L-am luat din Franta.
Cind l-am vazut pe raft mi-a venit asa o amintire cum ca citeam ca se foloseste nu mai stiu cum, ori aici ori mai in trecut, si eu nu-l gaseam pe nicaieri, nu's daca ma inseala memoria sau daca chiar asa e, daca se foloseste la chestii orientale..
deci acu ce fac cu el?
Pagina 1 din 1
Austern sauce, sauce a l'huitre, oestersaus
#2
Postat 18 July 2014 - 11:07 AM
De exemplu poti sa faci asta: http://artaculinara....3320-chow-mein/
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!
#5
Postat 18 July 2014 - 05:27 PM
zerda, la 18 July 2014 - 11:07 AM, a spus:
De exemplu poti sa faci asta: http://artaculinara....3320-chow-mein/
studiez, mersi
#6
Postat 19 July 2014 - 09:24 AM
Adriana, la 18 July 2014 - 05:24 PM, a spus:
Eataly, la 18 July 2014 - 11:24 AM, a spus:
Adriana, eu l-am cumparat cand am vrut sa fac si am facut kimchi.Daca te tine stomacul.
adica in reteta lu Dexter ca mon cher nu pomeneste de el
sa vedem daca imi mai amintesc pin'la iarna cind apare varza chinezeasca
Eu am facut dupa reteta lui Papparotti si a lui avea "sos de peste"!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1