aura, la 13 April 2013 - 12:39 AM, a spus:
Eu, cand am de pregatit o masa si nu sunt hotarata ce sa fac, ma uit pe toate topicele deschise in "arta culinara", de la intalniri cu prietenii pana la revelioane si alte ocazii speciale. Pentru mine e o sursa de inspiratie, aflu de retete care poate mi-au scapat, ma uit la aranjamente si imi vine si mie cate o idee. Mese festive sau nu, asta e in functie de situatie si dupa cum am observat, sunt topice pentru toate situatiile.
Da, si eu ma uit si admir toate fetele ptr munca lor. Eu...cu masa de Duminica, trebuia sa ma incadrez la ce fete de masa si farfurii aveam eu. Cu meniurile, cand fac si eu de aici atunci zic si multumesc celei care si`a dat silinta sa posteze reteta pe forum. Cu gramada mea, cam greu iesi la liman, ptr ca incep cam asa: Ceci(asa imi mai zic prietenii din cauza fetei prietenei mele care nu putea mica sa zica Cerasela decat asa Ceci)
Ceci, ce mincam maine? incep sa zic eu ceva si se incepe: nuuuuuuuuuuuuu, mi`e pofta de alea ale tale, altu de alelalte si atunci din toate, se voteaza si ajungem cumva la un numitor comun. Daca se zice nu stiu, atunci fac eu de capul meu ce vreau eu si zic fara comentarii ca daca va aud, faceti voi ca eu nu comentez. Liniste profunda. Gata se incepe lista ptr cumparaturi, se merge la cumparat si atunci suna telefonul: ceciiiiiiiiii, nu am gasit aia , ailalta, ce cumpar in loc. Eu zic nika , unde sunteti la cumparaturi? colo sau colo si ma duc eu si rezolvam si schimbam pe moment inlocuim etc.
Asta`i treaba cu trupa mea.
Stai ca vin Pastile sa vezi iara liste si listutze si impartite bucatele care unde se fac si fiecare ce tre sa faca.