Brigitte si Peter, drumetii si altele. Poze, peisaje, pasiune si placere...
Postat 15 July 2014 - 08:02 PM
stiu ce Hobby are. Ii plac cimitirele:
Salutari de aici. Maine facem drumetia mult visata.
Brigitte si Peter
Postat 15 July 2014 - 08:34 PM
Prin cimitir ne-am plimbat si noi. Pe cand eram in Germania. Sau eu (singurica) prin Paris...... Asa ca sefa nu-i singura cu hobby mai "ciudatel".
Postat 15 July 2014 - 10:31 PM
Foxyy, la 15 July 2014 - 08:34 PM, a spus:
Prin cimitir ne-am plimbat si noi. Pe cand eram in Germania. Sau eu (singurica) prin Paris...... Asa ca sefa nu-i singura cu hobby mai "ciudatel".
Nu-i Caraibe.
Ar zice lumea ca mint. Este Europa, este unde am crezut ca n-o sa nimeresc niciodata.
Dar ma acomodez repede.
Mi-am mancat deseara clatita mult visata, sper sa fie vreo poza buna pe smartphone, ca prea mult s-a miscat bucatarul"
Postat 15 July 2014 - 10:36 PM
Postat 16 July 2014 - 06:50 PM
Eataly, la 16 July 2014 - 12:34 PM, a spus:
Buuna rau a fost. Din cauza clatitei nu mi-am mancat portia de dulce aseara la hotel.
Nu mi-a parut rau.
Azi dimineata am citit prin forum -sefa dormea- ca mai toate diminetile incep bine.
Trebuie sa aprob.
Dar ce aduce ziua, nu putem sti dimineata. Cred ca mai toti speram sa treaca cu bine. Desi ziua de azi a trecut la noi pina acum totusi destul de bine, am patit citeva de nici acum nu-mi vine sa cred ca eu pot patii asa... (nu mare lucru, dar ma repet, eu nu prea patesc asa...)
Sa incep de la inceput.
Ca sa ajungem aici
trebuia sa drumetim mult si bine, dar cum am aratat eu dupa aceea, ne-am bucurat si cu berea din supermarket. Nu am avut curajul sa intram intr-un local.
Si cum Adriana a scris aseara ca eu tot in urma sefei ma aflu, m-am gandit ca azi voi fi mai sprinten si ma deplasez in fata ei. Pentru mine nici o problema, ca altadata cind uit ca mai este si sefa la drumetie cu mine, sar ca o caprioara si repede m-am departat de ea cu vreo juma de km.
Asa era sa patesc si azi, bine ca am mai auzit- cam de departe- vocea sefei care striga ceva, ce mi s-a parut asa: "Pai sa ma minshe viermii daca eu te mai astept pe tine cind faci poze sau filmezi...". Nu am mai auzit never-ever.
Desi noi intre noi vorbim pe nemteste, ea striga pe romineste...
Postat 16 July 2014 - 09:02 PM
Peter, la 16 July 2014 - 06:50 PM, a spus:
Asa era sa patesc si azi, bine ca am mai auzit- cam de departe- vocea sefei care striga ceva, ce mi s-a parut asa: "Pai sa ma minshe viermii daca eu te mai astept pe tine cind faci poze sau filmezi...". Nu am mai auzit never-ever.
Desi noi intre noi vorbim pe nemteste, ea striga pe romineste...
Jupanu' e responsabilu' pozator, cand mergem in vreo plimbare, dar eu obisnuiesc sa-l astept. Chiar studiez ce face, il indrum si-i mai cer si explicatii, uneori.....
Ooooooof, ce vacanta au unii.... Tot n-am idee unde sunteti.... Mallorca?
Postat 16 July 2014 - 10:32 PM
Postat 17 July 2014 - 06:41 AM
Aseara dupa mancare eram frint si nu am mai scris.
Sefa doarme, eu ca de obicei nu mai pot dormii la ora asta, asa ca hai sa mai scriu patanile de ieri.
A inceput cum am uitat sa-mi iau cappy cu mine. Intram pe drum intr-o pravalie
pun mana pe un cappy(mai scria si Mallorca pe el), culoare decenta, neagra. S-a potrivit de minune, banii jos, ochii la usa si drumetim mai departe la
Ermita de la Victoria
de unde ne-am indreptat spre virful Talaia d'alcudia
Soarele ardea, eu transpiram ca lumea, si cum am obiceiul prost sa ma mai sterg
de cappy va inchipuiti ce am patit...
Dar inainte de a-mi da seama, am mai trecut pe langa "Ses Tres Creus"
Postat 17 July 2014 - 07:15 AM
"Dar tu cum arati"?
Am fost negru-negru la fata. Normal, nu trebuie sa explic la doamnele de aici ca un cappy prima data se spala apoi se pune in cap.
In prostia mea am mai incercat sa sterg si cu tricoul de pe mine
Si ala negru-negru!
Dupa cearta primita m-am lasat pagubas, ca apa a fost calculata cam strins, apoi cu
bere nu ma spal pe fata... Mai bine o beau.
Dar drumetia tot frumoasa a ramas.
Coborim din virf spre Playa Coll Baix. O plaja retrasa ptr. bogatii si frumosii de pe
planeta.
Am vrut sa merg, ca nu era mult de mers. Sefa: "nu suntem imbracti adecvat si esti
negru la fata, sperii saracii oameni"(Glumea, dar nu mai aveam chef sa ocolim)
Asa ca am renuntat.
Pe drumul spre casa am mai vazut capra salbatica de aici de pe insula
finca
si
Apoi, sa fi fost deja ora 17:00 am stat pe o bancuta(la umbra, ca nu mai puteam de cald) si am baut un San Miguel.
din supermarket si lumea care trecea de noi pe corso, se uita cis la mine.
Peter
Postat 17 July 2014 - 10:06 AM
Cappy iote ca inca n-am consumat. Nu de ala negru de care zici 'mneata. Da' o sa bag la cheliuta sa nu consum vreodata.
Relaxare placuta in continuare!
Postat 17 July 2014 - 10:46 AM
Peter, haioase relatarile, faine tare peisajele, cu pozele cu marea pe mine m-ai cucerit total (frumos tare la munte, dar eu sunt topita dupa mare, asa ca m-ai nimerit la fix). Plaja aia e superba, ce limpede e apa si ce culoare are...
Postat 17 July 2014 - 06:36 PM
sorry ptr. derutari.
Sapca era. Eu ii zic cappy. Nu mi-a trecut prin minte sa-i zic sapca.
sapca cu pricina
In alta ordine de idei. Azi ne-am ingrijit insolatia. Tot la soare...la mare.
Soare torid, apa ca in vana, berea rece. Mai stam!
Peter
Postat 17 July 2014 - 07:35 PM
Adriana, la 17 July 2014 - 07:33 PM, a spus:
Rizi, dar cam asa a fost.
Postat 17 July 2014 - 07:38 PM
2ut, la 17 July 2014 - 10:46 AM, a spus:
Peter, haioase relatarile, faine tare peisajele, cu pozele cu marea pe mine m-ai cucerit total (frumos tare la munte, dar eu sunt topita dupa mare, asa ca m-ai nimerit la fix). Plaja aia e superba, ce limpede e apa si ce culoare are...