Concurs de iarna pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...
#1
Postat 03 December 2014 - 12:20 AM
Concursul se va numi: Concurs de iarna pe Arta Culinara.
Regulamentul concursului :
1. La concurs poate participa orice user inscris pe acest forum. Fiecare user participa cu o singura reteta.
2. Concursul are loc de la data de 8.12.2014 ora 00.00 (ora Romaniei) pina la data de 15.01.2015 ora 23.59 ora Romaniei. Orice reteta postata inainte sau dupa acea data nu va fi luata in considerare.
3. Premiile oferite sunt prezentate in acest subiect:
http://artaculinara....-arta-culinara/
Persoana care ofera premiul stabileste si regulile cu care o va face. Exista posibilitatea ca, in timpul desfasurarii concursului, paleta de premii sa se modifice. Daca in concurs nu va fi prezentata nici o reteta care sa intruneasca conditiile cerute initial, persoana care ofera premiul are libertatea de a decide, dupa inchiderea concursului, carei retete sa ofere premiul respectiv.
4. Postarile participante la concurs se vor face exclusiv in urmatorul subiect:
http://artaculinara....-arta-culinara/
Fiecare postare va fi verificata de catre subsemnata si numai dupa aceea validata si trecuta pe lista retetelor care participa la concurs, lista se afla in primul mesaj al subiectului linkat mai sus.
Comentariile, nelamuririle, intrebarile, exclamatiile s.a.m.d se vor face in acest subiect.
Pot participa la concurs orice fel de retete, de mincare, conserve, dulciuri, biscuiti, retete Monti, piine .... important e sa fie comestibile.
5. Nu se admit retete si/sau poze publicate deja pina in acest moment pe net. In mod obligatoriu reteta trebuie sa contina cel putin o poza cu produsul final, daca cineva doreste sa adauge si alte fotografii pas cu pas o poate face (in limita bunului simt, sper ).
Poza finala va trebui sa contina OBLIGATORIU un biletel cu urmatoarele detalii:
1. numele retetei (de exemplu: Biscuiti din faina de alune cu decoratie de Craciun)
2. numele userului (de exemplu: Icsuleasca) adica nickul cu care persoana e inregistrata pe forumul nostru
3. data la care a fost facuta poza si care evident trebuie sa fie cuprinsa intre 8.12.2014-8.01.2015. Data la care a fost facuta poza si data in care postati reteta pot fi diferite, nu e nici o problema atita timp cit postati reteta pina la data de 8.01.2015
4. Denumirea concursului: Concurs de iarna pe Arta Culinara.
Retetele postate care nu contin poza finala cu acest bilet nu vor fi luate in considerare.
Va rog din suflet sa fiti foarte atenti/e la aceasta cerinta si sa scrieti exact ceea ce s-a cerut mai sus pe bilet, in caz contrariu retetele nu vor fi validate si nu vor putea participa la concurs. E de la sine inteles ca daca ne prezentati un fotomontaj nu aveti nici o sansa sa fiti trecuti pe lista participantilor. Am facut un exemplu de biletel pentru voi ca sa fie, sper, cit mai clar:
6. Daca reteta cu care participati la concurs n-a fost inventata de voi va rugam sa precizati sursa de inspiratie, nu link catre un blog sau forum in limba romana ca sa nu se creeze alt fel de probleme (vezi punctul 5d din Regulament), ci doar precizarea, de exemplu: “Am refacut reteta citita pe blogul Mariei Icsulescu”.
#2
Postat 16 December 2014 - 04:20 PM
Nu de alta, dar voi munci cu spor până în seara de Ajun. Nu-mi rămân decât nopțile la dispoziție.
Din întâmplare, nu știe cineva cam ce i-ar place Vulpiței pt termometru? Dulce, sărat, acru, amar, monti, nemonti... Ce zici Foxy? Ce ai vrea să papi?
#3
Postat 16 December 2014 - 06:10 PM
Ne gindeam si noi ca zilele sarbatorilor vor fi cele de productie maxima
#4
Postat 16 December 2014 - 07:52 PM
sorinadaniela, la 16 December 2014 - 04:20 PM, a spus:
Nu de alta, dar voi munci cu spor până în seara de Ajun. Nu-mi rămân decât nopțile la dispoziție.
Din întâmplare, nu știe cineva cam ce i-ar place Vulpiței pt termometru? Dulce, sărat, acru, amar, monti, nemonti... Ce zici Foxy? Ce ai vrea să papi?
Adica vii matale pan' la mine, sa ma dai pe spate la propriu?
Acum, serios vorbind, sa zic si eu cum voi da premiile: termometrul va merge catre un fel principal (fie mancarica de..... orice fel, fie supa), iar platoul catre un desert.
Spor si inspiratie tuturor!
#6
Postat 17 December 2014 - 12:05 AM
Sa vedem daca am destul avant, momentan am stocat mirodenii in doua locuri, ca nu stiu unde m-apuca elanul creator, zici ca sunt harciog!!
#9
Postat 22 December 2014 - 12:46 PM
#10
Postat 22 December 2014 - 01:47 PM
Brava !
#12
Postat 22 December 2014 - 11:29 PM
Asa ca poate participi si tu
#13
Postat 23 December 2014 - 04:36 AM
sorinadaniela, la 22 December 2014 - 11:16 PM, a spus:
Ha, de unde stii? ai tras cu ochiul la mine-n bucatarie? pai am avut oarece peripetii, poate trebuia sa semnez condica la "gemenisme" prima data.
Deci:
1. Cupcakes erau destinate pentru azi la serviciu, 24 de bucati. Am avut grija sa nu cumpar destula ciocolata pentru ornat, asa incat sa-mi ajunga numai pentru aproximativ 12 bucati.
2. Reteta cere zahar pudra pentru crema de branza, eu aveam cam o treime din cantitate, asa ca m-am gandit ca pot sa rasnesc zahar tos. Idee geniala - mai putin geniala ideea de a nu-l cerne dupa aceea, nu am bagat de seama ca a ramas destul de mult ne-rasnit, asa incat crema mea cam scrasnea intre dinti.
Deci sotul a mai facut un drum la magazin, sa-mi cumpere branza, zahar PUDRA, ciocolata... Refacut crema, terminat decoratiile...
3. "Merisoare - o cana". Masor cat zice reteta, dar pun la fiert restul de merisoare care ramasesera in castron (cantitate dubla, dupa aprecierea mea ulterioara). Nu m-am mai obosit sa refac nimic .
4. Fac poze din toate pozitiile, ma declar multumita de rezultat - dar biletelul? unde-i biletelul??? mai trag niste poze, dar mi se dusese deja tot entuziasmul ...
Zau ca merit macar o mentiune, nu neaparat pentru cat de buna sau frumoasa e reteta, cat pentru complexitatea neprevazuta a executiei !
#15
Postat 23 December 2014 - 11:26 AM
#16
Postat 23 December 2014 - 08:49 PM
Adriana, la 22 December 2014 - 11:29 PM, a spus:
Asa ca poate participi si tu
Intenționez să mă ocup și eu de ceva sporturi extreme. Să vedem dacă-mi funcționează planul.
adi_edi, la 23 December 2014 - 04:36 AM, a spus:
Ha, de unde stii? ai tras cu ochiul la mine-n bucatarie? pai am avut oarece peripetii, poate trebuia sa semnez condica la "gemenisme" prima data.
...
Zau ca merit macar o mentiune, nu neaparat pentru cat de buna sau frumoasa e reteta, cat pentru complexitatea neprevazuta a executiei !
Hai să te țuc, biata de tine. Ai trecut prin destule.
Bietul juriu.... nu aș vrea să fiu în pielea lor...
#17
Postat 23 December 2014 - 10:11 PM
#18
Postat 23 December 2014 - 10:46 PM
#20
Postat 24 December 2014 - 05:00 PM