Tort pufos usor si fara ulei,fara unt
#1
Postat 18 May 2013 - 01:31 PM
L-am facut zebrat.
-250 grame faina,
-1 plic praf copt,eu doar 2 lingurite
-2 linguri cacao,
-250 grame frisca lichida nebatuta,
-200 grame zahar,
-3 oua,
-arome dupa plac,
Se bat ouale cu zahar spuma,se adauga frisca lichida NEBATUTA,iar apoi aromele si faina amestecata cu praful de copt.
Se imparte in jumatate,intr-o jumatate se adauga cacao.
Se pune in tava ca la cel zebrat.
Se pune in cuptor la 180 grade circa 40 minute.
Cand am scos din cuptor am pudrat.
#4
Postat 02 June 2013 - 10:24 PM
Foarte bun, sigur se reface, multumesc pentru reteta.
#6
Postat 07 June 2013 - 10:47 PM
ELIN, la 02 June 2013 - 10:24 PM, a spus:
Foarte bun, sigur se reface, multumesc pentru reteta.
P6020598.JPG
Ti-a iesit tare fain.Arata foarte bine,ma bucur ca ti-a placut.
ralesu, la 03 June 2013 - 04:19 PM, a spus:
Este foarte usor de facut,in 2 timpi si 3 miscari e gata.
#7
Postat 09 June 2013 - 09:28 AM
9Ramy9, la 07 June 2013 - 10:47 PM, a spus:
ELIN, la 02 June 2013 - 10:24 PM, a spus:
Foarte bun, sigur se reface, multumesc pentru reteta.
P6020598.JPG
Ti-a iesit tare fain.Arata foarte bine,ma bucur ca ti-a placut.
ralesu, la 03 June 2013 - 04:19 PM, a spus:
Este foarte usor de facut,in 2 timpi si 3 miscari e gata.
Nici dupa o saptamana nu s-a intarit. Si textura si gustul este altfel decat la checurile cu ulei sau unt. Am mai avut o feliuta ratacita, impachetata in folie alimentara, probabil ca ar fi rezistat si mai mult dar a picat tocmai bine langa cafea.
#8
Postat 09 June 2013 - 09:54 AM
N-am poze ca a disparut imediat.
#9
Postat 19 June 2013 - 12:49 PM
Am ciopartit-o calda ca bub' nu mai avea rabdare!
O sa mai folosesc blatul asta si la altele ,merci de reteta!
#10
Postat 22 June 2013 - 11:32 PM
#11
Postat 25 June 2013 - 01:53 PM
Geany, la 19 June 2013 - 12:49 PM, a spus:
Am ciopartit-o calda ca bub' nu mai avea rabdare!
O sa mai folosesc blatul asta si la altele ,merci de reteta!
SAM_7950.JPG
Sa va fie de bine Geany,e usor,rapid si se personalizeaza dupa gusturi.
aura, la 22 June 2013 - 11:32 PM, a spus:
Mama ce bine arata,eu iubesc macul,cred ca-l fac si eu cu mac.
#13
Postat 01 July 2013 - 06:04 PM
#14
Postat 01 July 2013 - 09:35 PM
aura, la 01 July 2013 - 06:04 PM, a spus:
Multumesc! Am pus o lingura plina din compozitia alba si ceva mai putin din cea cu cacao, in mijlocul tavii, alternand. De obicei pun o lingura din compozitia alba si o lingurita din cea cu cacao si ies mai frumoase, acum sunt cam inghesuite cele cu cacao. La sfarsit am ramas cu mai multa compozitie alba si am turnat-o pe toata.
#15
Postat 06 July 2013 - 03:16 PM