Concurs de iarna pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...
Postat 26 December 2014 - 05:02 PM
Postat 26 December 2014 - 10:45 PM
Am vazut postarea cu ciocolatosul Nicoletei Zoazo...yummiii, ce pofta mi-a facut.
Postat 26 December 2014 - 11:11 PM
Bun venit si tie si zoazorelei la concurs.
Postat 27 December 2014 - 11:01 AM
Phoenix, la 26 December 2014 - 10:45 PM, a spus:
Am vazut postarea cu ciocolatosul Nicoletei Zoazo...yummiii, ce pofta mi-a facut.
Pai de la tine si de la Adi-Edi mi se trage!Si, daca Adriana nu punea intrebari, nu m-as fi lamurit nici eu! Mi-am faut curaj si-a iesit ce-a iesit!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 27 December 2014 - 12:06 PM
Habar n-am care-i contributia mea la participarea Zozoricai , dar nu conteaza, important e ca si-a facut curaj! Chiar am vrut sa fac tortul asta de Craciun pentru serviciu, dar erau deja prea multe planificate de sarbatori, ramane pentru alta ocazie.
Phoenix, interesanta ideea cu blatul de visine + crema de branza, cred ca se potrivesc de minune - si arata foarte "de sezon" . Ai folosit branza gen Philadelphia?
Dex, reteta/prezentare de Masterchef - mai putin biletelul ornat cu sos ...
Moatza - chiar ma intrebam la un moment dat, oare mai face si altcineva atatea boacane pe metru patrat? Zau ca am ajuns sa ma bucur de orice lucrusor pe care reusesc sa-l duc la capat dupa cum era planificat ...
Postat 27 December 2014 - 12:37 PM
Postat 27 December 2014 - 01:21 PM
adi_edi, la 27 December 2014 - 12:06 PM, a spus:
Habar n-am care-i contributia mea la participarea Zozoricai , dar nu conteaza, important e ca si-a facut curaj! Chiar am vrut sa fac tortul asta de Craciun pentru serviciu, dar erau deja prea multe planificate de sarbatori, ramane pentru alta ocazie.
Phoenix, interesanta ideea cu blatul de visine + crema de branza, cred ca se potrivesc de minune - si arata foarte "de sezon" . Ai folosit branza gen Philadelphia?
Dex, reteta/prezentare de Masterchef - mai putin biletelul ornat cu sos ...
Moatza - chiar ma intrebam la un moment dat, oare mai face si altcineva atatea boacane pe metru patrat? Zau ca am ajuns sa ma bucur de orice lucrusor pe care reusesc sa-l duc la capat dupa cum era planificat ...
Telepatica, Adi, telepatica! De fapt, era Claudia-Andi, dar ce mai conteaza? Important e ca mi-am facut curaj! Dar am avut si emotii...cu carul! Au trecut!
http://artaculinara....i-de-ciocolata/
Postat 27 December 2014 - 03:56 PM
Dex, cum zice Adriana, ca piemonteze de adoptie adoram carnea cruda, asa ca inutil sa-ti mai spun ca mi s-a facut gura apa!
Zozo, bravos fata draga!
Postat 28 December 2014 - 04:18 PM
Postat 28 December 2014 - 06:19 PM
Dar, daca a avut succes la public....
BAFTA, fetelor!
Postat 28 December 2014 - 06:20 PM
Postat 28 December 2014 - 06:25 PM
zerda, la 28 December 2014 - 06:20 PM, a spus:
Bine-bine, stau, dar a doua, da? Maine iau Rama, asta asa, ca sa stii! Ca lamaie mi-am adus! Fursecuuuuurrrriiii !Cu lamaie! Dar nu maine!
Postat 28 December 2014 - 07:11 PM
Vreau sa zic de nu stiu cit timp si tot ma iau cu altele, meritul este al Ioanei fara de care acest concurs nu ar fi existat.
Postat 28 December 2014 - 07:18 PM
Adriana, la 28 December 2014 - 04:37 PM, a spus:
Mai este,dar grabeste-te ca domnul Ramy a pus ochii pe ea.
Fetelor cum sa va fie rusine?Ati facut numai bunataturi.Daca ati fi vazut cum ar trebui de fapt sa arate a mea,ar trebui sa-mi fie mie rusine.Dar va garantez ca de buna e buna.As fi pus si o foaie de tarta mai groasa,asta a fost prea subtire.Data viitoare fac eu si foaia si crema.
Postat 28 December 2014 - 07:31 PM
Postat 28 December 2014 - 07:42 PM
9Ramy9, la 28 December 2014 - 07:18 PM, a spus:
Eu m-as multumi si cu una asa "defecta" (daca asa zici tu...), nu m-am dus sa caut cum ar trebui sa arate dar eu zic ca a ta arata mai mult decat onorabil si nu ma indoiesc de gust. Tot ce imi doresc pentru viitor e... teleportarea. Sau mai bine tele-clonarea !
Postat 28 December 2014 - 08:38 PM
Adriana, la 28 December 2014 - 07:11 PM, a spus:
Vreau sa zic de nu stiu cit timp si tot ma iau cu altele, meritul este al Ioanei fara de care acest concurs nu ar fi existat.
Ooff, draga de ea! Ioana, draga mea, fie-ti bunatatea rasplatita! Ioana, ca m-ai pus la treaba! Si, chiar daca nu voi castiga, felia din tort ti-o dedic.Restul, il impart cu voi toate!
adi_edi, la 28 December 2014 - 07:42 PM, a spus:
Eu m-as multumi si cu una asa "defecta" (daca asa zici tu...), nu m-am dus sa caut cum ar trebui sa arate dar eu zic ca a ta arata mai mult decat onorabil si nu ma indoiesc de gust. Tot ce imi doresc pentru viitor e... teleportarea. Sau mai bine tele-clonarea !
Ca de telepatie ai avut parte din belsug!
Postat 28 December 2014 - 09:15 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges