Buna, sunt Dana, si eu posesoarea
fericita a unui ipad.
iaca, ma laut si eu!
Pana sa-l iau, acu 2 sapt, nu simteam lipsa, ca aveam laptop si acs si la serviciu, deci nu prea ma caram cu ele ... si nu stiam diferenta ... . Dar in concediu, sau la o intalnire era greu cu harnasamentele: greu/maricutz, ditamai incaratorul, conectarea la net inestetica in caz de missing wifi. Acum, sunt o rasfatata! Eu nu ma uit la tv de muuuulti ani. Pentru mine youtobe a devenit de vreo 2 luni inlocuitorul TV, ma uit pe filmulete cu diverse chestii ce fac interesul meu! zici ca am descoperit America! chiar ma oftic ca nu am descoperit youtubeul mai demult! am gasit chestii super! si da, e super comod si in pat si pe sezlong, pe terasa proprie si pe unde mai iesi ... Bateria tine min 8 ore, ceea ce la laptop nu s-a auzit. Camera bunicica!
Pentru tacam complet am luat si iphone 5 (taman cand scot astia sasele!!!), pt ca bb s-a prostit complet in ultimii 2 ani, a scos numai modele nashpa ... Cel putin ultimul m-a disperat.
Ce ma necajeste la bb versus apple e ca au doar tastatura touch si cum eu scriu mult, ma rupe! nu am viteza si bag gramada de greseli! deci e inuman, daca esti scriitoare ca mine ... numai bine, ca acu tb sa ma lecuiesc!
nu stiu sa sincronizez cum fac?
asa...., mutti ai facut cont apple? o sa gasesti unde ti-a spus Maya, pe apple store, multime de aplicatii utile. Eu am fost f fericita sapt trecuta la mare, cu "carticica" in brate. Eu nu am rabdare pe sezlong daca nu am o ocupatie. Carti pe hartie nu mai pot citi de o vreme buna, am ajuns la un mom dat la o saturatie. Dar filmuletele tematice de pe youtube sunt deliciu...! chiar si cartile electronice imi plac de o vreme buna. Am si un kinder, dar pe ala nu am invatat a-l folosi.
eu nu stiu ce secta sunt, dar nici nu ma pasioneaza aspectul! apoi neam de masoni sunt toate corporatiile mari de top (pe sectiunea lor), actuale ... Si ce putem sa facem? sa cumparam tenisi de Dragasani in loc de Converse? ... nu poti ... ca-i alta gasca in alta traista ...
continua, te rog, cu intrebarile ca si eu sunt novice rau!