Forum Culinar: Suleyman Magnificul - Forum Culinar

Salt la continut

• 25 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Suleyman Magnificul Discutii despre serial

#421 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 October 2014 - 10:36 PM

:pupic: Mirimah,Mirimah.. :pupic: E logic,ca nu-l iubeste pe Rustem ca i s-a fost impus(dar ea a acceptat ).De cate ori s-a folosit de el?! :occasion14: si era numai lapte si miere cu el si-i torcea ca o matza ...Hhhiiiii!!(vb. lui Sumbul :-h ).Acum cand e la fund ''Rustem asuma-ti,nu ma trage dupa tine''...Pff!!! :floare: ..si ea si Hurrem nu dau 2 bani pe el cand e jos.Oricum va reveni in functia de mare vizir dupa ce se va dovedi tradarea sotului Fatmei (care a alimentat revolta),atunci sa vezi iar ce se gudura...Blleeaahh!!!
Si Suleyman dupa 2 ani e tot incruntat si nu vb. cu toata lumea,de parca e cineva vinovat de ce a facut el...Tipic,el intai o comite apoi cauta vinovatii ..Pff!! :headbang:

#422 Useril este offline   vali 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 199
  • Inregistrat: 05-July 10

Postat 22 October 2014 - 01:19 PM

Eu de cand cu noua Hurrem nu ma mai uit, nu mai are niciun farmec! Plus ca totul inainte era, veselie, bunastare, acum toti sunt pusi pe omoruri, totul e inchis, toti sunt incruntati!

#423 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 October 2014 - 03:28 PM

Acum, si eu o bombaneam, si Geany, dar adevarul e ca atunci cand restul copiilor sunt crescuti si au copii... cam greu sa mai fii de varsta lor!
Iar cu omorurile, asa a fost adevarul, inca multe le-au mai scapat din vedere!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#424 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 October 2014 - 06:59 PM

Daa!! si eu am zis ca nu o sa ma mai uit cand au scos-o pe Meryem .De fapt nu au scos-o ca a plecat ea.Nu a mai avut acelasi farmec serialul de atunci(cel putin pt. mine,nu a mai avut).Asta e :appl: aia sunt cu aia defilam,daca m-o apucat iar microbul ce sa fac?! -_- In fiecare joi si vineri la ora 20 behaie la maxim genericul magnificului,asta ca sa anunt pe toata lumea ca in rest sa nu mai aud nici musca (ca asa i-am dresat) -_-

#425 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 23 October 2014 - 10:47 AM

Lasa incalziti-va ca diseara e din nou! M-am uitat pe google, ce era in Europa la vremea aia, se omorau cu avant, ca pe vremea aia daca te supara cineva, nu mai pierdeai timpul, il scurtai de-un cap!

#426 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 October 2014 - 02:31 PM

:appl:

Daa!! ai mei stiu,daca deseara misca vreunul in front le iau capul... -_-

#427 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 23 October 2014 - 06:53 PM

Geany, fii pe faza!

#428 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 October 2014 - 09:36 PM

Ha ha ha! :love7: daa!! sunt pe faza,sunt pe faza ... daca in trecut aveam o executie pe sezon acum avem cate una pe serial =)) vb. ta pana si un neavizat (ca domnu' Geany' de exemplu care nu a vazut nici un episod )la sf. m-a intrebat''Gata?! s-a terminat?!pe cine a mai casapit de data asta?!'' :floare: ...Si bub' :'' Si cum i-a luat mami capu'?! asha?! si imi arata la gat si se tavale pe jos''...Iiiee' grele!!!

=)) Paii se vede ca ne apropiem de sf. serialului,asa ca-i omoara pe astia pe capete =))

Acum sa vedem cum scapa Nurbanu basma curata...are noroc,ca Huricihan moare ,asa ca Hurrem desi afla adevarul prefera sa taca si vina va cadea pe o cadana nevinovata,dar nu ramane asa.Hurrem realizeaza prea tarziu cine e Nurbanu' asa ca decide sa o tina sub observatie si chiar sa incerce sa o indeparteze daca nu mai rau,sa o separe de Selim,pt. ca il influenta in mod negativ(sau ma rog,nu il influenta intr-un mod care sa-i convina lui Hurrem cel putin)..In fine Rustem e numit din nou mare vizir in locul sotului Fatmei ce fuse executat,si Mahidevran deposedata de toate bunurile si alocatia anuala de care beneficia,asa ca e aruncata intr-o saracie lucie drept pedeapsa ca ar fi contribuit impreuna cu fostul mare vizir la rascoala ce a avut loc dupa moartea lui Mustafa..

#429 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 October 2014 - 12:15 AM

Nurbanu devine cea de-a doua sultana cu" acte" din istorie! Dupa Hurrem, evident,aia o sperie pe Hurrem, ca vede ce putere are asupra lui Selim. Selim nu era ambitios, dar era cel mai destept, poate cu exceptia lui Mehmet, omorat prin gratia si atentia lui Mahidevran!
Daca nu era Nurbanu, Selim se imbata intr-o veselie si nu facea nimic. Adevarul istoric este ca era foarte sensibil si foarte destept, dar " iute a varsa sange..." cand i se punea pata! Cand vedea ce a iesit, se caia si ii coplesea pe artisti si pe servitori cu daruri.
Pensia lui Mahidevran tot el i-a dat-o! Astea sunt fapte.

Dar se vede din ultimul episod ca el nu-si invata copilul, pe Murat, de rau despre Mustafa sau Baiazid, pe unul il numeste viteaz si pe celalat ca se " manie prea repede" , cand ii vede ca se joaca, zice: lasa-i sa se joace!

Si-a cerut scuze pentru pumnalul distrus cand era copil, aici intra in joc orgoliul, daca Baiazid aprecia penitenta, poate alta ar fi fost calea!

Iar nebuna de Huricihan, chiar n-avea motiv sa faca circ, Nurbanu tocmai urla la ala ca si-a pierdut mintile si ca merita sa fie omorat!
Normal ca ea era sultana si aia era cadana deci era complicat daca se apuca sa dea din gura Huricihan, putea sa sfarseasca ca Valeria!

Dar pozitia lui Hurrem.... in istorie a ramas ca n-ajungea Selim sultan, daca nu-l sustinea ea pentru interesele ei! pffff! Ia sa vedem daca macar asta e exact!

#430 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 October 2014 - 02:04 PM

Daa!! ce vreau sa mai subliniez e ca mi-a placut cum a interpretat aceasta scena actrita ce da viatza personajului Nurbanu.A transmis emotia,chiar tremura toata si tot...A transmis f. bine bine starea ,mi-a placut mult...

#431 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 06 November 2014 - 11:12 PM

Ia mai bine sa vorbim treburi de alcov! Ce zici de senor si Mihrimah??

Cat despre toata incucatura si toata otraveala, am lipsit saptamana trecuta si toti se acuza. Dar poate fi si talentul actorilor mi s-au parut mai credibili Nurbanu si Selim care tocmai aflase, dar a decis s-o apere in fata mamei lui.

#432 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 November 2014 - 11:31 PM

:occasion14: Nurbanu e scorpie ,a rapit pe sora mai mica a lui Daphne' si ca sa o santejeze a trimis-o pe asta la Baiazid sa-l seduca si sa trimita mesaje despre ce se intampla,astfel a aflat de banii pe care Baiazid i-a imprumutat de la Mirimah si l-a pus pe Selim sa-i fure acestuia banii,doar ca Baiazid nu-i vre-un papa lapte si s-a dus cu Atmaca si si-a luat banii inapoi trimitand in schimb lui Selim un cufar cu capul omului acestuia de incredere care a infaptuit furtul si un mesaj prin care ii spune ca e ultima data cand ii mai trece cu vederea si ca fratia s-a terminat intre ei.Nurbanu il imbata pe Selim si ii smulge incuviintarea ca la porunca ei Defne sa-l otraveasca pe Baiazid.Cand se trezeste Selim mahmur a doua zi fuge la Nurbanu si-i spune sa nu care cumva sa faca asa ceva ca el nu-si otraveste fratele.Nurbanu ii promite ca nu,dar de fapt trece la fapte.De aici Selim pare ca luat ca din oala dar de fapt nu e deloc usa de biserica,ce-i drept nu credea ca se va ajunge chiar aici ,iar Nurbanu se crede mult prea puternica,are noroc ,ca moare Hurrem,ca in rest nu se poate compara cu acea Hurrem care era ''masterchef-ul'' intrigilor si capcanelor,dar le organiza mult mai meticulos acoperindu-si mereu pielea,erau tzesute cu mult tact si inteligenta nu asa ca toanta asta :occasion14: (parerea mea normal,scuzati ca ma lasai dusa de val)

Despre medicul tanar si Mirimah,aceasta nu poate avea nicicand un viitor,in + cunoscand-o pe Mirimah e doar un moft pt. ea,ii place medicul tinerel,dar ea a fost mereu invatata cu oameni puternici cu fala,lux si tot ce implica,se mai matzaie si ea dar o sa-i treaca repedea.E si smechera ,a observat ca un anumit parfum sau ulei de corp ii provoaca exema asa ca atunci cand vrea sa-l cheme si-l aplica ;)

A mai aparut o mimoza,mare negustoreasa si face parte si din elita europeana,se gudura pe langa sultan dar acesta e cotoi bataran si in plus le cam are pe ale lui nu-i mai arde,asa ca o sa incerce la Rustem care ce sa vezi nu zice nu ba din potriva :lol:
Apai il cred si eu saracu' s-o fi saturat si el de mofturile lui Mirimah care parca ar fi vreo figurina de portelan ce risca sa se sparga la cea mai mica atingere...Asa ca Rustem-Mirimah trec amandoi printr-o furtuna amoroasa ...

Vom asista si la moartea lui Hurrem care sufera se pare de o forma de cancer si nu mai are mult de trait :( asa ca nu ma pot bucura ca am scapat de Fatma...Prea tarziu -_-

#433 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 November 2014 - 01:04 AM

Eu te las pe tine sa scrii rezumatul cu savoare!! Sunt de acord cu tine ca si Rustem cata rabdare poate sa aiba!!
Si mironosita de Mihrimah!!! Voi ati avut vreodata alergie?? te mananca de-ti vine sa urli! Dar senor n-arata rau, ce sa zic, o scuzam!

Pe de alta parte adevarul istoric este ca Rustem chiar a iubit-o! Auzi ce hobby mi-am tras, sa citesc ce-au facut astia!
Uite ca dand cu google am aflat ca Mihrimah s-a cuplat cu Rustem Pasa! Adica actorii si ca e chiar insarcinata! In orice caz confirma tensiunea dintre ei!

Asa ca pregatiti batistele, dar daca ma intrebi pe mine,la Hurrem aia era ciuma, nu cancer, numai ca nu zice nimic explicit!

Intr-o lume in care femeile erau sclave aveau doua sanse sa se stearga pe jos cu ele, sau sa lupte!

#434 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 November 2014 - 09:57 AM

Despre alergie ,eu cand eram mica faceam blande (de la fan,oua,ciocolata pufuleti etc..)se pune ?! :lol:

Despre Mirimah ,citii stirea http://www.enational...sa-360070.html/ nu stiu cat de adevarata o fi ca astia lanseaza imediat zvonuri si speculatii ca sa vanda (nici nu stiu cat de exacta e mai ales ca spune ca interpreta lui Mirimah ,Pelin, s-a casatorit in 2011 ,eu stiu ca s-a casatorit abea acum recent de exemplu)dar ar fi interesant :occasion14: face in film un cuplu reusit (asa cum e el) cu Rustem,care nu e un barbat de lepadat chiar de loc in opinia mea :occasion14:

Despre Hurrem ,nu cred ca are ciuma,ca nu i se va umple corpul de buboaie ,in plus ar fi fost contagioasa si ar fi fost bagata in carantina...O sa vedem pe parcurs...

Ne apropiem cu pasi mari de sf. serialului.Hurrem afland ca moare isi va lua ramas bun de la toti inclusiv de la Mahidevran si de la Ibrahim(se va duce la mormantul acestuia,probabil inca mai avea sa-i zica fro' 2 si aluia -_- )asa ca voi sta cu batista la purtator spre marele amuzament a lui bub' si al lui domnu' Geany'...''Ci vreti bre' daca-s sensibiloasa rau?!''... ;)

P.S Ma lamurai'oarecum,Pelin e la cea de-a doua casatoarie(primul fu antrenor de fitnes,astalalt e fotbalist) ,asta care a avut loc acum, in iunie 2014 http://www.ziarelive...-casatorie.html,e insarcinata,stirea ca a divortat pt. Rustem e veche de mai bine de un an iar ea e proaspat casatorita de 4-5 luni...

#435 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 November 2014 - 10:10 AM

:occasion14:

Imagine atasata: monthly_11_2014/post-405-14153478104781.jpg

:occasion14:

Imagine atasata: monthly_11_2014/post-405-14153478150965.jpg

#436 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 November 2014 - 10:42 PM

Intradevar ,s-a mentionat numele bolii:'' buba neagra'' dar asta mi se pare f. ciudat...Asta nu era f. contagioasa,declansand epidemii de proportii biblice?! Hurrem nu ar fi trebuit tinuta in carantina?! :lol: in + nu e nici o epidemie prin preajma doar ea e bolnava si doar ea va fi,in plus nici nu moare cu una cu 2 se mai plimba in cautarea leacului,viziteaza pe toti,are treaba ce sa mai ... :occasion14:

In fine in istorie se scrisese ca a murit de pneumonie http://minunimistere...rit-hurrem.html,ori nu e cert ca e asa ori cine stie din ce motiv producatorii serialului au ales aceasta varianta?! -_-

Acum la final dupa ce a indepartat-o atata se trezeste si Suleyman indragostit :occasion14: ...Pff!!!,cum am zis cam pampalau si sultanul asta...In rest e destul de tragic,bietul Sumbul,ce mila mi-a fost de el(tare mi-e drag de el ca actor ;) )

#437 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 November 2014 - 11:55 PM

Ba da si ti-am zis ca nu e cancer!

Suleyman insa chiar a iubit-o mult!

#438 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 November 2014 - 12:29 AM

zerda, la 07 November 2014 - 11:55 PM, a spus:

Ba da si ti-am zis ca nu e cancer!

Suleyman insa chiar a iubit-o mult!

Intradevar spusesei :occasion14: (doar ca o escrescenta pe umar fatala care sa nu fie molipsitoare ,nu ma dusese cu gandul -_- )
Cat despre iubit o fi iubit-o dar in serial in ultima vreme imi cam venea mie sa-i dau fro' 2 perechi de palme magnificului :lol: bine ca s-a trezit acum la final ;) ce-i drept cam asa e si in viata ,nu apreciezi atat de mult ceea ce ai pana nu pierzi...Brrr!!! ai' ca ma ia' cu fiori bre' :occasion14:

#439 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 November 2014 - 03:33 AM

Dar numai noi ne uitam, ma rog eu am pauze ca de aia te intreb?!? Sau noi ne distram si populatia citeste???

Ca daca nu, mai comenta cineva! :occasion14:

#440 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 November 2014 - 10:58 AM

zerda, la 08 November 2014 - 03:33 AM, a spus:

Dar numai noi ne uitam, ma rog eu am pauze ca de aia te intreb?!? Sau noi ne distram si populatia citeste???

Ca daca nu, mai comenta cineva! :hug:

Daaa!!! paii eu jur pe rosu ca nu voiam sa ma mai uit acum la ultimul sezon,dar am fost trasa aici de manecuta si de-aia m-a prins iar microbul :lol: ,eh! oricum acum in decembrie se termina,mai e putin ...

Arata acest topic

• 25 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul