Numai ca, din pacate, stau prost tare cu timpul. Unde odinioara va citeam zilnic, acum o fac saptamanal...Insa, citesc retetele, ma inspir, si dupa principiul "ce face omul face si maimuta" va prezint mai jos meniul si masa de Paste

Pentru ca am tot citit-o pe any si pentru ca tot mi-au placut aranjamntele ei, am incercat si eu

In locul oului de ciocolata, fiecare mesean a primit o coaja de ou umpluta cu viorele. Si bulbii aferenti

Le-am sugerat sa-si planteze oo-le-n gradina, si la primavara sa se bucure (sau nu) la amintirea unui Paste petrecut impreuna.
De mancat am mancat semi-traditional. Retetele au fost luate de aici si multumesc celor de la care m-am inspirat.

Oua inrosite cu vopsea de oua adusa din Romania. De aia culoarea intensa, ca pe baza canadienilor aveam sa am oo-le pastelate. Nu ca ar fi ceva gresit in asta, dar cum m-am facut mare cu oua rosii de Paste, parca mi-s mai dragi asa.
Painea a fost simpla, de casa, cosul (abundentei

Verzaturi....

Aperitive:

Prunele Adrianei (asa se numesc la mine-n casa

A urmat tonul de iepure care pe mine m-a dat pe spate....
Si tarta de spanac, dupa o reteta de mult preluata de pe celalalt forum

Si apoi friptura de miel la tava si cartofi noi cu rozmarin (fara poze)
Si, piesa de rezistenta, cel mai urat tort pe care l-ati vazut voi vreodata

Cam astea au fost bucatele pe masa mea de Paste.....Daca nu "pierdeam" ore-ntregi citindu-va, as fi fost in urma tare.....