Salata de conopida cruda
#1
Postat 30 March 2013 - 05:32 PM
Am spalat buchetelele de conopida si le-am mixat in Thermomix citeva secunde, mi s-a parut potrivita marimea asta.
Apoi am amestecat ansoa cu tot cu uleiul pe care il aveau, otet de miere, piper roz, patrunjel si usturoi.
Am condimentat si mincat, facusem doar un pumn dintr-o conopida intreaga ca nu stiam daca o sa-mi placa, dupa ce am gustat am facut asa tot restul de conopida ca facusem condiment mult.
#2
Postat 30 March 2013 - 09:37 PM
o aroma de ansoa nu poate decat s-o innobileze, sa va fie de bine!
#3
Postat 31 March 2013 - 12:31 AM
#4
Postat 31 March 2013 - 11:03 AM
#5
Postat 31 March 2013 - 11:13 AM
Adriana, la 31 March 2013 - 12:31 AM, a spus:
Si varza rosie cum ai tocat-o, cat de marunt??
#6
Postat 31 March 2013 - 09:57 PM
stella, la 31 March 2013 - 11:03 AM, a spus:
incerc si asa, da nu felii ca mi-e frica sa-mi tai unghiile cu mandolina
zerda, la 31 March 2013 - 11:13 AM, a spus:
de obicei o taie mama dar acum ca e nu mai e aici a tocat-o Thermomixul
asa
#7
Postat 31 March 2013 - 10:17 PM
#8
Postat 14 April 2013 - 04:20 PM
Adriana, mi-a plăcut mult, mulţumesc de idee. am mai mîncat conopidă crudă dar cu sosuleţul ăsta e de 10 ori mai bună. am început ca tine cu un castronaş şi pînă la urmă am făcut toate conopida. pe sos am să-l mai folosesc şi la alte legume că tare-i bun.
#10
Postat 14 April 2013 - 10:15 PM
#11
Postat 16 April 2013 - 06:12 PM
#16
Postat 13 November 2013 - 10:04 PM
imi aduc aminte ca Stella parca, sau Adriana, pusesera o poza si cu cea taiata felii pe un platou mare si doar asezonata ... Dar nu o mai gasesc
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#17
Postat 14 November 2013 - 03:03 AM
Dexter, la 14 April 2013 - 04:20 PM, a spus:
Anchoix si sambal oelek??? You can't be serious!
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#18
Postat 14 November 2013 - 03:09 AM
Dexter, la 14 April 2013 - 10:15 PM, a spus:
Vine din Indonezia, Java si de acolo s-a raspandit prin Asia de SE si alte zone. In Olanda il gasesti in orice supermarket. Io mai pun uneori pe friptura dar merge foarte bine pe peste fript sau prajit sau pe pui prajit.
Si nu, io nu l-as combina cu anchoix nici picat cu fonta topita.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#19
Postat 18 November 2013 - 07:44 PM
Foarte-foarte buna, eu am pus usturoi, sare, piper, marar ulei de porumb, otet balsamic, 1 lingura de gogosar rosu taiat marunt, ca am uitat sa cumpar anchois
Multumesc pentru reteta, Adriana .
Imagini atasate
#20
Postat 18 November 2013 - 08:03 PM