Forum Culinar: Fotografii cu bubuletii nostri - Forum Culinar

Salt la continut

• 146 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Fotografii cu bubuletii nostri

#561 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 04 April 2011 - 12:23 PM

Angel,e superba!Si Denise era la vîrsta aia cu parul pe moate,sau trebuia sa-i împletesc 1001 codite sa aibe afro-look dupa ce si le desfacea :violent1:

Vaxile,sa-ti traiasca feciorii!Sint frumosi foc!Vad ca se plac.Nu au divergente...asa cîteodata? :)
Noi am avut o vecina cu 2 baieti,care acum sînt mai marisori cu cîtiva ani fata de ai tai,dar cînd erau ca Andrei si Matei,cel mare,cu toate ca-l iubea pe cel mic,mai facea mici crize de gelozie...si oficial,dar si pe ascuns :) Odata l-a desenat pe tot capul chelios cu carioca aia ce nu se duce/ca un marker...L-a sters ma-sa cu uleiuri,cu chestii cu care putea(nu chimicale),si deabia dupa mult timp s-a dus culoarea de pe capul bebelui.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#562 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 04 April 2011 - 01:26 PM

Vezi postareaCristina, la 01 April 2011 - 11:36 PM, a spus:

Petunie, Patrick e chiar ajutor de nadejde ;) Te-a ajutat si la paharele alea delicioase :)

Daaaa,m-a ajutat,mi-a sustras pe nevazute crema de fructe ca sa-si faca inghetata ;)

Vezi postareaLa-Chef-A, la 02 April 2011 - 01:36 AM, a spus:

Petu, din cate vad Parick al tau, care e un dulce , te ajuta cam cum ma ajuta Radu al meu:

Ce dulce e.Asa e si Patrick mai tot timpul cand zice ca ma ajuta :violent1:

Angel,e superba printesa ta,...si ce par areeeeeeeeeeee :)
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#563 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 04 April 2011 - 01:35 PM

Pentru toti copii frumosi harnici si nazdravani un mare :) :violent1: .
Dennis il iubeste pe bebe patrick da citeodata ii mai scapa cite-o scatoalca dupa ceafa, din dragoste, cred, da in rest e grijuliu si atent cu el

#564 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 02-September 10
  • Locationmai incoace de dincoace si mai incolo de dincolo

Postat 04 April 2011 - 02:09 PM

Vezi postareaMaya, la 04 April 2011 - 12:23 PM, a spus:

Angel,e superba!Si Denise era la vîrsta aia cu parul pe moate,sau trebuia sa-i împletesc 1001 codite sa aibe afro-look dupa ce si le desfacea :violent1:

Vaxile,sa-ti traiasca feciorii!Sint frumosi foc!Vad ca se plac.Nu au divergente...asa cîteodata? :)
Noi am avut o vecina cu 2 baieti,care acum sînt mai marisori cu cîtiva ani fata de ai tai,dar cînd erau ca Andrei si Matei,cel mare,cu toate ca-l iubea pe cel mic,mai facea mici crize de gelozie...si oficial,dar si pe ascuns :) Odata l-a desenat pe tot capul chelios cu carioca aia ce nu se duce/ca un marker...L-a sters ma-sa cu uleiuri,cu chestii cu care putea(nu chimicale),si deabia dupa mult timp s-a dus culoarea de pe capul bebelui.

la noi e mai simplu, ca andrei il are pe tata si matei pe mama. divergentle apar cind se incalca "proprietatea". da' in general e ok. ei, is prea mici. insa ce e clar ca-s gagicari amindoi, cred ca o sa se bata pe fete.

btw, andrei face schimb de jucarii cu pretenii, asa ca nu e problema cu fraxu
Lasati dolarii sa vina la mine!

#565 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 04 April 2011 - 10:54 PM

hai sa-mi pun si eu bubuletzi aici. Asta-i proaspata, de ieri.

Fisier atasat  mall.jpg (74.61K)
Number of downloads: 0
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#566 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 05 April 2011 - 03:03 AM

vaxile, au 'draguti' amandoua :appl:
aia mare oscileaza intre Corben(il are de anul trecut de la gradi) si Justin Bieber.:)a zis ca se marita cu Justin cand o creste mare
aia mica il are pe Levi :blink:....gagicarese de mici.
il bat la cap pe ta'su sa aiba sleep over la ei acasa auzi. da se tine pe pozitii pana acum, n-a cedat. :sad1:

Maya, in fiecare seara ori codite multe ori bigudiuri.....adora parul ondulat. si hainele trebuie sa fie asortate pe ea, nici pe soru'sa n-o lasa sa imbrace cu ce vrea :)e fitzoasa tare, nu stiu cui o semana :o

#567 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 05 April 2011 - 03:04 AM

aura sant dulci tare...pe micut nu l-am mai vazut pana acum, pe brunetica ta o stiu :blink:

#568 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 05 April 2011 - 03:43 PM

Vezi postareaAngel, la 05 April 2011 - 03:03 AM, a spus:

Maya, in fiecare seara ori codite multe ori bigudiuri.....adora parul ondulat. si hainele trebuie sa fie asortate pe ea, nici pe soru'sa n-o lasa sa imbrace cu ce vrea :)e fitzoasa tare, nu stiu cui o semana :headbang:

Angel ii pui tu bigudiuri in fiecare seara?Imi inchipui ce munca!
Oricum, cu carlioante sau nu e o frumoasa!

Aura, ce echipa frumoasa ai!Si ce motorizati sunteti!

Vaxile, prima poza cu cel mic e bestiala!

#569 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 April 2011 - 04:10 AM

Vezi postareaEataly, la 05 April 2011 - 03:43 PM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 05 April 2011 - 03:03 AM, a spus:

Maya, in fiecare seara ori codite multe ori bigudiuri.....adora parul ondulat. si hainele trebuie sa fie asortate pe ea, nici pe soru'sa n-o lasa sa imbrace cu ce vrea :)e fitzoasa tare, nu stiu cui o semana :occasion14:

Angel ii pui tu bigudiuri in fiecare seara?Imi inchipui ce munca!
Oricum, cu carlioante sau nu e o frumoasa!

Aura, ce echipa frumoasa ai!Si ce motorizati sunteti!

Vaxile, prima poza cu cel mic e bestiala!

asa-i ca zici ca e iliescu cind era mic? nuj dece, asa face mereu cind ride, casca gura cit poate si scoate limba.

#570 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 06 April 2011 - 06:13 AM

Lili, ii pun, are vreo 8 doar, sant lungi si gumoase, cat degetul de groase. nu o doare capul de la ele :)vrea cu bucati de carpa(i-am pus cum imi punea mamaie mie cand eram mica :occasion14:) dar de-alea trebuie sa pun multe si iese parul cret oita :D
ii place ca are parul pana la fund aproape si nu pare permanent oitza :wasted:

#571 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,750
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 06 April 2011 - 08:44 AM

Vezi postareaaura, la 04 April 2011 - 10:54 PM, a spus:

hai sa-mi pun si eu bubuletzi aici. Asta-i proaspata, de ieri.

sa-ti traiasca frumosii, aura. vai ce-mi place "trasura" :occasion14:

Vezi postareaCalugaru, la 06 April 2011 - 04:10 AM, a spus:

asa-i ca zici ca e iliescu cind era mic? nuj dece, asa face mereu cind ride, casca gura cit poate si scoate limba.

e haios de mama focului Imagine postata. sa-ti traiasca amandoi sanatosi.

Vezi postareaAngel, la 06 April 2011 - 06:13 AM, a spus:

Lili, ii pun, are vreo 8 doar, sant lungi si gumoase, cat degetul de groase. nu o doare capul de la ele :)vrea cu bucati de carpa(i-am pus cum imi punea mamaie mie cand eram mica :wasted:) dar de-alea trebuie sa pun multe si iese parul cret oita :D
ii place ca are parul pana la fund aproape si nu pare permanent oitza :P

angel, vad ca ale tale trec prin toate fazele prin care am trecut (sau inca trecem) si noi :P si cu manjitul si pictatul. si acum cu bucle. si a mea ma pune sa ii fac moate si doarme cu ele in par. de obicei ii pun duminica seara, dupa baie, si luni are carlionti. dar asta se intampla maxim o data pe luna, ca am facut o intelegere cu ea sa nu ma bata la cap Imagine postata

#572 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 April 2011 - 05:09 AM

inainte imi parea rau ca n-am fata. cind aud insa povestile cu bigudiuri si bucle samd, incep sa ma bucur ca n-am decit buietz. astora le ajunge o minge sh-o bicicleta.

#573 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 07 April 2011 - 07:10 AM

mie imi place sa le fac parul, acum Ada nu ma mai lasa sa ma desfasor, stie ce vrea si sant limitata. sara inca nu face fitze.
au machiaje de copii, gablonturi, e belea cu ele :blob8:....ma bate la cap sa o duc sa vada filmul cu Justin Beiber mai nou, nu stiu ce simte ea exact, dar imi repeta ca se marita cu el =)) (ea si alte cateva milioane de fete).
Ada e o romantica, sensibila, atrasa de frumos si trebuie sa fie inconjurata de copii sa se simta bine. Sara e pragmatica, nu face compromisuri, mai tehnica daca pot spune asa si ii face placere propria companie, sau doar sor'sa. ii plac playdates dar cu masura. e inclinata spre muzica dar nu orice, tobe si tap dance. arata bine si ca balerina si e mai buna ca cealalta la balet :-*....sat toatl diferite. cu oricine in afara de mine e ranchiunoasa Sara, ai calcat-o te musca si nu prea se uita inapoi. e fata mea total, Ada e cu tati si grandad.
cam asa sant picele mele. multi(printre care si sotul) spun ca sangele european e mai puternic la sara :-*

#574 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 April 2011 - 07:19 AM

Vezi postareaAngel, la 07 April 2011 - 07:10 AM, a spus:

mie imi place sa le fac parul, acum Ada nu ma mai lasa sa ma desfasor, stie ce vrea si sant limitata. sara inca nu face fitze.
au machiaje de copii, gablonturi, e belea cu ele :blob8:....ma bate la cap sa o duc sa vada filmul cu Justin Beiber mai nou, nu stiu ce simte ea exact, dar imi repeta ca se marita cu el =)) (ea si alte cateva milioane de fete).
Ada e o romantica, sensibila, atrasa de frumos si trebuie sa fie inconjurata de copii sa se simta bine. Sara e pragmatica, nu face compromisuri, mai tehnica daca pot spune asa si ii face placere propria companie, sau doar sor'sa. ii plac playdates dar cu masura. e inclinata spre muzica dar nu orice, tobe si tap dance. arata bine si ca balerina si e mai buna ca cealalta la balet :-*....sat toatl diferite. cu oricine in afara de mine e ranchiunoasa Sara, ai calcat-o te musca si nu prea se uita inapoi. e fata mea total, Ada e cu tati si grandad.
cam asa sant picele mele. multi(printre care si sotul) spun ca sangele european e mai puternic la sara :-*

auzi, am un vecin, un neamtz. are 3 fete. a mai mare sa aiba fro 9 ani, aia mijloaca fro 6 sau 7, aia mica 2. cit era muma-sa in maternitate cu aiamica, taxu se ocupa de nr 1 si 2. facea si omu' ce putea. vine nevastsa acasa si vin si fetele de la scoala ... seara se plingea madam la nevazmea. se pare ca tati le imbracase cu hainele care fusesera sortate la capitolu' "a se scapa de ele" si - culmea crimei - nici nu le pieptanase!! zdaisama vghietele fete, etcetc. io as fi zis "vghietu taxu" da' am zis ca mai bine ma fac ca n-am auzit nimic.

#575 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 07 April 2011 - 07:28 AM

al meu a adus-o pe Ada imbracata cu o bluza de pijama veche cand am nascut-o pe Sara. sa mor nu alta =))
e dezastru cand trebuie sa le spele pe par(era mai bine zis) acum se spala singure, se samponeaza una pe alta si se clatesc.
cat a fost in japonia cu ea a cumparat o groaza de chestii de descurcat parul cand tot ce trebuia sa faca era sa puna balsam dupa spalare :blob8:
ce stiu barbatii astia ...acum isi iau ele toale si se imbraca singure, nu mai au nevoie de el :-*.....Ada stie si ale mele de unde sa le ia in caz de nevoie.

#576 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 April 2011 - 07:43 AM

Mai, mai ce de copii frumosi aici.
Injer intunecos, ale tale sunt "legante" rau.asa zicea fiimea cand era mica, sa-i pun ceva "legant" ,
si daca se putea sa fie rochie care se invarte , in special iarna; iar eu , mama rea ii pneam pantaloni si pulovere :blob8:
Vaxile, mortal cel mic, si Andrei vad ca e tare afectuos cu el.Chefa, artist se face cel mic =))
Petunelo, ce mare ajutor ai si tu si chefa la bucatarit.Aura, dragalasii tai nu-i stiam, sa va traiasca.
Manu , ca de obicei , o dulce si-o mare serioasa.Boni , ce dominsoara mare ai.
Adriana, cel putin marco te-a lasat inainte sa-l pozezi, a mea a refuzat de mica sa pun poze cu ea :-* pe forum.

#577 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 April 2011 - 08:02 AM

Vezi postareastella, la 07 April 2011 - 07:43 AM, a spus:

Adriana, cel putin marco te-a lasat inainte sa-l pozezi, a mea a refuzat de mica sa pun poze cu ea :blob8: pe forum.

Pai noi suntem obisnuiti, cu forumul italian, in care de 10 ani tot punem poze cu toti si toate si ni se pare ceva firesc, copiii nostri au crescut practic "pe forum". =))
Iar acum el si colegii isi fac inclusiv poze in clasa cu telefoanele si le pun pe facebook.
Asa ca e obisnuit, doar ca dintotdeauna a stiut ca ii pun pozele, uneori cind era mic mi-o cerea el, acu nu mai e pasionat de ajutat la bucatarie asa ca daca e sa pun vreo poze il intreb dinainte.

#578 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 07 April 2011 - 08:09 AM

mersi stella. cand eram mica uarm efectiv pantalon sub rochii sau uniforma si nu le dau nici la ale mele =))...sechele de! le dau leggins. oricum la mine iarna nu e atat de frig si pot purta rochii tot timpul anului

e incredibil ce mare e Marco, imi aduc aminte cand l-am vazut prima oara :blob8: nu aveam copii pe-atunci :-*

#579 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 April 2011 - 08:20 AM

Vezi postareaAngel, la 07 April 2011 - 08:09 AM, a spus:

e incredibil ce mare e Marco, imi aduc aminte cand l-am vazut prima oara :blob8: nu aveam copii pe-atunci =))

Da :-*

#580 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 April 2011 - 02:13 PM

Vezi postareaAngel, la 07 April 2011 - 08:09 AM, a spus:

mersi stella. cand eram mica uarm efectiv pantalon sub rochii sau uniforma si nu le dau nici la ale mele =))...sechele de! le dau leggins. oricum la mine iarna nu e atat de frig si pot purta rochii tot timpul anului

Injer intunecos, nu avea pantalon sub rochie. iarna avea doar pantaloni =)) , caci eu fac parte din jeneratia care purta obligatoriu :D pantaloni tricotati din lana "tzigaie" ( de aia aspra care roade) sub...zile rochii, ca era ceva diform si urat pe post de rochie, si nicidecum o "leganta" ; as fi fost zuza daca ii puneam pantaloni sub rochie sau fusta...dar in plina iarna nu o puteam trimite la gradi si la joaca cu fuste si rochii estivale, ca deh...era frig.

Arata acest topic

• 146 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul