Deci e nevoie de:
2 oua,
130 g zahar... 65g fructoză
300 g faina... făină monti
3 linguri cu miere (lichida).... sirop de agave
5 linguri cu varf cu nuci măcinate... 100 gr făină de migdale
1 lingurita (nici rasa, nici cu varf) cu bicarbonat.
De mult vroiam sa o incerc dar mereu se intampla cate ceva si nu reuseam. De Craciun am reusit.
Au zburat imediat.
Biscuiteii se fac rapid. Nu-i mare munca.
Se amesteca faina integrala cu taratea de ovaz, fructoza si faina de migdale.
Se adauga siropul de agave, bicarbonatul stins si ouale.
Cred ca am pus si o fiola de aroma de lamaie ( nu mai tin bine minte, dar asta cred ca am folosit).
Se framanta un pic si apoi trecem la format bastonase de lungimea tavii.
Le-am aruncat in cuptor la 170gradeC pt aproximativ 25 minute. Cred ca ar fi trebuit sa le fi scos un pic mai inainte, dar nu conteaza s-au papat imediat.
Le-am taiat imediat dupa ce le-am scos din cuptor si imediat cum s-au racit am trecut la atac.
Rezultatul final

Eu am sa-i mai fac.