Uma, la 30 October 2014 - 01:30 AM, a spus:
ariel, la 20 October 2014 - 11:19 PM, a spus:
Uma, la 20 October 2014 - 12:25 AM, a spus:
ariel, la 19 October 2014 - 03:35 PM, a spus:
Uma, legaliceste vorbind, sunt canadian de mult. Sufleteste insa, sunt romanca. Cand vine vorba de ocazii de sarbatorit, sunt de amandoua
Am inteles
Stiam eu ca pot conta pe tine
Nu am intrebat malitios Arielule, doar ca eu dupa atatia ani ma simt la fel de mult canadian ca si roman. Am crezut ca esti de mai putin timp aici si inca zici de "ei". Eu ma simt tare bine si cand aterizez la Bucuresti si cand aterizez la Toronto
Uma dragă, nu știu cum ai întrebat tu, cert este ca eu n am simțit întrebarea ca fiind malițioasa.
Acum mulți ani un bun prieten de al meu a plecat în vizita în România. A stat acolo câteva zile și s a întors. La câteva zile după întoarcerea lui, vorbesc cu părinții mei la telefon. Printre altele îmi spun:'Mircea a venit acasă '.
Întrebarea mea a fost' acasă unde? ', ca nu înțelegeam dacă ai mei se referă la sosirea prietenului acolo sau aici.
Însă, tot atunci am realizat ca' acasă ' devenise pentru mine deopotrivă și aici, și acolo....
Așadar înțeleg foarte bine cum simți pentru ca la fel simt și eu..
Însă, după mai bine de 15 ani de emigrare, doar profit de unele dintre sărbători, fără a le simți ca fiind neapărat ale sufletului meu.....
Probabil asta ai sesizat tu în acel' ei'