Fotografii cu bubuletii nostri
Postat 16 April 2015 - 03:06 PM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 16 April 2015 - 04:38 PM

Daniel la 4 luni:

Number of downloads: 0
Postat 16 April 2015 - 05:08 PM
Wowerful, la 16 April 2015 - 04:38 PM, a spus:

Daniel la 4 luni:

tzucu-i ochisorii de curios mic ce ii el

Postat 16 April 2015 - 09:23 PM

Cand vii acasa ( in Iasi ) o s-o pun pe Maria sa-l invite la o inghetata!
Postat 16 April 2015 - 10:01 PM
Sa va traiasca sanatosi la toate!
Postat 17 April 2015 - 11:27 AM

mi-e dor de bebic mic

Postat 17 April 2015 - 09:15 PM

Daniela, daca ti-e dor de bebe ti-l imprumut eu pe Edi al meu vreo 2-3 nopti

Poze am in telefon si acum scriu de pe calculator. Incerc maine sa mai pun o poza mai recenta. Avem deja 8 luni. Intr-adevar, timpul trece atat de repede...
Edit sa adaug poza cu Edi inca la 7 luni aici.
Postat 18 April 2015 - 01:36 PM
Kiva, mi se pare mie sau seamana bine de tot cu tine??
Are ochisori iscoditori!

Postat 18 April 2015 - 03:40 PM
Postat 18 April 2015 - 07:44 PM
E foarte curios si plin de energie. Ma gandesc cu groaza cand o sa inceapa sa mearga cat o sa avem de furca cu el. Acum se tara pe fund din loc in loc, nu ii place pe burta. Ieri a reusit sa ajunga la calorifer si sa traga de el, sa ii dea palme, ce mai, mester mare, o sa ne repare tot peste vreo 2-3 ani. Deja se tine de zabrelele patului si incearca sa se ridice dar e mai greu ca salteluta e mai moale iar el nu are inca forta si stabilitate suficienta in picioare dar e perseverent. Insa daca nu ii iese ceva, e tragedie, plange cu sughituri...
Postat 18 April 2015 - 09:28 PM
Pina vine Iulia, poti sa-ti spun din auzite, Kiva ,ca trezit o data in perioade bune, e super!
O prietena are un strumf cam de aceeasi virsta si e perioada buna pentru ea, daca se trezeste de 3 ori/noapte. Altfel,5-6 e regula,ba chiar si mai des. Dar ea alapteaza exclusiv,plus mincare solida cite un pic si s-a pregatit deja moral ca tot asa va fi o perioada buna. Monument merita fiecare mama!
Postat 19 April 2015 - 04:07 PM
La noi e mai complicat. In principiu el doarme toată noaptea, doar ca si mănâncă noaptea. A cam inversat programul de când merge la creșa. Ziua mănâncă atât cat sa nu zică educatoarele ca nu a mancat iar când ajunge acasă, nu ii mai ajung țâțele

Pe moment nu cred ca pot sa schim treaba asta, dar sper ca atunci când o sa înceapă solidele, o sa revină la un program normal.
Postat 19 April 2015 - 07:43 PM
Wowerful, la 19 April 2015 - 04:07 PM, a spus:
As vrea sa te-ncurajez, dar...
Fata prietenei mele are un baietel de un an si 2luni, inca alimentat la san. A inceput sa manance si solide, bineinteles, dar tot din ora in ora se scoala si vrea tzatzica. Cica daca vrea sa se trezeasca la si-un sfert, ii da la si-un sfret sa suga, apoi face el pe desteptatorul din ora in ora, la fix. Tzocaie un pic si-adoarme imediat.
E-un dragalas mititelul tau, numai ochi tot!
Kiva, sa va traiasca, pana la motz ii faci codite impletite

Postat 19 April 2015 - 08:17 PM
Kiva,un ciufulici scump foc!
Postat 19 April 2015 - 10:08 PM

Postat 20 April 2015 - 08:39 AM
Wowerful, la 19 April 2015 - 04:07 PM, a spus:
La noi e mai complicat. In principiu el doarme toată noaptea, doar ca si mănâncă noaptea. A cam inversat programul de când merge la creșa. Ziua mănâncă atât cat sa nu zică educatoarele ca nu a mancat iar când ajunge acasă, nu ii mai ajung țâțele

Pe moment nu cred ca pot sa schim treaba asta, dar sper ca atunci când o sa înceapă solidele, o sa revină la un program normal.
Edi asa s-a nascut, a avut o claie de par si era aprope negru, acum s-a decolorat destul de mult si e un saten deschis ca al lui taica-sau. De cazut nu stiu ce sa zic, cred ca i-a mai cazut dar in acelasi timp a crescut altul asa ca, cheliuta, nu a avut niciodata. E senzatie cand mergem pe undeva si ii dau caciulita jos. Aici copiii majoritatea sunt blonduti si au cateva fire de par, altii nici la 1 an nu au cat a avut Edi cand s-a nascut

Moatza, nu avem traditii cu mot. II dadea in ochi si i l-am legat in sus cateva zile dar imi era teama sa nu traga de el si sa inghita elasticul. I-am taiat eu bretonul mai scurt si acum e mai luminos

De trezit, Edi se trezesze la fiecare ora cand e in perioada unui nou dintisor. Azi-noapte s-a trezit la fieacre ora pana la 2 cand am capitulat si l-am luat la mine in pat. Asa si el, daca simte sanul si ma miroase, adoarme imediat. Lapte nu prea mai am, inca de la inceput am avut cam putin si el a fost hranit mixt, lapte matern si formula. De vreo 3 luni suntem pe solide dar nu e un mare mancacios. Si eu speram ca atunci cand va primi si altceva in afara de lapte o sa doarma snur, toata noaptea sau macar 5-6 ore intins. Vax...Stiu copii mai mici decat el care o fac. Poate si pentru ca a fost alaptat la san si obisnuit sa adoarma cu sanul, acum cand se trezesze noaptea nu se potoleste decat daca sunt eu cu el.
Stella, poza e facuta de aprope si probabil din cauza asta pare mai mare. Nu e un copil grasut, mananca moderat si se misca mult asa ca, consuma multa energie

Postat 20 April 2015 - 09:28 AM
Si se vede ca nu e gras ci e bine in pielea lui. Sa va traiasca !!
PS eu ii piuneam fiimei pe o comoda langa patutul ei 3 mici biberoane: cu lapte, cu fenic si unul cu apa....dimineata le gaseam semanate prin pat....goale, si eu dormeam o noapte linistita

A fost o mare *doamna* fiimea...deja la clinica din a 3-4 a zi facea 22h-5h dim.
Eu am alaptat-o doar 5 luni, ca atat am avut *materie prima* apoi am trecut pe lapte ....
Postat 20 April 2015 - 10:48 AM
Kiva, la 17 April 2015 - 09:15 PM, a spus:

woaai ce scump este, dragul de Edi, pletosul! Bea de abia pe la 3-4 ani a avut parul atat de lung si "des".

sa stii ca as sta cu draga inima 2-3 nopti ca sa te odihnesti, mai mult de atat insa nu-i usor ... , pentru ca nu e doar noaptea cu intreruperile la somn, ci si ziua e alerta maxima de acum ca a inceput foiala prin casa: nu- l poti scapa o clipa din ochi, ca trage, se catara, se ridica, roade, baga in gura, coboara/urca trepte, deschide sertare/usite ... , scoate tot din dulapuri, cade, se arunca ... ce sa mai pericol secunda de secunda. Si asta, din experienta noastra va dura pana pe la 2 ani si 4 luni, dupa care totul se relaxeaza brusc si total si devine absolut minunat.
Tu stai inca acasa cu el, sau ai reinceput serviciul?
Si Bea a fost o "doamna"..... a avut somn toata noaptea, sau se trezea pt supt de 1 poate 2 ori pe noapte in perioada danturii. Si ea adormea la supt si pt ca nu a vrut suzeta, inca suge cu sarg degetul.
In legatura cu perioada danturii, o sa iasa la foc automat de acum la 8 luni si pana pe la 1 an si jumatate intruna toti dintii si maselele (cel putin asa a fost la noi). Daca nu face febra si e doar miorlait tot e bine ... , desi iar: nu-i usor. Pe noi doua chestii ne-au ajutat cu adevarat: margelele contra durerilor de dinti (cumparate de la DM, din Germania) si periuta de dinti pt bebelusi (i-o dai si isi freaca dintii cu ea toata ziulica). Smecheriile alea de dinti, de ros, cu gel, fara gel nu i-au placut, iar gelurile de dinti sunt cam vaxalbina..., dar in fine ...le-am folosit si pe ele cand si cand. In rest am fost norocoasa, nu am avut mari probleme, febre si urlete in perioadele de de dinti. Doar oleak (sau mai multa) miorlaiala/agitatie.
Pe de alta parte, ca sa iti ridic moralul, iti spun ca fiecare moment e unic, nu te mai gandi la ce va asteapta, incearca sa te bucuri efectiv de fiecare clipa din prezent, niciuna nu se mai intoarce. Si toate aproape sunt minunate, chiar daca nu-i mereu tocmai usor. Uite-te la noi ca mai toate tanjim dupa bebic mic ... sunt absolut grozavi puiutii mici de omulet.
Eu imi doresc sa tin cat mai mult timpul in loc, sa ma bucur mereu de "vremurile" astea cu Bea mica.
Postat 20 April 2015 - 01:04 PM

A mea face pe 25 un an si cinci luni si nu are par asa de lung....ma gandesc sa o tund cat de scurt pot, deci cica tunsul zero la copii nu are nici o noima ca numarul de foliculi cu care te nasti nu se modifica.
Despre somn, ce sa va spun? A mea si acuma se trezeste de 3-4-5 ori pe noapte. Dupa ce o adorm, doarme legat pana pe la 1-2 nopatea , se trezeste vrea la san si adorme inapoi, iar spre dimineata se intensifica trezirile. Sa vedem ce o sa fie dupa ce nu o mai alaptez. La voi pediatri pana la cat recomanda alaptarea, ca pe aici cam toti zic ca pana la 2 ani, dar nu cred ca mai rezist atata..

Cu mancarea, sa stii ca si a mea cand a fost in perioada de dintisori a fost mofturoasa. Cel putin cand i-au iesit cei de sus, patru odata, am hranit-o o saptamana cu degetul pentru ca refuza lingurita cu desavarsire. Oricum, pe masura ce cresc incep sa manance din ce in ce mai bine. Cel putin la mine asa a fost.
Despre ce te astepta cand incep sa mearga sa-ti spun? Pe Maria in afara de priza, aragaz, cutit, furculita, foarfeca si alte obicte ascutite/periculoase am lasat-o sa cunoasca lumea/casa. Am scos toti bunonii de la mobila, am acoperit cu burete toate colturile de la mobila si tot a avut o perioada pana de de mult cand cum prindea un sertar/cub deschis scoatea de trei-patru ori pe zi tot din ele si eventual le imrpastia toata casa : gheme de ata, prosoape, ciorapi, rulete, role de pungi..tot ce putea sa ia in manute

Asta e printesa mea adormita:

Number of downloads: 0