Ceapa
fenicul
usturoi
fasole alba fiarta
supa de legume
Ceapa si feniculul se taie pestisori si se caramelizeaza.
Se adauga fasolea fiarta si scursa si se mai lasa pe foc cateva minute.
Se adauga zeama de legume, se sareaza si se lasa la fiert inca 5 min. si apoi se paseaza totul. Optional se poate pune 1 lingurita de otet balsamic.
Pagina 1 din 1
Supa-crema de fenicul si fasole de Jamie Oliver
#1
Postat 12 August 2014 - 01:59 AM
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
#3
Postat 12 August 2014 - 03:38 PM
Adriana, la magazin gasesc fenicul tot timpul anului, nici nu stiam ca sezonul lui e iarna Supa e foarte buna si cu cartofi in loc de fasole...
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1