Gogosele sarate de dovleac
Avem nevoie de :
-200 grame dovleac copt(la cuptor in folie de aluminiu 20-30 minute)
-250 grame faina cu drojdie instant(depinde de calitatea dovleacului daca e mai mult sau mai putin fainos)
-200 ml. apa,
-sare
Dovleacul copt il dam prin robotel.
Se pune faina.Eu am folosit aceasta:
Merge si faina normala amestecata cu drojdie instant.Se adauga sarea si se amesteca bine.La sfarsit se pune apa.Compozitia trebuie sa fie ca la gogoselele puse la prajit cu lingura.Daca vi se pare ca este prea moale mai puneti un pic de faina.In reteta scria numai 200 grame dar eu am mai adaugat,deci am pus 250 grame.
Se prajesc in ulei mult.Sant bune caldute.
Iata ce mi-a mai ramas pana am terminat de prajit toate,ca pe parcurs s-au tot mancat.
Si sectiune:
Pagina 1 din 1
Gogosele sarate de dovleac
#2
Postat 04 November 2013 - 05:38 PM
Noooooooo!Ma faci sa le fac si sigur arunc si o anchoa in ulei inauntru!
Ca dupa, stingem cu bere!
Ca dupa, stingem cu bere!
#3
Postat 04 November 2013 - 06:40 PM
Ce faine-s, abia ce-am luat o bucata de dovleac dar vroiam sa fac un tort cu el
Arata acest topic
Pagina 1 din 1