Brigitte si Peter, drumetii si altele. Poze, peisaje, pasiune si placere...
Postat 25 January 2017 - 03:36 PM

Plimbari placute in continuare si asteptam si alte poze / impresii!!!!!

Postat 25 January 2017 - 03:56 PM
Concediu placut in continuare.
Postat 25 January 2017 - 08:23 PM
Postat 26 January 2017 - 09:06 PM
Adriana, la 25 January 2017 - 08:45 AM, a spus:
Da... in parasuta cine era?

Merci Adriana, si noua ne place aici.
Cit despre parasuta/parapanta ma tem ca era "parapantistul"

Peter

Postat 26 January 2017 - 09:07 PM
Foxyy, la 25 January 2017 - 03:36 PM, a spus:

Plimbari placute in continuare si asteptam si alte poze / impresii!!!!!

Merci Moni. Si maine si poimaine tot pe drumuri..
Peter

Postat 26 January 2017 - 09:08 PM
milena, la 25 January 2017 - 03:56 PM, a spus:
Concediu placut in continuare.
Merci Milena. Ma bucur ca iti place.

Peter

Postat 26 January 2017 - 09:12 PM
zerda, la 25 January 2017 - 08:23 PM, a spus:
Pe mine m-ar scoate cu matura din sufragerie, chiar si din curte.

Vad ca din toti care citesc aici(mai incolo va arat citi au citit deja pina in ziua de azi...)nu prea este nimeni ca noi. Nu e pacat, dar pacat ar fi sa fie citiva, dar poate sunt prea rusinosi sa scrie aici...

Peter

Postat 26 January 2017 - 11:36 PM
Dar asta e un sport pe care nu-l mai savurez acum! Stiu ca sunt oameni si oameni, dar sa ma catar nu imi mai place nici face bine!
Eu am o problema de dragoste cu marea, muntele mai putin! Am batut muntii astia ai nostri vorba mamei de trei ori ca ne cataram , coboram si mai urcam o data cu ei, gata!
Postat 27 January 2017 - 01:41 AM
Numai bine !!!
Postat 27 January 2017 - 08:51 AM

Si am fost si la pescuit, dar nu prea prind

Peter

Postat 28 January 2017 - 09:15 AM
De acolo am ajuns la Masca, am vrut sa mergem defapt la Santiago del Teide, dar cind sefa
s-a prins ca am putea sa trecem si pe la Cruz de Hilda

La inceput am crezut ca ne aflam in Alpi, vara si dis de dimineata. Un fel de deja vu.

El Palmar

Las Portelas

La Cruz de Hilda, o bere rece Dorada si branza de capra prajita cu papas arrugadas si mojoezafran daca am scris bine..

Si una de pe tusa
O fi bloch(g)ista

Peter

Postat 29 January 2017 - 05:30 PM

Peter

Postat 30 January 2017 - 09:56 AM
Nici mie nu-mi place (n-am nici rabdare) deloc sa stau sa lenevesc la soare vara (de fapt nu ma arat deloc soarelui, ...doar ma fatzai sa vad locuri si peisaje care plac ochiului meu), dar iarna sa pleci din frigatania din Romania sa mergi la o plaja tropicala si mare calda, e cu totul si cu totul alt film! Vara nici cu baia in mare nu ma mai omor (da, cand eram copila nu ieseam din apa toata ziua), dar baie in mare iarna ... , iar e o alta senzatie ... Una peste alta am o mare iubire cu marea ... imi place sa o simt cu toate simturile ... si mult mai putin cu muntele, cu frigul nici atat! De exemplu, eu sa fiu la mare, in frumoasa insula insorita unde mergeti voi si sa ma excursionez pe varfuri de munte si prin locuri din interiorul insulei in fiecare zi, nu as face. Da si mie la fel imi place, oriunde calatoresc sa ma amestec cu localnicii, sa vad cum traiesc ei. Dar de aia e frumoasa lumea aceasta pentru ca suntem diferiti, traim realitati diferite si toate realitatile adunate dau viata asta frumoasa!
Multumim de plimbare, am vazut si noi cate ceva prin ochii vostri!!! Sa va fie de bine vacanta in insula insorita si la cat mai multe drumetii si vacante si in acest an! Daca mai selectezi ceva poze sa mai pui in tihna de acasa. Merci

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 30 January 2017 - 10:16 AM
Postat 30 January 2017 - 11:50 AM
Postat 30 January 2017 - 02:22 PM
Daniella, la 30 January 2017 - 09:56 AM, a spus:
Nici mie nu-mi place (n-am nici rabdare) deloc sa stau sa lenevesc la soare vara (de fapt nu ma arat deloc soarelui, ...doar ma fatzai sa vad locuri si peisaje care plac ochiului meu), dar iarna sa pleci din frigatania din Romania sa mergi la o plaja tropicala si mare calda, e cu totul si cu totul alt film! Vara nici cu baia in mare nu ma mai omor (da, cand eram copila nu ieseam din apa toata ziua), dar baie in mare iarna ... , iar e o alta senzatie ... Una peste alta am o mare iubire cu marea ... imi place sa o simt cu toate simturile ... si mult mai putin cu muntele, cu frigul nici atat! De exemplu, eu sa fiu la mare, in frumoasa insula insorita unde mergeti voi si sa ma excursionez pe varfuri de munte si prin locuri din interiorul insulei in fiecare zi, nu as face. Da si mie la fel imi place, oriunde calatoresc sa ma amestec cu localnicii, sa vad cum traiesc ei. Dar de aia e frumoasa lumea aceasta pentru ca suntem diferiti, traim realitati diferite si toate realitatile adunate dau viata asta frumoasa!
Multumim de plimbare, am vazut si noi cate ceva prin ochii vostri!!! Sa va fie de bine vacanta in insula insorita si la cat mai multe drumetii si vacante si in acest an! Daca mai selectezi ceva poze sa mai pui in tihna de acasa. Merci

Daniella, imi place de tine!(sper sa nu citeasca sefa pe aici...)

A fost frumos, scurt(din pacate), dar vreau iarasi la anul..

Eu chiar m-asi invita daca m-ar invita cineva ca noi in RO...ptr. drumetii. :

Peter

Postat 30 January 2017 - 02:24 PM
moatza, la 30 January 2017 - 10:16 AM, a spus:
Moatzo, sarmana.

Ma bucur ca sunt iarasi teafar acasa, dar stiu ce ma asteapta data viitoare si stiu ca imi va face placere din nou si din nou...

Peter

Postat 30 January 2017 - 04:19 PM