De la Adriana
Pentru reteta "cea mai ciocolatoasa" care o sa-mi placa cel mai mult un set de accesorii pentru ciocolata
Setul contine: spatula "hopa-mitica" pentru intins ciocolata, mic sablon pentru decoratii, o mica razatoare pentru ciocolata cu protectie pentru degete, un capacel care se pune pe deget pentru intins ciocolata, o penseta pentru taiat si servit ciocolata.
Pentru reteta vegetariana/vegana/fara carne/cu multe legume care o sa-mi placa cel mai mult un set de accesorii pentru legume
Setul contine: cutit semiluna, spatula pentru luat legumele taiate, curatator pentru sparanghel, protectie pentru degete, andrea pentru golit si decorat legume.
De la Eataly
Sablonul de la Tescoma pentru taiat grisine si un cutit de taiat panettone(pandoro, cozonac, paine) cu manerul in forma de om de zapada.
De la Foxy
Un suport supraetajat pentru prajituri (sau aperitive)
Un termometru-timer
Un termometru pentru cuptor
Un termometru-sonda
Un termometru-sonda cu fir
De la Ioana
un mixer 3 in 1
un set de 10 masuratori in cup
De la Maya
Set de inele format din 5 piese:
- 4 inele de inox cu diametrul de 8 cm si 5 cm înaltime
- 1 împingator
+ 12 forme de muffins
Formele de muffins sînt din 100% silicon de culoare rosie, cu diametrul de 7 cm si 3,5 cm inaltime. Se pot folosi de la -40°C pîna la +240°C.
Pagina 1 din 1
Concurs de iarna pe Arta Culinara lista cu premii
Postat 16 January 2015 - 11:19 AM
Acestea sunt rezultatele concursului nostru.
1. Cupcakes cu merisoare (cranberries) - adi_edi = Un suport supraetajat pentru prajituri (sau aperitive) de la Foxy
2. Fursecuri cu lamaie - zerda
3. Tort cu visine si branza dulce - Phoenix = Set de inele format din 5 piese + 12 forme de muffins de la Maya
4. Zucchine alla velletrana - Dexter = set de accesorii pentru legume de la Adriana (nefiind nici o reteta vegetariana am acordat premiul acesteia pentru ca se apropia cel mai mult de ideea pe care o aveam) si un termometru-sonda de la Foxy
5. Tort 3 ciocolate - zoazorel
6. Tarta cu pere, vanilie si miere - 9Ramy9
7. Parfait cu scortisoara si "tigarete" cu dovleac - iulia nicoleta = Sablonul de la Tescoma pentru taiat grisine si un cutit de taiat panettone(pandoro, cozonac, paine) cu manerul in forma de om de zapada de la Eataly
8. Tort cu ciocolata si pere in vin rosu - Olguta = set de accesorii pentru ciocolata de la Adriana si un mixer 3 in 1 + un set de 10 masuratori in cup de la Ioana
9. Trilogie de caracatita - Daniella = un termometru-timer de la Foxy
10.Curcanul deghizat in pui - sorinadaniela = un termometru pentru cuptor de la Foxy
11.Globuri dulci - yoyo = un termometru sonda cu fir de la Foxy
1. Cupcakes cu merisoare (cranberries) - adi_edi = Un suport supraetajat pentru prajituri (sau aperitive) de la Foxy
2. Fursecuri cu lamaie - zerda
3. Tort cu visine si branza dulce - Phoenix = Set de inele format din 5 piese + 12 forme de muffins de la Maya
4. Zucchine alla velletrana - Dexter = set de accesorii pentru legume de la Adriana (nefiind nici o reteta vegetariana am acordat premiul acesteia pentru ca se apropia cel mai mult de ideea pe care o aveam) si un termometru-sonda de la Foxy
5. Tort 3 ciocolate - zoazorel
6. Tarta cu pere, vanilie si miere - 9Ramy9
7. Parfait cu scortisoara si "tigarete" cu dovleac - iulia nicoleta = Sablonul de la Tescoma pentru taiat grisine si un cutit de taiat panettone(pandoro, cozonac, paine) cu manerul in forma de om de zapada de la Eataly
8. Tort cu ciocolata si pere in vin rosu - Olguta = set de accesorii pentru ciocolata de la Adriana si un mixer 3 in 1 + un set de 10 masuratori in cup de la Ioana
9. Trilogie de caracatita - Daniella = un termometru-timer de la Foxy
10.Curcanul deghizat in pui - sorinadaniela = un termometru pentru cuptor de la Foxy
11.Globuri dulci - yoyo = un termometru sonda cu fir de la Foxy
Arata acest topic
Pagina 1 din 1