Daniella, la 16 May 2016 - 06:57 PM, a spus:
Apreciez sa vad ce obiceiuri culinare sunt pe acolo si or dincolo... Chiar de curand am intalnit un om extrem de special, cu o cultura gastronomica foarte-foarte bogata, fina si sofisticata, care ne-a spus ca din punct de vedere ski si munte, Austria ramane net superioara italiei, inclusiv prin partea culinara de cabana..., care Italiei lipseste cu desavarsire... Nu mi-as fi imaginat ca un italian, mai ales unul cu palatul foarte fin ar putea aprecia bucataria austriaca in detrimentul celei italiene, dar iata o noua dovada ca fiecare lucru trebuie privit in particular, profunzime si detaliu...
Eu n-am fost in Austria, nu stiu cum e partea culinara si nici din punct de vedere
skiistic 
.
Si nici nu vreau sa-l contrazic pe domnul respectiv, sunt sigura ca nu ma compar nici pe departe cu dansul, dar mi-ar placea sa stiu daca a fost si in Dolomiti?!
Cand putem mergem la sky in
Sappada si crede-ma cabanele unde fac popas schiorii sunt niste bijuterii.Din punct de vedere gastronomic, vorbesc.Mai aveam poze dar nu le gasesc.Carrè de cerb cu sos de afine si varza rosie.
Peter, ca de obicei cand intru aici la tine, respir oxigen pur si-mi incarc bateriile.