Meniul / Masa festiva de Craciun Ce planificati in meniul de Craciun? :D
#161
Postat 02 January 2011 - 06:36 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#162
Postat 02 January 2011 - 10:21 PM
#163
Postat 02 January 2011 - 10:56 PM
Pateul cu sampanie si stafide nu stiu ce-i?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#164
Postat 02 January 2011 - 11:29 PM
#165
Postat 02 January 2011 - 11:33 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#167
Postat 03 January 2011 - 12:53 PM
Retin si eu ideea cu ghimbirul in pireu.L-am pus in caramele, de ce nu si-n pireu.
Ia sa-i ceri reteta prietenei tale sau sa vina ea sa o scrie daca vrea, reteta tortului cu 3 ciocolatosi.Arata yummy.
#168
Postat 03 January 2011 - 12:55 PM
pinguini (chefa, grazie) si oameni de zapada
rulada si ciupercute (taylor, grazie anche a te)
"trandafiri" din branza si pere (la care tre sa mai exersez sau sa schimb branza sau feliatorul) - idee de pe net
in rest, fettuccine cu ciuperci, lasagne, cotlete, costite, carnati la gratar si atat, ca de lenticchie si cotechino si panettone n-o mai fo loc in noaptea dintre ani, da' le-am dovedit la pranz in 1 ianuarie
#169
Postat 03 January 2011 - 03:31 PM
#170
Postat 03 January 2011 - 04:35 PM
Eataly, la 03 January 2011 - 12:53 PM, a spus:
Daaa, mai am vreo 3 cepe rosii, le caramelizez in seara asta sa ma satur si eu de brinza cu ceapa de-asta
Ma bucur ca a avut succes si tortul tau
bristena, la 03 January 2011 - 12:55 PM, a spus:
pinguini (chefa, grazie) si oameni de zapada
rulada si ciupercute (taylor, grazie anche a te)
"trandafiri" din branza si pere (la care tre sa mai exersez sau sa schimb branza sau feliatorul) - idee de pe net
Asa de frumos colorate au aratat aperitivele tale, cred ca s-au mincat imediat
#171
Postat 04 January 2011 - 08:43 PM
da, au avut succes, mai intai la pozat, apoi la mancat
#173
Postat 04 January 2011 - 10:05 PM
Idee faina omuletii de zapada!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#174
Postat 05 January 2011 - 09:23 AM
va multumesc pentru complimente
nu au fost perfecte figurinele, ca le-am facut pe ultima suta de metri si nu am avut prea multe alternative la decorat - vedeti caciulile oamenilor de zapada - dar au impresionat (oh!, wow!, mammamia, che bellezza! etc), s-au repezit toti sa faca poze ai apoi au navalit la atac/golit platourile
#175
Postat 05 January 2011 - 04:32 PM
bristena, la 05 January 2011 - 09:23 AM, a spus:
va multumesc pentru complimente
nu au fost perfecte figurinele, ca le-am facut pe ultima suta de metri si nu am avut prea multe alternative la decorat - vedeti caciulile oamenilor de zapada - dar au impresionat (oh!, wow!, mammamia, che bellezza! etc), s-au repezit toti sa faca poze ai apoi au navalit la atac/golit platourile
felicitari si de la mine bristena! cu ce branza ai facut pinguinii? ai un link pt oamenii de zapada? merci!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#176
Postat 05 January 2011 - 09:18 PM
bristena, la 03 January 2011 - 12:55 PM, a spus:
pinguini (chefa, grazie) si oameni de zapada
S7300922md.JPG
Vai ce bine le sta pinguinilor langa oamenii de zapada in decorul ala de iarna. Superb totul.
#177
Postat 07 January 2011 - 04:30 PM
Sti cum e vorba aia:
"Tine-ma Doamne bine,c-am prieteni langa mine"
Superb totul,mancare ,poze,atmosfera,absolut superb
La multi ani si-o caruta cu bani!
Bristena,draga
Eu una recunosc greu tare m-as incumeta la asa figurine delicate,cred ca nici nu le-as putea manca.
Ai muncit o gramada!
Felicitari!
Maya,
Nemteste ,punct,virgula,2 puncte,aduci placere ochilor si papilelor noastre si cand pui o tartina pe farfurie!
Cat de mult iti place ceea ce faci!fara cuvinte
Da sa sti ca de eram musafiru tau,te rugai sa ma car mai repede,infulecam tot
Va pup fetelor ,La multi Ani Cu Bine!
#178
Postat 10 January 2011 - 10:50 AM
Daniella, la 05 January 2011 - 04:32 PM, a spus:
felicitari si de la mine bristena! cu ce branza ai facut pinguinii? ai un link pt oamenii de zapada? merci!
Daniella, am facut cu diferite branzeturi (ricotta proaspata, ricotta romana -mai tare, se poate da pe razatoare, cascaval -mai proaspat, nu prea tare, dar nici prea moale, ricotta toscana -mai dura, sa se poata razali, nu gasesc branza burduf, adica este, dar am cumparat o data de la un magazin romanesc si nu mi-a placut deloc, de atunci zic pas si combin eu diferite brinzeturi, pana imi place gustul si consistenta
am facut si la Craciun, dar in pasta de braneturi am pus putina smantana si unt, a iesit mai fina, dar pentru Anul Nou am lasat asa, fara alte adaosuri
eu fac des combinatii de-astea, uneori nici sare nu trebuie sa adaug, depinde de tipul branzeturilor folosite
La-Chef-A, la 05 January 2011 - 09:18 PM, a spus:
multumesc inca o data, Chefa, intr-adevar sunt foarte de efect, inveselesc platourile de aperitive
Nico, la 07 January 2011 - 04:30 PM, a spus:
Eu una recunosc greu tare m-as incumeta la asa figurine delicate,cred ca nici nu le-as putea manca.
Ai muncit o gramada!
Felicitari!
Nico, multumesc, nu am muncit mult, cam o juma de ora, drept ca aveam deja amestecul de branzeturi, se fac repede, sa stii
la pinguini mi-a luat mai mult timp ca nu aveam masline fara samburi, dar cu aparatul de scos samburi am rezolvat rapid
#179
Postat 16 November 2011 - 11:28 PM
Idei noi? Meniuri deocheate? Clasic? Restaurant? Nimic? Dieta?
Eu momentan sînt înca în faza de planificare. Adica inca nu stiu nimic
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#180
Postat 16 November 2011 - 11:30 PM