Pagina 1 din 1
Dovlecei panè la cuptor
#1
Postat 17 July 2014 - 11:05 PM
Am vazut reteta pe blogul acesta
http://blog.gialloza...impanate-forno/
si mi-a placut imediat mai ales ca nu stiu mereu cum sa fac dovleceii in moduri mai diferite.
Asa ca i-am taiat bastonase, pusi in punga cu pesmet, agitat punga. Apoi asezati in tavita, stropiti cu nitel ulei si copti in cuptoras la 200°C pina cind incepeau sa se coloreze. Pe masura ce erau gata ii puneam in platou si pe fiecare strat turnam un pic de crema de otet balsamic. Bune si calde si reci
http://blog.gialloza...impanate-forno/
si mi-a placut imediat mai ales ca nu stiu mereu cum sa fac dovleceii in moduri mai diferite.
Asa ca i-am taiat bastonase, pusi in punga cu pesmet, agitat punga. Apoi asezati in tavita, stropiti cu nitel ulei si copti in cuptoras la 200°C pina cind incepeau sa se coloreze. Pe masura ce erau gata ii puneam in platou si pe fiecare strat turnam un pic de crema de otet balsamic. Bune si calde si reci
#2
Postat 18 July 2014 - 11:15 AM
Eu asa fac si vinetele, dar adaug si parmigiano ras la pesmet.Am facut si parmigiana de vinete cu vinete "impanate le cuptor" si nimeni n-a simtit diferenta.
#3
Postat 18 July 2014 - 11:36 AM
Saru'mana pentru idee! Nici eu nu mai știu cum să-i mai gătesc.
Sorina
#4
Postat 18 July 2014 - 06:16 PM
Eataly, la 18 July 2014 - 11:15 AM, a spus:
Eu asa fac si vinetele, dar adaug si parmigiano ras la pesmet.Am facut si parmigiana de vinete cu vinete "impanate le cuptor" si nimeni n-a simtit diferenta.
Tocmai asta vroiam sa intreb. Pe undeva a lipsit sarea.
Crema de otet balsamic este ceva sarata? Nu o cunosc. Sorry.
Adriana cum o faci?
Peter
Salutari din Bavaria
#5
Postat 18 July 2014 - 10:14 PM
N-am pus sare si nici nu i-am simtit lipsa dar eu pun sare foarte putin de felul meu cind gatesc, prefer sa si-o adauge fiecare dupa, daca simte nevoia.
Punind parmigiano nu seamana cu o reteta care a circulat cindva Lili? mi se pare sau ma insel?
Peter, e o chestie cumparata, buna mai ales la facut brizbizuri pe farfurie e un otet balsamic mai dens
ca asta
Punind parmigiano nu seamana cu o reteta care a circulat cindva Lili? mi se pare sau ma insel?
Peter, e o chestie cumparata, buna mai ales la facut brizbizuri pe farfurie e un otet balsamic mai dens
ca asta
#6
Postat 19 July 2014 - 02:28 PM
#7
Postat 19 July 2014 - 05:20 PM
Mi se pare ca era o reteta tot de dovlecei facuti asa la cuptor si pane-ul avea si parmigiano da nu mai tin minte a cui era si cind
#8
Postat 20 July 2014 - 04:51 AM
Adriana, la 18 July 2014 - 10:14 PM, a spus:
N-am pus sare si nici nu i-am simtit lipsa dar eu pun sare foarte putin de felul meu cind gatesc, prefer sa si-o adauge fiecare dupa, daca simte nevoia.
Punind parmigiano nu seamana cu o reteta care a circulat cindva Lili? mi se pare sau ma insel?
Peter, e o chestie cumparata, buna mai ales la facut brizbizuri pe farfurie e un otet balsamic mai dens
ca asta
Punind parmigiano nu seamana cu o reteta care a circulat cindva Lili? mi se pare sau ma insel?
Peter, e o chestie cumparata, buna mai ales la facut brizbizuri pe farfurie e un otet balsamic mai dens
ca asta
Merci Adriana ptr. lamuriri. Am acum dovlecei in curte si incerc si eu sa mai diversic retetele.
Sare nici eu nu prea folosesc multa. Sunt de aceiasi parere ca si tine. Mai bine isi pune fiecare la masa dupa gust.
Dar la astea, nefolosind parmigiano, terbuie macar un praf.
Peter
Salutari din Bavaria
#12
Postat 28 July 2014 - 11:35 PM
I-am făcut și eu, bineînțeles, monti F1...cu tărâțe de ovăz și un pic de Grana. Mi-au plăcut mult!
I-am mâncat reci cu un pic de ulei de măsline și oțet de mere.
Mulțumesc mult, Adriana!
I-am mâncat reci cu un pic de ulei de măsline și oțet de mere.
Mulțumesc mult, Adriana!
Sorina
Arata acest topic
Pagina 1 din 1