Fotografii cu bubuletii nostri
Postat 19 October 2011 - 01:24 AM
Bea in ultima poza e karate kid reloaded (imi place tipa cu parul grizonat )
in alta ordine de idei, eu sant convinsa ca e fetita nr 3 nu stiu de ce, asa simt. si ma simt bine. mi-e frica de baietei, sincer. nu stiu ce sa fac cu ei
Postat 19 October 2011 - 03:42 AM
Angel, la 19 October 2011 - 01:24 AM, a spus:
in alta ordine de idei, eu sant convinsa ca e fetita nr 3 nu stiu de ce, asa simt. si ma simt bine. mi-e frica de baietei, sincer. nu stiu ce sa fac cu ei
asa gandeam si eu cand eram insarcinata. Cand am aflat ca o sa avem un baietel am fost si mai speriata.
Postat 19 October 2011 - 03:47 AM
Angel, la 19 October 2011 - 01:24 AM, a spus:
He, he, he!
Exact asa ziceam si eu ca tine, mi-e frica sa am fetita ca nu stiu ce sa fac cu ea. Asa ca mi-a dat Doamne-Doamne inca un baietel si asa am stiut ce sa fac cu ei.
Daniella, sunteti toti trei niste frumosi. Sa va traiasca fetita, superbe poze, mi-a facut mare placere sa le vad.
Postat 19 October 2011 - 06:08 AM
ma rog. vedem noi. toate prietenele spun ca e mai usor cu baieti, mie mi se pare usor cu fete ...ce-o fi
mi-e drag de baietei insa, mor de nepot cand petrecem timp cu el. felul cum gandesc, interese...sant de pe alta planeta.
Postat 19 October 2011 - 06:40 AM
Maya, la 18 October 2011 - 06:11 PM, a spus:
Mie mi se pare ca mami seamana cu tati ,asa ca Bea seamana cu amandoi dupa mine .
Iar Buni are o freza beton .Imi face pofta sa ma tund scurt,scurt .
Gabita ,
Si mie mi-e frica de baietei,dar de ai tai nu.
Cand ii aduci ?
Ingeras ,
Cand stii daca-i baiat sau fata ?
Eu tin pumnii sa fie sanatos si voios .
Itzuc ,
Am uitat sa precizez ca-i pun pe iarba .....in tarc .
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 19 October 2011 - 08:45 AM
nu pot sa va iau pe toate/toti pe rand, asa ca va felicit la gramada. toti copiii sunt minunati. sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.
ma bucur si sa vad/revad parintii
Postat 19 October 2011 - 11:45 AM
maine ma duc la ultrasunet dar nu aflu, las' sa fie surprise ..
va pun poza cu fasolica dar mai mult de atat....cand o iesi la suprafata
la Daniela in poza nu cred ca e buni sau e??
Postat 19 October 2011 - 12:26 PM
Daniella, ce turta fancy a avut Bea!asa ca pentru o printesa.
Mi-a placut si tortul si-mi place si de tine.Esti fata "faina" cum se zice pe la noi!
Postat 19 October 2011 - 04:44 PM
Eataly, la 19 October 2011 - 12:26 PM, a spus:
Daniella, ce turta fancy a avut Bea!asa ca pentru o printesa.
Mi-a placut si tortul si-mi place si de tine.Esti fata "faina" cum se zice pe la noi!
saru'manusitele de complimente! Si tortul tot tati! Eataly, cu tine si cu ingerasul tau balai cu ochi albastri, greu putem concura, doar sa intram si noi timide in club!
Uite aici ce frumoasa a fost turta, tati a comandat-o/cumparat-o si mie mi-a placut tare si a fost si buna:
Fetele va multumesc mult de tot de complimente si aprecieri. Deocamdata mai am de furca cu kilogramele ... si colac peste pupaza acum 10 zile m.am tuns si am vazut ca am 2 fire albe
Cu parul tuns scurt si blond platinat/alb e nasa Beutzei, nu-i buni, buni e babanca
Da, in ultima foto si eu am vazut-o curat karateka kid !
Angel, dc si Fasolica e fetita ... am sa te vad eu peste vreo 14 ani incolo pe unde scoti tu, dar mai ales sotul tau, camasa cu hainele, fardurile, pantofii, posetele, accessoriile (masinile, scolile, vacantele/iesirile nu le pun la socoteala) ) si toate cele pentru 4 fete cucuiete!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 October 2011 - 04:50 PM
Asa platinata ,putea sa fie foarte bine o buni ,asa ,mai tinerica .
Oricum sunteti frumosi cu totii .
Iar Bea e clar,s-a simtit cel mai bine .
Postat 19 October 2011 - 05:22 PM
Angel, ai baiat! So! Asa mi-ai zis în vis, si eu cred în tine!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 19 October 2011 - 05:34 PM
Angel si eu confirm ca e baietel ...
Postat 19 October 2011 - 05:57 PM
Postat 19 October 2011 - 06:07 PM
Postat 19 October 2011 - 06:12 PM
Eu zic asa, tu semeni mult cu sotul si fata seamana cu amandoi!
In poza karate kid Bea e imbracata ca un baietel - this is a NO-NO
Postat 19 October 2011 - 07:11 PM
Daniella, la 19 October 2011 - 04:44 PM, a spus:
Cu parul tuns scurt si blond platinat/alb e nasa Beutzei, nu-i buni, buni e babanca
Angel, dc si Fasolica e fetita ... am sa te vad eu peste vreo 14 ani incolo pe unde scoti tu, dar mai ales sotul tau, camasa cu hainele, fardurile, pantofii, posetele, accessoriile (masinile, scolile, vacantele/iesirile nu le pun la socoteala) ) si toate cele pentru 4 fete cucuiete!
Adica tu nu ai DECAT 2 fire albe ??????????????? Woooow! Eu daca nu m-as vopsi..... Pot sa te intreb cati ani ai? Arati foarte tanara si ce-mi place e ca esti zambareata aproape in toate pozele! lasa kilogramele, ca scapi tu de ele! Sanatoasa sa fii!
In ceea ce priveste fetitele asa e, haine, posete, etc... dar si cans vine baiatul acasa si zice ca vrea bani sa-i cumpere prietenei sau sa o scoata in oras, sau ca vrea masina, motocicleta, etc... Dar recunosc, fetitele vor mai multe (ca doar am si eu una )
Postat 19 October 2011 - 07:21 PM
ralesu, la 19 October 2011 - 07:11 PM, a spus:
Stai sa vezi cîte le trebuie de la 14-15 încolo!!!
Daniella e mai mare ca mine cu un an si 12 zile, iar eu am 28, deci Daniela 29 )))))))))))))))) Asa e, Daniella?
(Ralesule, ne vezi vîrstele în profil )
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 19 October 2011 - 11:11 PM
Maya, la 19 October 2011 - 07:21 PM, a spus:
(Ralesule, ne vezi vîrstele în profil )
exact! tauroaice amandoua!...si aproape de o varsta ...frageda ...
Postat 19 October 2011 - 11:19 PM
ralesu, la 19 October 2011 - 09:20 PM, a spus:
Maya, dar chiar ca esti foarte talentata pentru 28 anisori
chiar sunt curioasa si eu ce ne asteapta?
cred ca daca o sa compari ce aveam noi la varsta fetitei tale cu ce are ea acum, poti face o oarecare paralela intre ce doreai la 14-15 si ce doresc ele acum ...solar, autobronzante, abonament la masaje, sa-si mareasca buzele (si nu numai), gablonturi dar si swarowsky, lactoc, jaca de motor, cosmetice Dior, bani sa plece la mare/munte etc, vineri/sambata/duminica bani de film la IMAX (+floricele si putin shopping inainte de film), bani sa-i cumpere domnisorului cadò si cate nici cu mintea nu putem gandi ..