
booon, intre timp am aflat ca unii nu pun gura pe carne de porc, ca altii nu se ating de fructe de mare, asa ca mi-am pus creierul pe bigudiuri si burta pe studiat retete sa incropesc un meniu cit de cit pe gustul tuturor

pina la urma, simbata trecuta, din 15 invitati, 5 au lipsit motivat si am fost la masa doar 10 negri mititei


la antreuri, s-au servit tartine cu crema de ciupercute, zacusca cu ciuperci (multumesc pt. ambele retete, Maya



la platoul asta a fost buluceala

ca fel principal, tartele de pui si legume au fost un backup pt. cei care faceau mofturi anticipate la fileurile de somon cu topping de iaurt grecesc si feta, dar s-au infipt primii la servit din ele - ce colegi suciti !

s-a baut la alegere: vin alb, rosu si bere

cind s-a ajuns la desert, cafea cu Baileys, cognac si tiramisu, deja sarbatoritul si cu inca un coleg intrebau in stinga si in dreapta, cine vrea sa le cumpere casele si masinile ca le dadeau ieftin ... cu tot cu neveste, fiindca intentionau sa-si refaca viata cu bucatarul ! iar un altul imi propunea sa deschidem un restaurant, dar i-am refuzat politicos pe toti !


dupa ospat s-a lasat cu antren si multa voie buna la dans sau la masa de biliard
