Forum Culinar: Meniul / Masa festiva de Craciun - Forum Culinar

Salt la continut

  • 31 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Meniul / Masa festiva de Craciun Ce planificati in meniul de Craciun? :D

#161 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 02 January 2011 - 06:36 PM

Carmella,superba masa ta!Panna cotta aia arata perfect!Luceste de se vede si sursa de lumina de pe tavan!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#162 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 02 January 2011 - 10:21 PM

Maya, multumesc! Acu vad si eu, in panna cotta, ca am un bec ars =))

#163 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 02 January 2011 - 10:56 PM

Carmella felicitari! Arata frumos si apetisant preparatele tale. Si pe mine tot piureul cu ghimbir ma intriga =))
Pateul cu sampanie si stafide nu stiu ce-i? :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#164 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 02 January 2011 - 11:29 PM

Daniella, e pate de ficat de rata cu sampanie si stafide, cumparat gata facut de la Carrefour, la kilogram (de fapt la suta de grame =)) ), se gaseste in niste castroane in forma de sticla de sampanie la raionul de mezeluri. E foarte aerat, mai mult o spuma, iar deasupra are o pojghita subtire de grasime de rata.

#165 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 02 January 2011 - 11:33 PM

ooo bun pont! te-a satisfacut gustul?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#166 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 03 January 2011 - 09:34 AM

Vezi postareaDaniella, la 02 January 2011 - 11:33 PM, a spus:

ooo bun pont! te-a satisfacut gustul?


Nu :drool: Dar nu ma indoiesc ca unora le place, deci cel mai bine e sa-l incerci tu personal.

#167 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 January 2011 - 12:53 PM

Exceptional meniul tau, Carmella.Vad ca ceapa mea a avut succes ca Tortul tau de Peste. :appl:
Retin si eu ideea cu ghimbirul in pireu.L-am pus in caramele, de ce nu si-n pireu.
Ia sa-i ceri reteta prietenei tale sau sa vina ea sa o scrie daca vrea, reteta tortului cu 3 ciocolatosi.Arata yummy. :drool:

#168 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 03 January 2011 - 12:55 PM

revelion pe horaitza, la preteni, cu aperitive:

pinguini (chefa, grazie) si oameni de zapada
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-142-12940516685301.jpg

rulada si ciupercute (taylor, grazie anche a te)
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-142-12940517237912.jpg

"trandafiri" din branza si pere (la care tre sa mai exersez sau sa schimb branza sau feliatorul) - idee de pe net
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-142-12940518728863.jpg

in rest, fettuccine cu ciuperci, lasagne, cotlete, costite, carnati la gratar si atat, ca de lenticchie si cotechino si panettone n-o mai fo loc in noaptea dintre ani, da' le-am dovedit la pranz in 1 ianuarie
fiica dacilor

#169 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 January 2011 - 03:31 PM

Vezi postareabristena, la 03 January 2011 - 12:55 PM, a spus:

pinguini (chefa, grazie) si oameni de zapada

tare frumosi is toti :pupic:

#170 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 03 January 2011 - 04:35 PM

Vezi postareaEataly, la 03 January 2011 - 12:53 PM, a spus:

Vad ca ceapa mea a avut succes ca Tortul tau de Peste. :pupic:



Daaa, mai am vreo 3 cepe rosii, le caramelizez in seara asta sa ma satur si eu de brinza cu ceapa de-asta :)
Ma bucur ca a avut succes si tortul tau :P

Vezi postareabristena, la 03 January 2011 - 12:55 PM, a spus:

revelion pe horaitza, la preteni, cu aperitive:

pinguini (chefa, grazie) si oameni de zapada

rulada si ciupercute (taylor, grazie anche a te)

"trandafiri" din branza si pere (la care tre sa mai exersez sau sa schimb branza sau feliatorul) - idee de pe net




Asa de frumos colorate au aratat aperitivele tale, cred ca s-au mincat imediat :P

#171 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 04 January 2011 - 08:43 PM

multumesc mult, fetelor

da, au avut succes, mai intai la pozat, apoi la mancat
fiica dacilor

#172 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 January 2011 - 09:57 PM

superb totul bristena...cred si eu ca s-au mancat :toothy9;

#173 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 04 January 2011 - 10:05 PM

Ce frumusele sînt aperitivele tale,bristena!
Idee faina omuletii de zapada!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#174 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 05 January 2011 - 09:23 AM

Stella, Maya ^_^

va multumesc pentru complimente

nu au fost perfecte figurinele, ca le-am facut pe ultima suta de metri si nu am avut prea multe alternative la decorat - vedeti caciulile oamenilor de zapada - dar au impresionat (oh!, wow!, mammamia, che bellezza! etc), s-au repezit toti sa faca poze ai apoi au navalit la atac/golit platourile :)
fiica dacilor

#175 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 January 2011 - 04:32 PM

Vezi postareabristena, la 05 January 2011 - 09:23 AM, a spus:

Stella, Maya :floare:

va multumesc pentru complimente

nu au fost perfecte figurinele, ca le-am facut pe ultima suta de metri si nu am avut prea multe alternative la decorat - vedeti caciulile oamenilor de zapada - dar au impresionat (oh!, wow!, mammamia, che bellezza! etc), s-au repezit toti sa faca poze ai apoi au navalit la atac/golit platourile :floare:



felicitari si de la mine bristena! cu ce branza ai facut pinguinii? ai un link pt oamenii de zapada? merci!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#176 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 05 January 2011 - 09:18 PM

Vezi postareabristena, la 03 January 2011 - 12:55 PM, a spus:

revelion pe horaitza, la preteni, cu aperitive:

pinguini (chefa, grazie) si oameni de zapada
Atasament S7300922md.JPG



Vai ce bine le sta pinguinilor langa oamenii de zapada in decorul ala de iarna. Superb totul. :)

#177 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 07 January 2011 - 04:30 PM

Carmella,
Sti cum e vorba aia:
"Tine-ma Doamne bine,c-am prieteni langa mine"
Superb totul,mancare ,poze,atmosfera,absolut superb :blush:
La multi ani si-o caruta cu bani! :tongue3:


Bristena,draga
Eu una recunosc greu tare m-as incumeta la asa figurine delicate,cred ca nici nu le-as putea manca.
Ai muncit o gramada! :rolleyes:
Felicitari!

Maya,
Nemteste ,punct,virgula,2 puncte,aduci placere ochilor si papilelor noastre si cand pui o tartina pe farfurie!
Cat de mult iti place ceea ce faci!fara cuvinte
Da sa sti ca de eram musafiru tau,te rugai sa ma car mai repede,infulecam tot =))

Va pup fetelor ,La multi Ani Cu Bine!

#178 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 10 January 2011 - 10:50 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2011 - 04:32 PM, a spus:


felicitari si de la mine bristena! cu ce branza ai facut pinguinii? ai un link pt oamenii de zapada? merci!


Daniella, am facut cu diferite branzeturi (ricotta proaspata, ricotta romana -mai tare, se poate da pe razatoare, cascaval -mai proaspat, nu prea tare, dar nici prea moale, ricotta toscana -mai dura, sa se poata razali, nu gasesc branza burduf, adica este, dar am cumparat o data de la un magazin romanesc si nu mi-a placut deloc, de atunci zic pas si combin eu diferite brinzeturi, pana imi place gustul si consistenta
am facut si la Craciun, dar in pasta de braneturi am pus putina smantana si unt, a iesit mai fina, dar pentru Anul Nou am lasat asa, fara alte adaosuri
eu fac des combinatii de-astea, uneori nici sare nu trebuie sa adaug, depinde de tipul branzeturilor folosite


Vezi postareaLa-Chef-A, la 05 January 2011 - 09:18 PM, a spus:

Vai ce bine le sta pinguinilor langa oamenii de zapada in decorul ala de iarna. Superb totul. :pupic:



multumesc inca o data, Chefa, intr-adevar sunt foarte de efect, inveselesc platourile de aperitive


Vezi postareaNico, la 07 January 2011 - 04:30 PM, a spus:

Bristena,draga
Eu una recunosc greu tare m-as incumeta la asa figurine delicate,cred ca nici nu le-as putea manca.
Ai muncit o gramada! :hug:
Felicitari!



Nico, multumesc, nu am muncit mult, cam o juma de ora, drept ca aveam deja amestecul de branzeturi, se fac repede, sa stii
la pinguini mi-a luat mai mult timp ca nu aveam masline fara samburi, dar cu aparatul de scos samburi am rezolvat rapid
fiica dacilor

#179 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 16 November 2011 - 11:28 PM

Dupa cum se pare si anul asta vine Craciunul, asa ca...
Idei noi? Meniuri deocheate? Clasic? Restaurant? Nimic? Dieta? :Demon:

Eu momentan sînt înca în faza de planificare. Adica inca nu stiu nimic :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#180 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 16 November 2011 - 11:30 PM

Vezi postareaMaya, la 16 November 2011 - 11:28 PM, a spus:

Dupa cum se pare si anul asta vine Craciunul, asa ca...
Idei noi? Meniuri deocheate? Clasic? Restaurant? Nimic? Dieta? :D

Eu momentan sînt înca în faza de planificare. Adica inca nu stiu nimic =))

Ne luam de manuta? Ca si io-s tot acolo! :biggrin:

Arata acest topic


  • 31 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

17 useri citesc topicul
0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi