Concurs de iarna pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...
Postat 13 January 2015 - 03:38 PM
Dulcele va rămâne pe data viitoare, cu toate că e destul de greu la această categorie. Sunt o mulțime de fete brave aici.
Postat 15 January 2015 - 07:50 PM
Postat 16 January 2015 - 12:09 AM
Juriul se retrage pentru deliberare.
In curind vom anunta cistigatorii.
Multumesc participantilor.
Postat 16 January 2015 - 11:17 AM
Acestea sunt rezultatele concursului nostru. Rog persoanele sa se adreseze prin mp celui care a oferit premiul pe care l-a cistigat ca sa ii comunice adresa.
1. Cupcakes cu merisoare (cranberries) - adi_edi = Un suport supraetajat pentru prajituri (sau aperitive) de la Foxy
2. Fursecuri cu lamaie - zerda
3. Tort cu visine si branza dulce - Phoenix = Set de inele format din 5 piese + 12 forme de muffins de la Maya
4. Zucchine alla velletrana - Dexter = set de accesorii pentru legume de la Adriana (nefiind nici o reteta vegetariana am acordat premiul acesteia pentru ca se apropia cel mai mult de ideea pe care o aveam) si un termometru-sonda de la Foxy
5. Tort 3 ciocolate - zoazorel
6. Tarta cu pere, vanilie si miere - 9Ramy9
7. Parfait cu scortisoara si "tigarete" cu dovleac - iulia nicoleta = Sablonul de la Tescoma pentru taiat grisine si un cutit de taiat panettone(pandoro, cozonac, paine) cu manerul in forma de om de zapada de la Eataly
8. Tort cu ciocolata si pere in vin rosu - Olguta = set de accesorii pentru ciocolata de la Adriana si un mixer 3 in 1 + un set de 10 masuratori in cup de la Ioana
9. Trilogie de caracatita - Daniella = un termometru-timer de la Foxy
10.Curcanul deghizat in pui - sorinadaniela = un termometru pentru cuptor de la Foxy
11.Globuri dulci - yoyo = un termometru sonda cu fir de la Foxy
Postat 16 January 2015 - 11:41 AM
Phoenix, aștept sa-mi trimiți mesaj privat cu adresa ta.
O zi buna la toată lumea
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 16 January 2015 - 12:31 PM
Multumesc juriului pentru organizare, premii, timp si apreciere!
Multumesc userilor artaculinara pentru apreciere, precum si participantilor pentru retetele/fotografiile impartasite!
Multumesc mult Foxyy pentru premiul acordat! O sa il folosesc ca mereu imi propun sa imi ramana fripturile la cuptor roz in mijloc, dar sa fie si f fragede si nu se intampla chiar intotdeauna, iar timmerul termometrului ma va scoate din incurcatura.
PS: si eu sunt de acord cu propunerea Sorinei de a permite participarea unui user cu mai multe retete.
Tot uitandu-ma la probele de la Masterchef, ma gandeam daca va plac cateva idei pentru concursuri viitoare:
- un meniu complet format din: aperitiv/felul intai, felul doi, desert.
- un preparat cu amprenta personalitatii noastre, dar cu limita de cost pentru ingredientele necesare (sunt o multime de preparate cu costuri f mici, dar delicioase, de tipul: babaganuj, rosii/ardei umplute cu diverse creme inovative de branza, o supa crema, deserturi etc, nu ?)
- cel mai aspectuos preparat/cel mai bun plating. Aici majoritatea fetelor cu aparate profi sunt maestre si eu ador sa vad a'ste foto!
- cel mai grozav preparat/platou de tipul finger food. Ori un platou cu x preparate finger food.
- "cel mai cel" preparat/meniu Valentine's Day!
- un preparat de imitat (si ghicit ingredientele) dupa poza.
Hahaha! Dexter, te-ai bagat la concurs, acum trebuie sa te desconspiri ...! noroc ca e in privat!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 16 January 2015 - 12:59 PM
Multumesc Maya, iti trimit pm mai tarziu cand ajung acasa ca de pe telefon scriu tare greu
Postat 16 January 2015 - 01:17 PM
Multumesc pentru premiu, Foxy!
O sa-ti trimit si eu mesaj mai tarziu.
Postat 16 January 2015 - 02:21 PM
Postat 16 January 2015 - 02:41 PM
Felicitari tuturor castigatorilor.
Olguta, astept mesaj cu datele tale.
Postat 16 January 2015 - 03:22 PM
MUltumesc juriului pentru timpul, banutii si premiile acordate. Am vazut ca s-au mai modificat si premiile.
Multumesc Eataly ! Iti voi trimite datele de contact prin pm.
Felicatari tuturor concurentilor si imi pare sincer rau ca nu a castigat toata lumea cate ceva...
PS: imi place de Daniella si spiritul ei de observatie ! se desconspira Dexter?
Postat 16 January 2015 - 03:38 PM
Ce mă bucur!
Îmi pare rău că nu au fost mai multi concurenți. Vă spun doar că eu am aflat dintr-o întâmplare. Poate nu știau prea multe persoane.
Mă bucur mult, sincer nu credeam că voi câștiga.
Vă pup pe toate organizatoare, participante și galerie!
Foxy, iubita, tu știi deja adresa mea "ciudată".
Continui să râd de una singură prin casă...
Postat 16 January 2015 - 04:38 PM
suntem cu totii castigatori, ne-am imbogatit cu 11 retete!
Iulia, astept adresa!
Postat 16 January 2015 - 05:52 PM
Postat 16 January 2015 - 06:29 PM
Postat 16 January 2015 - 06:36 PM
Daniella, la 16 January 2015 - 12:31 PM, a spus:
Cu multe nu, experienta trecutului ne invata dar probabil ca tu ori nu frecventai pe vremea aceea ori nu-ti amintesti. Dar daca concursul are mai multe sectiuni, cu cite o reteta in fiecare sectiune asta s-ar putea.
Daniella, la 16 January 2015 - 12:31 PM, a spus:
Daca va mai exista vreun concurs te pun pe tine sa-l organizezi, sa vezi ce repede iti trec toate ideile astea
(evident tonul meu e glumet, sper sa te superi)
Postat 16 January 2015 - 06:48 PM
Postat 16 January 2015 - 06:48 PM
sorinadaniela, la 16 January 2015 - 03:38 PM, a spus:
Imi pare rau, eu credeam ca se stia. Eu cind intru in forum apas pe Vezi continut nou sus in dreapta si apar toate subiectele recente, in felul asta se vede ca cineva a postat in subiectul acela si esti destul de actualizat zic eu cu mersul subiectelor.
Postat 16 January 2015 - 06:52 PM
Postat 16 January 2015 - 06:54 PM
iulia nicoleta, la 16 January 2015 - 06:48 PM, a spus:
Din partea mea proprie si personala scopul e sa ne bucuram impreuna, facind cadouri, stimulind fetele sa faca si sa publice o reteta noua, frumoasa.
Dupa aceea repet, daca va mai fi vreun concurs, om vedea.
Idei sunt multe binenteles si va rog sa ma credeti ca nu e usor de gindit cum poate fi mai bine.