Asa, deci exteriorul acestui saculet este format din mozzarella, iar în interior se gaseste un amestec de brînza cremoasa cu textura mai densa, smîntîna si fire de mozzarella neprelucrate/neframîntate
Se consuma ca atare, cu ulei de masline, cu rosii, chiar si la paste sau pe pizza, cu ce doriti si cum va place.
Ingrediente:
- 1 Burrata
- rosioare cherry
- frunze proaspte de busuioc
- ulei de masline e.v.
- piper negru, proaspat rîsnit
- sare de Himalaya din rîsnita
Am asezat saculetul în farfurie ( a se citi: tineam saculetul de ciuciulete deasupra farfuriei
cînd s-a rupt si s-a izbit cu greutate de fundul acesteia.
Ramasa cu ciuciuletele în mîna, ce era sa fac? L-am degustat rapid ).
Am asezat în jur cîteva felii de rosioare, peste care am presarat busuioc proaspat taiat fîsii.
Am stropit toata afacerea cu ceva ulei de masline, am rîsnit putin piper negru.
Am deschis-o, am mai stropit cu ulei de masline, apoi am sarat si piperat - e gata de servire.
Eu am avut niste ciabatta crocanta pe lînga
Un mic dejun întîrzîiat...