acu' fro 3 stamini intr-o duminica ma duceam cu familia pina la un magaxin, sa cumparam gogosi. in mijlocu' trotuarului, paznicu' de la un condominium statea cracanat, ocupind tot, si cu telefonu' la ureche. io l-am poftit asa, mai zici, sa se dea la o parte, si am zis in romaneste "iote si pe bulex asta, cum sta ca vita in mijlocu' drumului". copiii, imediat ... da' cine e bulex? bulex e paznicu' ala. da' de ce e paznic? pen' ca nu s-a dus la scoala sh-a stat cu telefonu' la ureche. si ince fro 10 minute ...
ieri, venind de la gradinitz, in masina cu muma-sa ... cica mami, da' de ce trebuie sa mergem la scoala? pai ca sa invetz sa scrii, sa citesti, etcetc. da' bulex de ce nu s-a dus la scoala?
Pagina 1 din 1
bulex
Postat 10 September 2014 - 07:43 PM
Fain copilu ! (chiar azi, la servici, plangandu-ne ca avem mult de lucru, un coleg zice...asa-i daca nu ne-a plcaut sa batem mingea pe maidan.)
Cand cea mica a mea avea vreo doi ani si ceva, cantam noi *Un elefant se legana*. Fata intreaba la sfarsit - de ce au cazut elefantii? I-am raspuns ca panza era subtire, ei erau multi, asa cum, daca am urca toata familia pe trambulina ei, si aia s-ar rupe si am cadea. Dupa vreo ora zice: *Mami, de ce s-a rupt trambulina mea?*
Cand cea mica a mea avea vreo doi ani si ceva, cantam noi *Un elefant se legana*. Fata intreaba la sfarsit - de ce au cazut elefantii? I-am raspuns ca panza era subtire, ei erau multi, asa cum, daca am urca toata familia pe trambulina ei, si aia s-ar rupe si am cadea. Dupa vreo ora zice: *Mami, de ce s-a rupt trambulina mea?*
Postat 11 September 2014 - 05:12 PM
Scurt si la obiect!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1