Forum Culinar: Meniul / Masa festiva de Craciun - Forum Culinar

Salt la continut

  • 31 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Meniul / Masa festiva de Craciun Ce planificati in meniul de Craciun? :D

#221 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 21 November 2011 - 10:40 AM

Aha,mersi;ma duc sa caut :angryfire:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#222 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 21 November 2011 - 12:11 PM

Maya, facusi meniul? :angryfire: Ca io m-am cam gandit la ce-as putea pregati. Lista e lunga, vad io ce iese pana la urma (in functie de cati om fi la masa).

Aperitive:
  • salata de piu-piu (sau curcan) cu ciumperci;
  • tartine facute cu forma;
  • branzeturi si ceva muschiulet / sunca / pastrama (poate si carnati, desi nu prea cred) (luate toate de la tarani);
  • salata de icre cu ceapa;
  • salata de telina cu morcovi;
  • rulada de omleta (cu si fara carne, ca sa haleasca tot boboru');
  • salata de sfecla cu hrean - asta mere si pe post de garnitura / salata la felul principal de mancare.


Felul 1:
  • bors de vita (mai mult ca sigur, pentru ca-i place tare mult jupanului);
  • ciorba falsa de burta - cu pleurotus (ma tot repet, o sa fie destula carnaraie);
  • supa de sfecla rosie, cu legume - asta in caz ca ne adunam claie peste gramada si nepot-miu stramba din nas la acrituri (bors); in plus, sor-mea e vegetariana, deci borsul de vacule n-o atrage. :)


Felul 2:
  • mancarica de piu-piu cu mastana (multa, multa, dupa cum zice nepot-miu) (el haleste smantana goala cu ditamai linguroiu'!);
  • mancarica de bureti (d-aia de padure, adevarati - hribi, galbiori, hulubite - luati din padurile Bucovinei! :biggrin:) - ne plac tuturor buretii :)
  • o friptana - da' inca nu stiu ce si cum, tre' sa mai rumeg;
  • paste cu spanac (sau mancarica de spanac), da' fara carne, ca o sa avem destula carnaraie;
  • broccoli - nu stiu inca ce anume fac din ei, dar le gasesc eu o intrebuintare (sau alte legume).


Garnitura / salata:
  • pilaf / risotto;
  • mamaliga (mere numa' bine la pui cu smantana, ori la mancarica de bureti);
  • cartofi la cuptor / piure;
  • muraturi puse de mine si de mama (harbuji, gogonele sau gogosari); castraveti n-am pus, dar sa vad ce mai are mama prin camara, de anul trecut, poate-o mai fi ramas ceva :).


Desert:
  • fursecuri (d-alea rotunde, obisnuite), faguri, nuci, fursecuri taiate cu forma (biscuiti cred ca se mai numesc) - astea o sa le fac pe la inceputul lui decembrie, apoi le pun in cutii si in camara cu ele, tin mult si bine asa; le pun crema si glazura in preajma Craciunului);
  • prajitura cu foi (Alba ca Zapada, Televizor sau cea cu foi cu miere) - astea ii plac mult maica-mii - foile le pot face din timp si le tin deoparte pana spre Craciun;
  • ciocolata (le place tututor);
  • bezele;
  • tort - inca nu m-am hotarat de care, sa vad ce zice si lumea din jur.


Cum ziceam, lista e maaaaaare, da' depinde mult de timp si chef. Si de locatie. Si de numar.
Daca fac tartine, pun pe ele branzeturi si mezeluri, deci nu le mai pun separat, feliate.
Daca o sa fim doar noi doi, fac cate putin din fiecare (totusi, nu din toate!). Icre iau de la magazin la caserola si sunt si la 40-50 g, deci suficient de putine pentru 2 persoane. Tartine fac maxim 10.... etc.
Daca vin si rubedeniile la masa, vedem cati vin si ce pretentii au. In functie de asta, ma pun si eu pe gatit.
Prajiturile, in schimb, le fac la cantitatea normala, ca se halesc! Si mai si rezista (bine, nu 2 luni....... da' tot tin o buna bucata de timp!).
De beut - limonada, suc proaspat de portocale si / sau grapefruit si ce-o mai vrea fiecare. Poate Pepsi, sau ceva sucuri "naturale" (zic ei pe ambalaj). Plus bere / vin / alte alcoale (ghisinata, crema-lichior irlandez de whiskey, brandy... Cum ziceam, dupa pofte, dupa gust!
No, cred ca-i destul de lunga lista. Mai incolo, cand ne dumirim incotro o luam, fac si lista de cumparaturi (ma refer la cantitati).

#223 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 November 2011 - 12:33 PM

mama Fox, un batalion intreg tb sa fiti sa gatati tot ce ai pe lista :D
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#224 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 21 November 2011 - 12:39 PM

Vezi postareaIoana, la 21 November 2011 - 12:33 PM, a spus:

mama Fox, un batalion intreg tb sa fiti sa gatati tot ce ai pe lista :wacko:

:wacko: Daca fac in cantitati industriale, da, ma duc la unitatea militara si le dau alora o strigare! :tongue3:
Da' daca fac in cantitati mici, o sa fie de ajuns pentru cateva zile. In perioada aia suntem si noi in conted si tre' sa mancam de cateva ori pe zi... N-o sa fac o oala de 10 kile de bors, 2 ne ajung (daca suntem doar noi 2). Si fac un singur fel de zeama si unul de mancare. Hai 2, ca sa mancam diferit la pranz si altceva seara. Da' in rest... daca-s chibzuite cantitatile, nu-i prea multa mancare. :headbang: Cred. :D

#225 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 November 2011 - 01:35 PM

Hmmmmm! io m-am cugetat si am zis: As face niste ciorba de potroace cu zeama de varza. La noi in ziua de Craciun nu se mananca ciorba si vad ca nici la al meu, deci next day! Sau poate de Revelion.

O sa fac piftie ca suntem amandoi cazuti in freza dupa piftie/racituri. O sa iau niste caltabos, slaninutza( asta nu mananca decat cu usturoi, n-ati vazut asa ceva!!) daca am noroc niste sangerete sau leber sa-mi placa. Cu sarmalele e clar, iese al treilea razboi balcanic in lipsa lor, ramane de vazut daca fac multe la mama si doar le fierb la mine, sau o ajut si pe ea, si fac si eu!Friptura la tava de porc rumenit, cu salata de sfecla si hrean si muraturi diverse!
O sa fac ratoi/pui daca nu gasesc ratoi umplut cu sarmale de revelion si poate niste piftie aghen, ca suntem viciosi!!
Placinta cu branza si in rest, nu prea mancam noi nimic dulce, poate daca aduc altii de revelion si ne face pofta! Sa faca altii salata de boeuf la comanda!

Salata de cruditati imi face pofta, dar el nu se atinge de ea, poate ceva salata de vinete, poate salata de sfecla cu hrean la piftie si friptura. In orice caz a doua zi o sa se roage de niste ciorba de potroace!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#226 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 November 2011 - 03:03 PM

Fox, am si eu deja pe lista, dar s-ar putea sa mai am schimbari. O sa revin sa-mi împrastii ideile.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#227 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 November 2011 - 04:02 PM

Vezi postareaMaya, la 21 November 2011 - 03:03 PM, a spus:

Fox, am si eu deja pe lista, dar s-ar putea sa mai am schimbari. O sa revin sami împrastii ideile.



La fel si eu :D

#228 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 21 November 2011 - 04:17 PM

Vezi postareaany_annette, la 21 November 2011 - 04:02 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 21 November 2011 - 03:03 PM, a spus:

Fox, am si eu deja pe lista, dar s-ar putea sa mai am schimbari. O sa revin sa-mi împrastii ideile.

La fel si eu :)

Va astept cu mare interes! :notworthy: Si cred ca nu-s singura! :D

#229 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 November 2011 - 04:23 PM

Ca de obicei, masa noastra în zilele de Craciun va fi simpla si deloc traditionala.
Nu stiu ce cu ce asortez, si posibil sa schimb, dar momentan arata cam asa:

Meniul pentru ajun, prima si a doua zi de Craciun.

Aperitive

  • Supa crema de dovleac copt si crutoane aromate cu cimbru
  • Medalioane de mamaliguta cu hribi, verdeturi de provence si parmezan
  • Flan de ciuperci cu sabayon de vin
  • Diferite tartine cu crema de somon si caviar sau icre, crema de ciuperci, grisine cu prosciutto crudo... chestii de astea de ros, alegerea Denisei.


Piese mai rezistente

  • Filé de vita cu sos de vin rosé, hribi si medalioane de orez
  • Piept de pui valdostana si spanac cu o vinegreta nu stiu înca exact cum si ce...
  • Rata umpluta/ la cuptor acompaniata de ceva :notworthy:
  • Somon grilat cu cartofi si crema de verdeturi


Deserturi

  • Tort cu mousse de banane
  • Terina de portocale moro si sos de vanile cu mac
  • Praline de ciocolata cu rom
  • Fursecuri si alte prajiturele


Bauturi

  • tari
  • moi
  • apa
  • cafele
  • si altele...

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#230 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 November 2011 - 04:43 PM

Seara de ajun menu peste

Gustari

salam de caracatita
cocktail de creveti
branzeturi diverse cu dulceata de smochine, dulceata de pere si dulceata de ceapa
tarta cu dovlecei si morcov
ghebe cu maioneza
tartine cu salata de vinete, zacusca de vinete
tartine cu pate de anghinare si ton
caponata (facuta de mine asta vara)
antipasto calabrese
patratele de aluat de foietaj cu crema de gorgonzola, migdale si miere
drob de ciuperci
vol en vent cu mousse de somon
salata boeuf
rulouri cu unt, somon si kiwi
edit lamai umplute cu crema de ton, taiate felii

Felul 1

calamarata

Felul 2

Peste spada cu ierburi aromatice si migdale la cuptor
Creveti imperiali la cuptor

(aici imi trebuie o garnitura - inca ma mai gandesc)

anghinare la cuptor

Dulciuri

biscuiti cu nuci
cornulete cu rahat
ciocolata de casa
raffaello
o cassata mare si gustoasa (de cumparat)
panettone cu inghetata, cu fistic, pe alese

Fructe proaspete si fructe seci

Vin alb si sampanie, bauturi diverse, cafea, etc


De Craciun menu carne

Gustari
chiftelute cu maioneza si ceapa
tartine diverse
drob de miel
crostini toscani cu ficat
prune uscate invelite in bacon

Felul 1

supa de cocos cu tortellini (sau mai precis "brodo di cappone" - cappone e un cocos castrat anume pentru a ajunge la o greutate mai mare si o carne mai moale)

Felul 2

sarmalute in foi de vita
iepure umplut cu pancetta, smochine uscate si pere
rata la cuptor

Dulciuri, fructe, vin rosu, cafea, etc.

#231 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 21 November 2011 - 04:48 PM

Vezi postareaMaya, la 21 November 2011 - 04:23 PM, a spus:

Ca de obicei, masa noastra în zilele de Craciun va fi simpla si deloc traditionala.

Cam asa ceva vreau si eu. Nema sarmale, chiftele, salate buf.... :notworthy:

#232 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 21 November 2011 - 04:49 PM

Vezi postareaany_annette, la 21 November 2011 - 04:43 PM, a spus:

Seara de ajun menu peste

Ioanaaa, acu' ce mai zici de meniul meu??? :D Am citit vreo juma' de ora meniul lui Any. :) Si tot n-am inteles toate denumirile... :notworthy:

#233 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 November 2011 - 05:02 PM

Vezi postareaany_annette, la 21 November 2011 - 04:43 PM, a spus:



supa de cocos cu tortellini (sau mai precis "brodo di cappone" - cappone e un cocos castrat anume pentru a ajunge la o greutate mai mare si o carne mai moale)

Felul 2

sarmalute in foi de vita
iepure umplut cu pancetta, smochine uscate si pere
rata la cuptor

Dulciuri, fructe, vin rosu, cafea, etc.


n-o fi clapon?? eu pe aici nu am vazut, dar am citit ca e mai fraged.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#234 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 November 2011 - 05:02 PM

Vezi postareaFoxyy, la 21 November 2011 - 04:49 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 21 November 2011 - 04:43 PM, a spus:

Seara de ajun menu peste

Ioanaaa, acu' ce mai zici de meniul meu??? :D Am citit vreo juma' de ora meniul lui Any. :D Si tot n-am inteles toate denumirile... :notworthy:


Hai mai Foxy zi repede ce n-ai inteles :) !
In meniul de Craciun as vrea sa mai bag ceva la gustari, sa vad poate gasesc ceva preparate romanesti gen toba, etc.
La meniul de ajun sunt hotarata, asta de Craciun nu-i prea batut in cuie in afara de supa, iepure, rata, sarmale, deci felurile principale.
Mai am de studiat.

#235 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 November 2011 - 05:05 PM

Vezi postareazerda, la 21 November 2011 - 05:02 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 21 November 2011 - 04:43 PM, a spus:



supa de cocos cu tortellini (sau mai precis "brodo di cappone" - cappone e un cocos castrat anume pentru a ajunge la o greutate mai mare si o carne mai moale)

Felul 2

sarmalute in foi de vita
iepure umplut cu pancetta, smochine uscate si pere
rata la cuptor

Dulciuri, fructe, vin rosu, cafea, etc.


n-o fi clapon?? eu pe aici nu am vazut, dar am citit ca e mai fraged.


Da, brava, e clapon :notworthy: !

#236 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 21 November 2011 - 05:08 PM

Vezi postareaany_annette, la 21 November 2011 - 05:02 PM, a spus:

Hai mai Foxy zi repede ce n-ai inteles :)!

Rapid? Apai iote:
  • caponata (facuta de mine asta vara)
  • o cassatta mare si gustoasa (de cumparat)
  • crostini toscani cu ficat
  • brodo di cappone - desi pe asta l-ai explicat.... :D

Io mi-s paralela cu meniurile mai sofisticate. Iar italiana e la genunchiul broastei, de asta n-am priceput anumite chestii. La tine or fi ceva uzual de mancat / facut, da' pentru mine e cu totul alta mancare de peste! :notworthy:

#237 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 21 November 2011 - 05:12 PM

Veti rade,dar eu nu pricepeam cum poate sa arate un cocos castrat :notworthy: Nuca,adica :)
Mama,ati abordat subiectul cu mare seriozitate.Dar va-nteleg,trebuie sa stiti din timp,mai ales daca aveti si oaspeti multi.

Eu stiu garantat ca nu va fi supa\ciorba etc,pentru ca nu obisnuiam la mama sa avem din astea de craciun sau sarbatori in general iar domnul meu nu se da in vant dupa ele.
In rest,cred ca de ce mi-o veni gustul in ultima saptamana.
Dar parca mi-a venit asa un dor de-o salata cu piept de pui si prune uscate si parca ma mai bate-un gand de-un Dobos.Dar sa mai vedem.

#238 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 November 2011 - 05:24 PM

Vezi postareaFoxyy, la 21 November 2011 - 05:08 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 21 November 2011 - 05:02 PM, a spus:

Hai mai Foxy zi repede ce n-ai inteles :D!

Rapid? Apai iote:
  • caponata (facuta de mine asta vara)
  • o cassatta mare si gustoasa (de cumparat)
  • crostini toscani cu ficat
  • brodo di cappone - desi pe asta l-ai explicat.... :)

Io mi-s paralela cu meniurile mai sofisticate. Iar italiana e la genunchiul broastei, de asta n-am priceput anumite chestii. La tine or fi ceva uzual de mancat / facut, da' pentru mine e cu totul alta mancare de peste! :notworthy:


Ai dreptate Foxy, scuzoaiele mele :D !
Caponata e o mancare/aperitiv facuta din vinete taiate bucatele si fripte, ceapa si tulpini de telina fierte, la care se adauga masline verzi, cappere, ceva suc de rosii si un sos dulce acrisor facut din otet si miere sau zahar.
Eu am pus in borcane sterilizate sa am pe iarna.
Am pozat un borcanel, dar nu cred ca se intelege cine stie ce

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218886321862.jpg

Cassata e un dulce sicilian cu pandispan, ricotta, fructe confiate si pasta de migdale.
Uite o poza de pe net

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218888858168.jpg

Crostini toscani
Tartine cu ficat de pui, ceapa, capperi, fileuri de ansoa, unt.
Felia de paine se uda cu supa sau cu vinsanto (un vin licoros toscan) si apoi se unge cu ficat

#239 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 November 2011 - 06:57 PM

Vezi postareaFoxyy, la 21 November 2011 - 12:39 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 21 November 2011 - 12:33 PM, a spus:

mama Fox, un batalion intreg tb sa fiti sa gatati tot ce ai pe lista :D

:) Daca fac in cantitati industriale, da, ma duc la unitatea militara si le dau alora o strigare! :D
Da' daca fac in cantitati mici, o sa fie de ajuns pentru cateva zile. In perioada aia suntem si noi in conted si tre' sa mancam de cateva ori pe zi... N-o sa fac o oala de 10 kile de bors, 2 ne ajung (daca suntem doar noi 2). Si fac un singur fel de zeama si unul de mancare. Hai 2, ca sa mancam diferit la pranz si altceva seara. Da' in rest... daca-s chibzuite cantitatile, nu-i prea multa mancare. :) Cred. :)



Vezi postareaFoxyy, la 21 November 2011 - 04:49 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 21 November 2011 - 04:43 PM, a spus:

Seara de ajun menu peste

Ioanaaa, acu' ce mai zici de meniul meu??? :D Am citit vreo juma' de ora meniul lui Any. :D Si tot n-am inteles toate denumirile... :notworthy:



haha,daca la Any familia si prieteni e ca la sor -mea de in ajun se strang la masa asa vro 20-25 de persoane :D

Oricum ma uit si la Maya in meniu,atatea preparate.
Nu-s eu sunt poate mai minimalista,ca de fiecare data cand fac ramane si e pacat.Poate m-am obisnuit asa unde al meu are un stomacel de vrabiuta si de ex intre felul principal si felul 2 tb sa faca o pauza de 2 h, va dati seama cat ar dura la noi o masa cu mai multe :D

Noi in ultimii doi ani ca ne-am strans pe teren neutru,deci fiecare a adus cate ceva,am avut chestii traditionale.Probabil ca vom merge pe acelas principiu si anul asta.


Oricum ceva,ceva mai mult am sa fac vreo 2 zile mai tarziu cand acasa am sa am musafiri ,pt asta tb sa pritocesc meniul si deja in plan am supa de portocale cu sunca si rata sau gasca cu pere sau portocale caramelizate,da inca nu m-am hotarat.Voi avea si un tort,dar iara nu m-am gandit de care v-a fi.



Maya ai pe undeva reteta de flan de ciuperci?
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#240 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 November 2011 - 07:26 PM

Vezi postareaIoana, la 21 November 2011 - 06:57 PM, a spus:



Oricum ma uit si la Maya in meniu,atatea preparate.
Nu-s eu sunt poate mai minimalista,ca de fiecare data cand fac ramane si e pacat.Poate m-am obisnuit asa unde al meu are un stomacel de vrabiuta si de ex intre felul principal si felul 2 tb sa faca o pauza de 2 h, va dati seama cat ar dura la noi o masa cu mai multe :D

Maya ai pe undeva reteta de flan de ciuperci?


La mine doar scrie mult, mîncare nu e multa. Nu arunc nimic, fac doar portii cît halim noi + calculat si Felix cu cîte ceva :)
Hai s-o luam sistematic, sa vezi ce putin e:

Ajun, 24. dec.
Supa de dovleac + file de vita noi, Denise pieptul de pui acompaniat de spanac, ea nu manînca vita

Prima zi, 25 dec.
Flan de ciuperci, rata umpluta

A doaua zi, 26 dec.
Medalioane de mamaliguta cu hribi si parmezan + somon grilat

Deserturile Vor fi pentru toate zilele de sarbatori/ cît ajung... ca doar n-om hali un tort într-o zi :notworthy:
Iar celelalte aperitive sub forma de tartine si grisine... asa printre, si nu multe.
În afara de rata, care na, e mai mare, si oricum n-o halim toata la o masa, totul e portionat. Adica 2-3 fileuri de vita, 1 - 2 piept de pui, 3-4 fileuri de somon... medalioanele si flanurile sînt chestii mici...

Îndraznesc sa spun cu mîna pe piept, ca meniul meu este si va ramîne cel mai slab de pe orice lista va mai fi postata de acum încolo :D

Cautînd prin meniuri, am observat ca am uitat sa postez reteta flanului.
O s-o postez, dar uite cum arata:

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-5-13218963086534.jpg

Asta a fost prima chestie pe lista de care nu am voie sa uit, ca ma bate Denise! Adevarul e ca e tare bun.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic


  • 31 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi