Eu lucrez de Craciun si a trebuit sa ma gandesc la un menu,care sa faca fata timpului pe care-l am la dispozitie.
Sper cu o zi inainte sa fac o ciorba zdravana cu perisoare.
Tot cu o zi inainte perpelesc un muschi de vita pentru un beef wellington.Fac pateul ala de ciuperci si-l tavalesc pe foaia de aluat,sa impiedice umnezirea foii,si 2-3 linguri de pesmet bun.
Dau la frigi (ca si asa tre sa stea sa se intrepatrunda aromele),perfect, si cand vin acasa aprind focul in cuptor .in 40 min am papa gata.
Ca sa respect si eu ors`cum traditia ,fac si un mini aperitiv -o salatica mica beof,care se va odihni binisor in mini-foi de palcinta coapte in boluri dinainte ,ca niste cosulete.cu o salatica simpla de rocket.
Roast potatoes,pastarnac la cuptor ,varza de bruxelles cu pancetta,nu o sa ne trebuiasca atata mancare ,da sa fie.
Moldoveanca ,sunt sigura se va intretine cu borsuletu`
Am mai multe idei ,sunt libera cateva zile dupa Craciun asa ca ma mai pot desfasura.
Desert-cam problematic,sigur va fi un cozonac mare
Azi am framantat niste cornulete pe care vreau sa vi le si impartasesc,
Saruturi vieneze,
Si probabil Pavlova roulade,sa vedem intentia a fost alta ,ideea ramane ,zile mai sunt,tre sa ne bucuram de sarbatori ,nu sa cadem sub masa c-am mancat prea mult,asa un pic din toate.
Ceva ,ceva va fi,acu in loc sa ma apuc de copt ,stau la taclale,ma rog nu sunt serioasa
Va pup ,spor la treburi,
AAA! si pe 24 seara o rulada de pui dezosat,(dupa ideea Natashei),sau frigarui,sa vedem