Daniella, la 28 October 2015 - 11:00 AM, a spus:
Ce-mi place vaza din bostan! Ce frumos sa gasesti un decor nou din dovleac si anul acesta! Ador sa vad mese festive, asa ca va rog sa nu ratati sa fotografiati si sa ne inspirati cu minunatiile voastre culinare sau de decor.
Fruuumos de tot, Ariel!!! Toata admiratia si stima! Cîta rabdare si dichis! Cat timp ti-au luat pregatelile? Te-a mai ajutat cineva pe ici pe colo? Sa va fi fost de bine, ca minunat arata totul! Sa ai mereu prieteni dragi cu care sa faci mese multe! "Sa testezi pe ei" adesea noi si cat mai multe si dichisite tentatii culinare cu care sa ne desfeti si noua simtul vazului si imaginatia gustului/mirosului ! Felicitari!
Am o bucata de piept de curcan dezosat si fara piele in congelator, la vreun kg si ceva. Am identificat ce voi face cu el! Ramane doar sa ii vina randul.
Fruuumos de tot, Ariel!!! Toata admiratia si stima! Cîta rabdare si dichis! Cat timp ti-au luat pregatelile? Te-a mai ajutat cineva pe ici pe colo? Sa va fi fost de bine, ca minunat arata totul! Sa ai mereu prieteni dragi cu care sa faci mese multe! "Sa testezi pe ei" adesea noi si cat mai multe si dichisite tentatii culinare cu care sa ne desfeti si noua simtul vazului si imaginatia gustului/mirosului ! Felicitari!
Am o bucata de piept de curcan dezosat si fara piele in congelator, la vreun kg si ceva. Am identificat ce voi face cu el! Ramane doar sa ii vina randul.
Daniella, multe idei le-am furat. Pinterest-ul sa traiasca!
Pregatirile mi-au luat toata ziua de sambata, cand am gatit, si duminica dimineata cand am arajat pe platouri. In total vreo 13-14 ore, sa zic....De ajutat am fost ajutata la spalat vase. Adica eu le-am murdarit, altii le-au spalat