Forum Culinar: Concurs de iarna pe Arta Culinara - Forum Culinar

Salt la continut

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs de iarna pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...

#121 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 09 January 2015 - 05:39 AM

iar o lăsați pe zerda să golească sticla de vitriol fără nici măcar un avertisment?

#122 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 09 January 2015 - 08:35 AM

Eu nu inteleg , de ce , de fiecare data, o initiativa frumoasa se transforma in camp de lupta. Pacat!

Felicitari Sorina , Daniella, Yoyo :appl:

#123 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 January 2015 - 10:37 AM

Ma simt oarecum responsabila pentru scandalul asta, mai bine nu ziceam nimic si o lasam sa-si vada de rautatile ei. Mii de scuze, fetelor! :D Doar ca toleranta mea e zero cand vad oameni care judeca si pun etichete fara a sti povestea din spate. Si gata, nu mai zic nimic :D

Bomboanele astea tare ma tenteaza, yoyo. A treia reteta seamana cu brigadeiro sau mi se pare mie?
Imagine postata

#124 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 09 January 2015 - 10:55 AM

Daniella, Sorina, Yoyo bine ati venit in concurs si multa bafta !
M-am intors la prima pagina la regulament, s-au schimbat datele concursului?
Citez:
2. Concursul are loc de la data de 8.12.2014 ora 00.00 (ora Romaniei) pina la data de 15.01.2015 ora 23.59 ora Romaniei. Orice reteta postata inainte sau dupa acea data nu va fi luata in considerare.<br style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: 'trebuchet ms', verdana, arial, tahoma, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19.5px; background-color: rgb(199, 213, 240);">

#125 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 January 2015 - 11:06 AM

Da, iulia, am prelungit cu o saptamina, vii si tu?

#126 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 09 January 2015 - 11:21 AM

Eu am participat cu o reteta deja...

#127 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 09 January 2015 - 11:24 AM

Multumesc Phoenix, Olguta, Iulina Nicoleta. Bafta multa fiecarei persoane.

Uitandu-ma acum pe net la Brigadeiros constat ca e cam aceasi. Reteta postata de mine e cu Nesquik ceea ce ma face sa cred ca ar fi mai putin intensa cacaoa (nu le gust asa ca nu ma pot pronunta) si nu exista unt in compozitia lor.

Intrebare intrebatoare....pot reface poza? Dupa un final de zi care nu se incadrase in programul prestabilit la ora 23:50 nu am reusit sa fac o poza mai decenta astfel daca pot sa o refac atunci ma pun pe cautat lumina buna.

#128 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 09 January 2015 - 04:40 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 09 January 2015 - 11:21 AM, a spus:

Eu am participat cu o reteta deja...

Iarta-ma m-am grabit sa raspund fara sa conectez creieru mai intii :D

#129 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 09 January 2015 - 04:49 PM

Vezi postareayoyo, la 09 January 2015 - 11:24 AM, a spus:

Intrebare intrebatoare....pot reface poza? Dupa un final de zi care nu se incadrase in programul prestabilit la ora 23:50 nu am reusit sa fac o poza mai decenta astfel daca pot sa o refac atunci ma pun pe cautat lumina buna.

Mie poza mi se pare mai mult decit decenta si odata ce am trecut pe lista postarea ta nu sunt de acord sa modifici nimic.

#130 Useril este offline   Micul 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 190
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationTargu Mures

Postat 09 January 2015 - 09:07 PM

Cu toate ca initial am zis ca nu scriu nimic, nu ma pot abtine sa nu te felicit Olguta pentru felul in care gandesti. Din pacate faci parte dintr-o specie pe cale de disparitie. Inca o data te felicit si-ti doresc numai bine in viata.
Sa aveti toate bafta la concurs !

#131 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 09 January 2015 - 09:53 PM

felicitari tuturor concurentelor, bravo ptr ce-ati facut si mai ales ca ati participat.

Vezi postareaDexter, la 09 January 2015 - 05:39 AM, a spus:

iar o lăsați pe zerda să golească sticla de vitriol fără nici măcar un avertisment?

+1
nu stiu sigur care-s admini pe forumul asta, dar cred ca Maya si Adriana sunt, nu? si amandoua au comentat la topicul asta.
politica strutului nu aduce nimic bun, daca nici o postare atat de rautacioasa si tendentioasa nu merita tratata ca atare, atunci sa nu mire pe nimeni ca si forumul asta va lua drumul culinarului.
Ioana, nu pot sa cred ca esti atat de rea! ai mai avut iesiri de-astea, si-mi pare ca tot tintite spre Daniella. E clar ca ai o frustrare de care nu poti trece. Chiar nu intelegi ca-n viata asta nu putem fi si nu putem avea toti la fel? Iti zic sincer ca ma dezgusti!

Olguta si Dexter, bravo voua ca ati luat atitudine!

Spre binele meu, imi explica si mie cineva cum pot face sa nu mai vad postarile Zerdei? Vorbesc f serios.

#132 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 09 January 2015 - 09:57 PM

Vezi postareamoatza, la 09 January 2015 - 09:53 PM, a spus:

felicitari tuturor concurentelor, bravo ptr ce-ati facut si mai ales ca ati participat.

Vezi postareaDexter, la 09 January 2015 - 05:39 AM, a spus:

+1
nu stiu sigur care-s admini pe forumul asta, dar cred ca Maya si Adriana sunt, nu? si amandoua au comentat la topicul asta.
politica strutului nu aduce nimic bun, daca nici o postare atat de rautacioasa si tendentioasa nu merita tratata ca atare, atunci sa nu mire pe nimeni ca si forumul asta va lua drumul culinarului.
Ioana, nu pot sa cred ca esti atat de rea! ai mai avut iesiri de-astea, si-mi pare ca tot tintite spre Daniella. E clar ca ai o frustrare de care nu poti trece. Chiar nu intelegi ca-n viata asta nu putem fi si nu putem avea toti la fel? Iti zic sincer ca ma dezgusti!

Olguta si Dexter, bravo voua ca ati luat atitudine!

Spre binele meu, imi explica si mie cineva cum pot face sa nu mai vad postarile Zerdei? Vorbesc f serios.

Tot spre Daniella si m-am certat cu zerda si atunci. Nu are niciun motiv sa o atace in felul asta, cel putin noua nu ni l-a spus, hai sa dam cartile pe fata, ce tot atata remarci aruncate pe ici pe colo?!
Nu e de mirare ca multe fete s-au retras de pe forum. :rolleyes:
Imagine postata

#133 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 09 January 2015 - 10:49 PM

I'm back :rolleyes:
Moatzo mie strut inca nu mi-a zis nimenea :rolleyes:
Si cred foarte mult ca nici nu nu ne comparam (din foarte multe puncte de vedere) cu celalalt forum.
Acestea fiind spuse si incepind din momentul asta, orice alt cuvint in plus din partea zerdei sau a oricui (evident legat de ce s-a scris pina acum) va fi sters de persoana mea, dar fiind si eu un om nu-mi cereti sa stau la pinda pe topicul asta 24 din 24 ca nu pot si nu vreau.

Mi-e asa de amar sufletul in momentul asta ca nici nu stiu daca va puteti imagina.

Asa ca sa lasam alte retete sa vina in concurs.

#134 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 January 2015 - 10:52 PM

Eu cred ca Daniella a "moderat si administrat" situatia in mod exemplar si acum si in trecut. :rolleyes:
Si nici nu s-a retras de pe forum. :rolleyes:
Anumite afirmatii sunt atat de absurde ca merita doar sa fie ignorate.
Cel putin eu asa am simtit ca trebuie sa fac.

Daniella bine ai venit in concurs!Cu caracatita cu tot. :hug:

Yoyo, nu-ti fa probleme pentru poza, nu-i un concurs fotografic.Daca vrei poti sa pui poza la dulciuri cu link spre concurs, cred ca e ok.

Sorinuca, curcan sau pui sunt sigura ca a fost delicios.

#135 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 January 2015 - 11:09 PM

Eu doresc doar sa urez mult succes tuturor participantilor la concurs :hug:
Imi cer scuze ca nu v-am onorat cu prezenta,dar pt. noi a fost o perioada ''un pic mai...'',nu m-am simtit si nu ma simt deloc inspirata in aceasta perioada :rolleyes: (de craciun am facut racitura de cocosh' care deja e postata pe forum si la mama mancarea rece si ea postata pe forum,de revelion salata beof si cu aceea am participat la concursul trecut,in rest chiar nimic )
Mi-au placut toate retetele participante si desi eu nu respect o anumita reteta de fel am retinut multe amanunte ,de exemplu :bradutii cu tulpina de stix,fursecurile lamaioase(eu cand e vb. de dulciuri cu lamaie sunt singurele carora nu pot sa le rezist,prajitura albacazapada e preferata mea ),musul Olgutei(l-am notat si pe asta in caietul meu),caracatita Danielei(nu doar ca nu mi-asi permite sa cumpar ,dar ai mei nu ar aprecia asa ceva)dar nu poti sa stii cand m-asi vedea in situatia in care sa trebuiasca sa prepar caracatita,asa incat vreau sa stiu,sa invat lucruri noi...nu se stie cand le voi aplica,dar ma bucur ca le am aici la indemana ,datorita voua tuturor! :D
Inca o data mult succes participantilor si multumiri moderatorilor ca ne-au creat un forum atat de frumos! :rolleyes:

#136 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 09 January 2015 - 11:22 PM

Geany mai e timp, poate vezi pe la Prova del cuoco sau pe altundeva o reteta care te "inspira" si o faci modificata adica "alla Geany" :rolleyes:

#137 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 January 2015 - 11:36 PM

Vezi postareaAdriana, la 09 January 2015 - 11:22 PM, a spus:

Geany mai e timp, poate vezi pe la Prova del cuoco sau pe altundeva o reteta care te "inspira" si o faci modificata adica "alla Geany" :rolleyes:

Ha ha! Oooo,ddaa!!! Prova del cuoco in afara de forumul nostru e de departe printre primele mele surse de inspiratie :rolleyes: si tv. paprika...
Daca asi vedea ceva ''inspiracios'' sigur asi veni sa impartasesc,indiferent daca e concurs sau nu .

#138 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 09 January 2015 - 11:45 PM

As vrea sa fie clar ca eu nu m-am referit nici la Adriana, nici la Maya, nici la nimeni altcineva, ci strict la zerda care si-a facut un obicei din a ataca diverse persoane, persoane care intamplator abia daca mai scriu pe forum in prezent. Suntem oameni maturi si putem gestiona o situatie fara sa fie nevoie de cineva care sa ne medieze sau sa dea avertismente, in speta administratorii forumului. Doar ca in cazul zerdei e si greu sa o mai ignori cand se intampla iar si iar si intr-un mod total pe langa subiect, absolut deloc constructiv, cu singurul scop de a face pe cineva sa se simta de cacao. In fine, inchei subiectul aici. Noi sa fim sanatosi! O seara frumoasa!
Imagine postata

#139 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 09 January 2015 - 11:52 PM

Vezi postareaOlguta, la 09 January 2015 - 11:45 PM, a spus:

In fine, inchei subiectul aici.

Ok
gata

#140 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 09 January 2015 - 11:55 PM

Daniela, CARPACCIO DI POLIPO e o greseala pe care o fac si multi italieni, caracatita e polpo
polipo sunt aia de ne cresc prin corp

Arata acest topic

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic