara a investiga prea mult Suleyman o pune pe Hurrem sa-si ceara scuze fata de Mustafa,Hurrem face fetze-fetze,dar va trebui saraca obligata fiind sa o faca!
Deaici deduc,ca sultanul doreste sa consolideze autoritatea lui Mustafa,in + e nervos si obosit de certurile din harem,doreste sa puna la punct pe toata lumea,asa ca de data asta si-o incaseaza Hurrem...eh! nu-i nimic si-o scoate ea parleala mai tarziu :D
Cam asta e ..deocamdata!

#182 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2013 - 08:59 AM

Vezi postareamoatza, la 27 March 2013 - 08:46 AM, a spus:

Parca n-a mai murit niciunul pan-acuma :tongue3:
Da' nu-i bai, ca se omoara astia una-doua.

Giani, gata, pot sa stau linistita si saptamana viitoare ca stiu cum devine treaba. Io vreau sa stiu dinainte,nu'mi trebe adrenalina. Sa traiesti!

ps : codoasa aia mica!

Da da! Nici mie nu-mi trebe' adrenalina si eu vreau sa stiu anticipat :floare:

Apaii aia mica Mirimah ,e mare banditutza ,si cu coroana a dat vina pe cadana apoi pe frate-su numa' sa cada ea in picioare ca ma-sa'si il place pe frumusel,e geloasa pe Aybige.
Mai tarziu cand va creste mare se va casatori cu Ayas pasa(cel putin asa am citit) desi il place pe Baly.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13643674562198.jpg

Aybige a avut doar ceremonia de logodna cu Mustafa,nunta urmand sa se faca la vara,dar am inteles ca aceasta nu va mai avea loc,o sa vedem mai tarziu ce si cum ca nu stiu inca amanunte.

#183 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 March 2013 - 10:06 AM

Vezi postareaGeany, la 27 March 2013 - 08:28 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 26 March 2013 - 11:44 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 22 March 2013 - 06:43 PM, a spus:

Nici macar pt. un pretin' care te-o ruga?! :love7:

Acu' depinde si ce m-o ruga pretinu'.... Daca ma roaga sa ma uit la film.... vorbeste-n gard de pomana. :occasion15: Daca m-o ruga altceva, negociem! :occasion15:

Hi hi!! nu!! ma gandeam daca oi avea vreodata nevoie sa-mi gasesti vreun trailer ceva la vreun episod sau,o informatie ceva ca stiu ca tu stii sa le gasesti! :hug: :-*

Asa...... mai discutam! :love7:

#184 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 27 March 2013 - 12:42 PM

Geany, parerea mea este ca acel personaj misterios, ar fi un cap mare al bisericii lor musulmane, acum om vedea, odata si odata trebuie sa ni-l arate!

Eu astept sa vad episodul 55 subtitrat, mi-a placut!
GEORGIA

#185 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2013 - 01:07 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 27 March 2013 - 12:42 PM, a spus:

Geany, parerea mea este ca acel personaj misterios, ar fi un cap mare al bisericii lor musulmane, acum om vedea, odata si odata trebuie sa ni-l arate!

Eu astept sa vad episodul 55 subtitrat, mi-a placut!

Daa asa se pare!

In rest am vazut urmatoarele episoade pe repede inainte fara subtitrare,sunt f.f. emotionante.Cihanghir copilul cel mai mic al lui Hurrem care e doar un bebel extrem de dulce cu niste ochi superbi,e o dulceata.sufera de o boala chinuitoare a oaselor pare a fi,si plange de-ti rupe inima,e adus medicul si cu o masinarie ce pare mai degraba instrument de tortura,cu niste franghii il trage si paraie aia,si copilul tipa ca-n gura de sharpe,sultanului i se rupe sufletul de mila lui abea se tine pe picioare saracu :crying: la un moment dat totul pare sa mearga bine,e bebelul in patut si langa el e Hurrem si ceilalti copii,cand se sperie si incepe ea sa tzipe,ca bebelul pare sa nu mai sufle,vine medicul si sultanul,medicul ii pune oglinda ,si vede ca nu e mort,dar pt. sultan a fost prea mult abea se mai tine pe picioare si cade pe hol in bratele lui Mustafa fara suflare :tongue3: apoi cat el e ca intr-o coma ce dureaza ceva zile cred,Hurrem si copii sunt in mare pericol,Mahidevram deja se vede valide ,numai d-zeu stie ce ar fi avut de gand daca murea Suleyman(cred ca voia sa omoare copii),oricum Valide sultana mama ii vede adevarata fatza de vipera,o si aude vb. de dupa o usa,si s-a dus pretioasa ei Mahidevran de la inima ei . :occasion15:

F. Emotionante episoadele viitoare si tensionate! :biggrin:

#186 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 27 March 2013 - 02:02 PM

Ei, macar de tensiune am scapat, ca noi cam stim la ce sa ne asteptam :occasion15: pai nu?

#187 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2013 - 02:03 PM

Vezi postareamoatza, la 27 March 2013 - 02:02 PM, a spus:

Ei, macar de tensiune am scapat, ca noi cam stim la ce sa ne asteptam :biggrin: pai nu?

Nop! daca vezi episoadele alea de piatra sa fii si tot te misca! :tongue3: iar tensiunea e maxima :occasion15:

#188 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2013 - 02:08 PM

:occasion15: :biggrin: Cum va povestisem,Sumbul si Gul iar au destins atmosfera care era f. suspensata''

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13643860370176.jpg

Iar se cearta de numa'in bucatrie si Gul ii lipeste o lipie din aluat proaspat pe fatza lui Sumbul lasandu-l plin de faina ..si de nervi :tongue3:

#189 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 27 March 2013 - 02:22 PM

Vezi postareaGeany, la 27 March 2013 - 02:08 PM, a spus:

:occasion15: :biggrin: Cum va povestisem,Sumbul si Gul iar au destins atmosfera care era f. suspensata''

Iar se cearta de numa'in bucatrie si Gul ii lipeste o lipie din aluat proaspat pe fatza lui Sumbul lasandu-l plin de faina ..si de nervi :tongue3:

Ei sunt SAREA si PIPERUL serialului! :crying:
GEORGIA

#190 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 March 2013 - 03:19 PM

Deci la ce episod am ramas??
52?? 53?? ca eu n-am habar!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#191 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 27 March 2013 - 03:35 PM

No ,Geany asa nu imi mai place,ca eu imi inchipuiam ca frumuselul o sa ramana cu domnita.Si deja asteptam ca si ea si Mustafa sa se iubeasca cu cei de care sunt indragostiti :bounce:
Eu am ramas chitita pe frumusel ca bine mai arata :floare:
Ma duc sa vad ep 52 ca l-au postat in sfarsit

#192 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 27 March 2013 - 03:37 PM

Vezi postareazerda, la 27 March 2013 - 03:19 PM, a spus:

Deci la ce episod am ramas??
52?? 53?? ca eu n-am habar!!

Luni, de 1 Aprilie, fara pacaleala, este episodul 53.
GEORGIA

#193 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 27 March 2013 - 03:38 PM

Vezi postarealili, la 27 March 2013 - 03:35 PM, a spus:

No ,Geany asa nu imi mai place,ca eu imi inchipuiam ca frumuselul o sa ramana cu domnita.Si deja asteptam ca si ea si Mustafa sa se iubeasca cu cei de care sunt indragostiti :bounce:
Eu am ramas chitita pe frumusel ca bine mai arata :floare:
Ma duc sa vad ep 52 ca l-au postat in sfarsit

Si mie imi place frumuselul, am mai spus, intram la el in harem, ne-o primi?!
GEORGIA

#194 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2013 - 07:26 PM

Deci luni 1 aprilie va rula episodul 53..

Am gasit asta din episodul 55 :D
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13644049064638.png

În episodul 55, când Suleyman suferă un atac de cord, Mahidevran îl sfătuiește pe Mustafa sa-si ucidă frații. Îi spune să nu-i pară rău pentru Hurrem și copii să, sa-i lase să sufere cât au suferit și ei. Mustafa refuză acest lucru pentru că, după spusele lui și-ar da și viața pentru frații săi. Mahidevran se crizează și îi reproșează lui Mustafa că nu-si aminteste prin ce a trecut ea. Totul din cauza unei sigure greșeli, pusă pe seama iubirii pe care ea o simțea pentru Suleyman. Mahidevran mai spune că Suleyman a ucis-o când a făcut-o sclava lui Hurrem. A rămas în tăcere de-a lungul anilor până când pedeapsa ei se va sf. Dar a ajuns la concluzia că pedeapsa niciodată nu va avea un punct finit. De asemenea Mahidevran îi spune lui Mustafa că nu-l mai iubește pe Suleyman. Mustafa se întristează și îi zice lui Mahidevran că tot ce vede în ochii ei este răzbunare.
★ Raluca.

Daca nu ma insel exact aici Valide e dupa usa,da sa intre dar cand aude se razgandeste si se intoarce,va porunci ca Hurrem sa se duca cu copii la palatul lui Hatice.

#195 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 28 March 2013 - 11:15 AM

Geany, episodul 55 va fi un episod...cool! :occasion14:

De abia il astept!
GEORGIA

#196 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2013 - 01:07 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 28 March 2013 - 11:15 AM, a spus:

Geany, episodul 55 va fi un episod...cool! :occasion14:

De abia il astept!

Daa!! si eu,dar uite ca am facut o confuziune' de nume :wub: Mirimah cand va fi mare se va marita nu cu Ayas pasa cum gresit am zis ci cu unul Rustem (sau Rusten ceva de genul) pasa ,asa ca sa nu va duc in ''oroare'' :-* ,scuze e vina mea,ca am incurcat numele ...

#197 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 March 2013 - 01:27 PM

M-am mirat si eu! Ayas asta e destul de copt acum, iar ea-i o fetita.
Bine ca ne-ai deslusit!
;)

#198 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2013 - 01:36 PM

Vezi postareamoatza, la 28 March 2013 - 01:27 PM, a spus:

M-am mirat si eu! Ayas asta e destul de copt acum, iar ea-i o fetita.
Bine ca ne-ai deslusit!
;)

Mii de iertaciuni! ;) ;)

Da nici Rustem pasa nu-i frun' copchil ;)

Iacatala' ;)

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13644705725397.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-405-13644705805847.jpg

#199 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 March 2013 - 01:52 PM

Mda, femeile se trec mai repede in serialu' asta ;)

#200 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2013 - 11:05 PM

Vezi postareamoatza, la 28 March 2013 - 01:52 PM, a spus:

Mda, femeile se trec mai repede in serialu' asta ^_^

Daa!! ^_^ Mirimah nu pare incantata de casatoria asta,se pare ca e aranjata de Hurrem (cred ca e in interesul ei) ^_^

Episodul 93

http://www.youtube.c...h?v=-Ie5dwQ-baM

Arata acest topic

• 25 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou