Forum Culinar: Suleyman Magnificul - Forum Culinar

Salt la continut

• 25 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Suleyman Magnificul Discutii despre serial

#301 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 May 2013 - 06:09 PM

Si aici

http://www.youtube.c...h?v=E3efzP2MrFs

Pa-pa! Firuze :thumleft: O sa-mi lipsesti ca sarea-n ochi :notworthy:

#302 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 May 2013 - 07:01 PM

Ce frumos aici in episodul 77 ,cum ia masa impreuna cu familia sa,copii si Hurrem(Mirimah e mare,la fel si Mehmet) ,dupa ce a fost alungata Firuze :thumleft:

http://www.youtube.c...h?v=RMo9c0979k0

#303 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 June 2013 - 08:05 AM

Din pacate interpreta lui Hurrem Meryem Uzerli, a suferit o depresie cauzata de oboseala fiind internata asa ca producatorii au inlocuit-o cu actrita Vahide Gordum,http://www.evz.ro/de...ul-1042666.html

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-405-13716215308355.png

Din ce am citit eu scenariul a fost ca actiunea filmului se muta peste 15 ani astfel Hurrem apare mai in varsta interpretata fiind de aceasta Vahide Gordum,in primele episoade dupa episodul 100 Hurrem e disparuta toata lumea o cauta ,apoi e aratata din spate sau de la distanta (cam prin episodul 103),vom vedea ce se va mai intampla,desi mi-asi dori f. mult ca Meryem Uzerli,adevarata Hurrem cu care m-am obisnuit ,sa revina :)

Mmmm!! :)

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-405-13716217872488.jpg

#304 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2013 - 11:36 AM

Geany, eu am gasit si stirea asta, sper sa fie adevarata!

http://blogatu.ro/20...magnificul.html
GEORGIA

#305 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 June 2013 - 12:17 PM

Off!! macar daca ar fi o raza de speranta :)

#306 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 June 2013 - 12:20 PM

Mai erau zvonuri ca de fapt ar fi fost vb. de bani ,''Magnificul'' fiind mai bine platit decat Hurrem,care s-ar cam fi ofticat :)

Or fi fost zvonuri rautacioase! :)

#307 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 September 2013 - 01:24 PM

Fetelor, momentan, nu stiu pentru cat timp, Suleyman este doar marti de la ora 20,00. Luni, incepand cu ora 20,00 este celalalt serial Iffet.
GEORGIA

#308 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 September 2013 - 01:23 PM

Am inteles ca de luni e iar suleimanu' de la ora 20 la fel si marti (Ifetu' se muta sambata )

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-405-13792440178896.png

Da' pe mine nu ma mai coafeaza :D apai eu' sunt romanticoasa rau si fidea' si mai rau :) cand o vad pe Firuze aia mi se urca paru-n cap :D ,pan' nu pleaca aia din serial pe mine m-a pierdut de client... :occasion15:

:) :D

Zau!mi-a placut la inceput ,dar acum nu-mi mai place deloc.

#309 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 September 2013 - 02:18 PM

Martea trecuta n-am vazut nimic ca am ajuns acasa pe la 11! Chiar asa grav e cu Firuze??? Eu ma uitam cu verisoara, dar dormea cand am ajuns ce sa mai aud eu de Firuze!!

Eu ma uitam sa-mi clatesc ochii, cu bijuterii peisaje plus ca le verificam datele, nu foarte exacte, daca te increzi in Wikipedia si Istoria lumii in date a luat-o tata!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#310 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2013 - 09:09 PM

Ha ha ha! :wub: :lol:
A vazut domnu' Geany' ca e serialul dar eu tot prin bucatarie,dupa coptii',ma intreaba care-i treaba de nu ma uit?! :71:
Zic:''lasa-ma draga ca-s nervoasa,el o inseala pe ea''(ca nu stie el care si cum)...zice:''Paii lasa draga ca asa e drama etc''...zic:''Nesimtitul paii are 5 coptii' cu ea''..el:''Da da el era sultan,asa era obiceiul sa aiba cadane'' :floare: ....barbatii astia imediat fac front comun ,nu s-a scandalizat deloc,ba dimpotriva =))

Ma duce cu gandul la o gluma..

Ea il alinta pe el :''puiutule,iubirea mea'' etc..

El:''daca te-asi insela ai mai vb. asa de dulce?''

Ea:''sigur iubitule,despre morti numai de bine''

:love7:

#311 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2013 - 10:54 PM

Deci am scapat de Firuze (asta recunosc,ca mi-a placut :notworthy: ),dar azi si de Ibrahim (pargalezul ),in trecut asteptam acest moment,dar de fapt a fost f. trist si mi-a lasat un gust amar ;)

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13848936507649.jpg

O victorie trista pt. Hurrem ;) .

Totul mi se pare contradictoriu,pe de o parte Ibrahim i-a fost credincios si fidel lui Suleyman (in expeditii,companion si tovaras de drum,confident,chiar i-a salvat viata),pe de alta parte ,orgoliul lui,si-o cam luase in cap,a strans si o avere impresionanata,si principiile lui crestine,fata de cele musulmane or fi tras mult in jos balanta ,acea consemnare fata de solii francezi (in care s-a asemanat cu dresorul unui leu,el fiind dresorul cu batzu-n' mana,si sultanul,leul dresat si hranit de el dupa bunul plac)arata alta fata a lui..
Cu toate astea inca nu ajunsese in punctul de al trada pe Suleyman,datorita intrigilor tesute de Hurrem ,a fost anihilat din timp,cine stie unde s-ar fi ajuns daca nu se intampla asta,poate ca el ar fi ajuns la tradare,poate ca nu ,cine poate sti?!Oricum mi s-a parut f. trist

O victorie amara pt. Hurrem

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13848936422856.jpg

Si ca sa destind atmosfera,o dedicatie speciala pt. Zerda(Ioana) Sumbul ;)

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13848936566442.jpg

Ha ha ha! ce dulce era si cand ii povestea lui Cihanghir povestea facand cip-cip ca pasarelele ;)

#312 Useril este offline   vali 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 199
  • Inregistrat: 05-July 10

Postat 20 November 2013 - 05:24 PM

M-am mai uitat si eu cu intreruperi asa! Deci pana la urma Firuze nu era Firuze, era o alta care s-a dat drept ea ca sa ajunga in harem, de unde dadea informatii persilor? Am inteles bine nu? O mai aparea in serial?
Ibrahim se porcise rau, stia ca nu poate fi omorat si si-o luase in cap, uite tzeapa, ca si-a luat-o!
Si a aparut o alta sora a lor, a sultanului si-a lui Hatice? Cu aia ce mai e?

#313 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 November 2013 - 06:34 PM

Da! Secventa din care rezulta ca asa zisa printesa persana Firuze,nu era cine pretinsese a fi,a fost una f. scurta ,asa ca doar cine a fost in acel moment pe faza a surprins-o.
Trasura in care se afla cand a fost alungata de la sarai a fost oprita de oameni in negru,ea a coborat si acestia i-au spus ''cadana'' printul si printesa Firuze te asteapta ...deci mai mult nu s-a mai spus,sau aratat in serial,fiecare deduce ce vrea :floare:
Din cate am vazut eu si am mai auzit,ea nu va mai aparea in serial (la fel ca Isabella)...Din nou ce am mai citit pe langa(surse nesigure si ne verificate,deci nu stiu daca e exact asa sau nu)interpreta lui Firuze a fost adusa doar pt. cateva episoade ca sa dea o pata de culoare in serial,dar apoi contractul i-a fost modificat/prelungit pt. inca,cateva episoade.In turcia fanii au devenit nemultumiti,spunand ca prea se intindea pelteaua cu aceasta Firuze,si ca serialul devenise plictisitor din acest punct de vedere,asa ca :''pa,pa Firuze :( ... :(
Oricum nu va fi ultima cadana cu care sultanul va calca stramb fata de Hurrem ,vor mai fi..prin episodul o su' si ceva,am vazut o secventa cu Hurrem cealalta,deci imbatranita,si cu o cadana care spunea ca e insarcinata cu Suleyman,si Hurrem facuse o fatza,cand a auzit.In spate mare urzitoare sultana Fatma (alta ca si Sah)

Da Ibrahim a fost ucis si vom asista si la moartea lui Hatice(chiar la sf. acestui sezon daca nu ma insel),am auzit ca Hurrem dispare nimeni nu mai stie de ea,in spatele acestui lucru pare a fi Hatice,dar moare jurand ca va duce secretul cu ea in mormant :)

Asta am citit eu ,dau copy si paste:
Moartea sultanei Hatice (Finalul sezonului 3)!
Hatice va pune cativa oameni să o răpească pe Hurrem,timp de 2 ani nimeni nu va şti nimic de ea!Atunci cand sultanul va afla că sora lui a pus această faptă la cale,o va întreba ce a făcut cu Hurrem,însă Hatice îi va spune că va lua secretul cu ea în mormant!

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13849674517292.jpg

Vesti bune in schimb pt. Moatza,se va reintoarce frumuselul(Mirimah cand era mica era topita dupa el si spunea ca se va marita cu el...hi hi hi! de parca Hurrem ar fi lasat-o :( sunt curioasa ce fatza va face acum cand o sa o vada)oricum Hurrem o va forta sa se marita cu Rustem cu care va avea un copil.

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13849673916421.jpg

Sah a jucat in celalat serial in Ifet(eu nu am urmarit ,am auzit ca a fost cam mototoala in acel rol :P ),nu stiu inca ce urmareste dar va fi o intriganta,desi momentan nu isi arata adevarata ei fatza,se va tine numai de tot felul de intrigi.Va mai aparea si cealalta Fatma...

#314 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 November 2013 - 10:52 AM

Da, fetelor, a plecat si Ibrahim din serial, sigur de aici incolo serialul o sa ia o alta intorsatura, sigur cu si mai multe intrigi, insa sunt curioasa daca lui Hurrem ii va creste puterea-autoritatea. Si ma bucur ca se intoarce "frumuselul"!!!!!
GEORGIA

#315 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 21 November 2013 - 09:32 PM

Vezi postareaGeany, la 20 November 2013 - 06:34 PM, a spus:

Vesti bune in schimb pt. Moatza,se va reintoarce frumuselul

pun pariu ca si-asta se-ntoarce tot de douaj' de ani.
Ha, ha, ca si Hurrem dealtfel: are fata de maritat da'i mai buna ea - scuzati, am vrut sa sune altfel :hug:
ca sa nu mai vorbim de Mahidevran :105:

nici mie nu mi-a placut asasinarea lui Ibrahim. dar asa era la palat, intrigi, razbunari, abuzuri.

#316 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2013 - 11:44 PM

:sad3: cum ma asteptam dealtfel,toata lumea da vina pe Hurrem pt. ''inlaturarea'' lui Ibrahim .
Vb. de ceea ce s-a aratat in serial ,intrucat producatorii urmaresc datele istorice mai mult sau mai putin(mai mult mai putin decat mai mult asi putea spune eu,asta daca m-ar intreba cineva...da' cum nu ma intreaba nimeni ... :P ).Si in istorie a fost consemnat ca Ibrahim devenise mult prea bogat si prea influent/puternic(se spune ca nu-si putea ridica mana de greutatea ghiulurilor,de exemplu,ca stransese averi uriase si isi facuse si un tron,se credea f. puternic,lucru ce l-ar fi umbrit pe Suleyman),in istorie Hurrem/Roxelana e descrisa ca fiind,f. educata si rafinata ,canta la nu stiu cate instrumente,etc,in serial nu se vede,Suleyman nu a mai avut de-a face cu nici o cadana,a respectat-o,iubit-o orbeste,era confidenta lui...cangi'(scuze :P )dar in serial e oarecum pe dos :P ,Suleyman nu prea tine cont de parerile ei,ii da viteza in momentu' unu cand vrea sa-i sugereze ceva,iar cadanele prin patul lui au mai curs si vor mai curge hat-hat =)) nu mai spun de vesminte care sunt venetiene si chiar sunt din alta poveste(iar Suleyman cel din serial a fost catalogat de un istoric:''ca e invesmantat ca o tzatza' de la tzara care se pregateste sa mearga la o nunta in sat =))''...nu are nici o legatura ...

In fine ,ce am vazut ''EU'' in serial despre inlaturarea lui Ibrahim.Toata lumea(sultane,apropiati,slujnicele din harem etc) o considera pe Hurrem marea responsabila de aceasta tragedie,ca i-ar fi soptit sultanului la ureche vb.,etc..Paii daca indraznea(in serial vb.) o dadea afara,in momentu' unu.De cate ori a prevenit-o si i-a spus:''sa inceteze cu aceasta dusmanie dintre ea si Ibrahim'':?!...Hurrem inghitea in sec si iesea afara,da?!...
Intradevar s-au urat,dar si Ibrahim nu a fost usa de biserica...pppff!! nici nu stiu de unde sa incep..asa ca mai bine nu incep.Cert e ca i se urcase orgoliul la cap,ceea ce l-a costat,ca a inceput orbit de orgoliu sa faca greseli.
Un amanunt important ,inlaturarea lui Caleby in misiune,inscenandu-i acestuia un furt din visterie,faptuit de oamenii acestuia,pe care i-a si spanzurat si pe aia dealtfel (Rustem i-a povestit lui Sumbul chiar in serialul de azi cum l-a auzit pe Suleyman atunci,care legat fiind de maini si de picioare,in sensul ca era pus in fata faptului implinit si nu mai putea face nimic,l-a blestemat pe Ibrahim sa moara,exact de aceeasi moarte nu mai tarziu de un an de ramazan,ca l-a facut sa execute un om nevinovat)la care Sumbul a tras concluzia ca Suleyman luase aceasta decizie mai de mult.Nu era mana lui Hurrem acolo,ca doar nu ea l-a pus sa savarseasca acele lucruri.Ibrahim a amenintat-o ca el e un soim si ca ii ia gatul oricand ca ea e o biata porumbita neajutorata.Ea a spus ca daca e o porumbita va face ceea ce e menirea porumbitelor sa faca:''va duce mesaje'',nu a facut altceva decat sa faca in asa fel incat sa ajunga inscrisul pe care l-a consemnat scribul de la intalnirea cu solii ,in care Ibrahim se declara dresorul leului care mananca doar din mana lui ,care e dresat de el si el are batul in mana.Nici acolo nu e mana lui Hurrem ca doar nu ea l-a pus sa declare asa ceva,Ibrahim si-a cam sapat singur groapa,daca nu era asa Hurrem nu ar fi avut ce face.Ma duce cu gandul la statuia dreptatii,cea legata la ochi cu balanta in mana,Hurrem cred ca a fost doar acel puf de porumbita care a cazut inclinand o balanta deja aflata intr-un echilibru f. fragil.Nu mai spun de faptul ca Ibrahim a indraznit sa o insele pe sultana Hatice ani la rand si avand si un copil in afara casatoriei cu Nigar (si care asta a fost o palma data pe fata dinastie,si o mare dovada de tradare etc),credinta lui crestina care era totusi din alta poveste total nepotrivita functiei sale si cum era perceput de catre popor (cu sau fara urzelile de rigoare).In serial cand si cand s-au aratat si gandurile lui intime si trairile lui care nu erau deloc inocente...da?!.
Hurrem isi asuma victoria in totalitate,dar in serial nu prea are cine stie ce contributie la ea,in ciuda a ceea ce cred toti ceilalti despre asta.

Hatice,cat a urat-o si cat i-a facut si ii va mai face,ea a complotat sa o bage pe Firuze in patul sultanului ,si cat a mai umilit-o pe Hurrem (ca si Ibrahim de altfel) ia' ce bucata i-a aplicat aici

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13854151690444.png

Nu-i nimik ca si Hurrem isi va lua revansa mai tarziu(sa vezi ce croseu are =)) )

Si Mahidevran...pff!! nu mai spun cand a desfigurat-o pe Hurrem din bataie ,a incercat sa o otraveasca,a pus-o pe Fatma sa o arda pe fatza,etc,acum se da victima ca si Hurrem a atentat ,ca a trimis un spion la Manisa si ca nu stiu ce...ppff!!

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13854151630663.jpg

Oricum ele marele inocente ,victimele nevinovate care se dau,incearca sa o puna pe acea cadana a lui Mahidevran sa o ucida pe Hurrem

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13854151748512.jpg

Ehh! Asta fu'..ie' grele =))

#317 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 December 2013 - 09:19 PM

:santa:

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-5-13870487423696.jpg
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#318 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2013 - 09:30 PM

Ha ha ha! Bueeyy!! ie' jale chiar am vazut pe stiri,ca un cuplu din Constanta da divort ca sotul nu o lasa sa dea pe Suleyman magnificul,alt cuplu de la tara a gasit solutia,sotia vede la vecina ,ca sotul e cocosul in casa asa ca el e stapan pe telecomanda :D :D
Mai incearca sa caraie si domnu' Geany' da' nu e loc, :santa:

:D :D

#319 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 December 2013 - 09:38 PM

Noroc ca mama n-are copii mici, ca ea nici nu i-ar auzi daca zbiara :santa:
E de coma cînd se uita la seriale! Nu aude, nu vede în jur! Poti sa faci ce vrei, doar sa nu-i treci prin fata tv-ului :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#320 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2013 - 09:43 PM

Ha ha ! daa!! daca trec prin fata t.v-ului e jale :D :D

Si pt. cine e interesat de serial,gata!!,si-o ia Hatice rau ,mooaamma bate Hurrem la ea la sacul de box :santa:

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-405-13870501198016.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-405-13870501257014.png

Arata acest topic

• 25 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou