Am gasit in acest topic al Chefei un link catre o bunatate de reteta.
Link-ul este acesta .
Buuun, si acum sa va fac cunostinta cu ce m-a impresionat pe mine (poza de pe net)

Nu am putut rezista, asa ca sambata la cumparaturi am agatat din zbor cateva roteline de brie. Ce am gasit eu avea fiecare bucatica cate 170g. Cum mi s-a parut ca foamea-i mare am trecut la atac cu doua bucati.
Va zic ca nu am putut termina decat una, restul a atacat soata din dotare.
Ingrediente:
- brie
- fistic... eu, aici, nu gasesc decat deja prajit si sarat
- migdale crude (le-am adaugat cu de la mine putere, pt a balansa saratul fisticului)
- caise uscate
- coacaze uscate (nu am pus ca nu gasesc sa cumpar decat cu zahar; voi daca aveti folositi cu incredere)
-in reteta este prezenta si mierea. Noi am putea folosi sirop de agave. Eu nu am crezut necesar sa folosesc. E alegera voastra.
Dupa ce deja pregatisem piadinele pt sot si Giulia si tomini cu speck pt Mara, mi se lungisera urechile de foame, asa ca nu am reusit sa fac decat 3 poze. Imi pare rau! Dar nu va preocupati, ca sigur sambata le fac din nou si sper sa pot sa-mi scot parleala atunci.
Pana una alta sa va zic cum se face chestiunea asta.
Rotelinele de brie se aseaza frumusel pe o tigaie/piastra antiaderenta si se invart de cateva ori. Si gata munca grea.
Intre timp ce brie-ul e pe foc, se pregateste amestecul de fistic, migdale si caise.
Se scot, frumusel, rotelinele pe farfurie, se inunda cu amestecul preparat intre timp si pofta buna! .
In cazul in care doriti sa stropiti toata aceasta minunatie cu sirop de agave, acum ar fi momentul ideal.