Forum Culinar: Concurs de iarna pe Arta Culinara - Forum Culinar

Salt la continut

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs de iarna pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...

#141 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,605
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 10 January 2015 - 12:15 AM

Vezi postareayoyo, la 09 January 2015 - 11:24 AM, a spus:

Multumesc Phoenix, Olguta, Iulina Nicoleta. Bafta multa fiecarei persoane.

Uitandu-ma acum pe net la Brigadeiros constat ca e cam aceasi. Reteta postata de mine e cu Nesquik ceea ce ma face sa cred ca ar fi mai putin intensa cacaoa (nu le gust asa ca nu ma pot pronunta) si nu exista unt in compozitia lor.

Intrebare intrebatoare....pot reface poza? Dupa un final de zi care nu se incadrase in programul prestabilit la ora 23:50 nu am reusit sa fac o poza mai decenta astfel daca pot sa o refac atunci ma pun pe cautat lumina buna.

Yoyo, mie mi-a placut mult ideea/poza (si retetele....) cu globurile "varsate", dar sigur ca fiecare vede in felul lui...

#142 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 January 2015 - 12:29 AM

ah, am inteles! multumesc pentru corectura, nu stiam! si probabil mai scoteam perla "polipo" si prin Italia :rolleyes:
am vazut ambele variante pe net, si ma gandeam ca polpo o fi un tip de prescurtare..., doar acum m-ai luminat! pot sa modific? multumesc :rolleyes:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#143 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 January 2015 - 12:33 AM

Nu, ca doar din greseli invatam. Si nu-ti fa probleme pentru ca ti-am zis, o multime de italieni gresesc.
Si va maninc si caracatita si globurile daca mai veniti cu idei dintr-astea de modificare, odata postate retetele asa ramin. :rolleyes:

#144 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 January 2015 - 12:34 AM

Vezi postareaadi_edi, la 10 January 2015 - 12:15 AM, a spus:

Yoyo, mie mi-a placut mult ideea/poza (si retetele....) cu globurile "varsate", dar sigur ca fiecare vede in felul lui...

si mie imi place, dar cred ca yoyo se refera la lumina ...
si bradutii n-am apucat sa spun, dar sunt de o ingeniozitate si un efect maxim, iar meritul tau cel mai mare ca ai spart gheata!

felicitari tuturor si succes! hai sa mai vina si alte retete, ca sunt asa de multe premii si o initiativa asa de frumoasa! curaj!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#145 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 10 January 2015 - 12:22 PM

Am intrat si eu sa felicit participantii pentru retete si sa urez succes tuturor. Un concurs cu retete din care inveti multe, vorba Geany-nutzei.

#146 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 10 January 2015 - 03:48 PM

Vezi postareamoatza, la 09 January 2015 - 09:53 PM, a spus:

+1
nu stiu sigur care-s admini pe forumul asta, dar cred ca Maya si Adriana sunt, nu? si amandoua au comentat la topicul asta.
politica strutului nu aduce nimic bun, daca nici o postare atat de rautacioasa si tendentioasa nu merita tratata ca atare, atunci sa nu mire pe nimeni ca si forumul asta va lua drumul culinarului.

Am venit, am vazut, am comentat scurt, discutia s-a potolit cît de cît, Zerda mi-a scris, i-am raspuns. Fetele în cauza, asa cum a spus si Lili, au moderat si administrat situatia cu maiestrie. Cu ce ajuta un avertisment? Pe cine ajuta daca adminii taie capul Zerdei? Daca am face asta, atunci am fi precum raposatul culinar. Eu ne vad ca o mica "familie", iar daca un membru al clanului o ia razna, încercam sa-l ajutam - fie ca-l mustram, fie ca-l tragem deoparte si-l scarpinam. Mie nu-mi place sa tai capuri si nici sa împart avertismente (am împartit cîndva la cererea publicului, dar din experienta va asigur ca nu ajuta!), ca nu-s eu datatorul de lopeti peste ceafa.

Daaa, nu e deloc frumos ce-a facut Zerda! A fost rautacios, enervant, si a stricat dispozitia tuturor pe aici, stiu. Chiar sînt de parere ca trebuie sa-i ceara scuze Danielei pentru cele spuse. Si cu Olguta ar trebui sa faca pace.

Spre binele meu, imi explica si mie cineva cum pot face sa nu mai vad postarile Zerdei? Vorbesc f serios.

Nu mai retin daca dispunem de aceasta facilitate, dar stiu ca formatul culinarului permitea punerea userilor de catre useri pe ignore, iar postarile acestora nu le mai apareau afisate. Însa din cîte îmi amintesc, nu se mai puteau vedea nici postarile celorlalti useri care comentau la subiecte dupa userul cu pricina/ cel pus pe ignore. Scrie unui admin "mai tehnic" (Alexandru, Rares, admin), poate te ajuta mai mult.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#147 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 10 January 2015 - 06:36 PM

Vezi postareaMaya, la 10 January 2015 - 03:48 PM, a spus:

Spre binele meu, imi explica si mie cineva cum pot face sa nu mai vad postarile Zerdei? Vorbesc f serios.

Nu mai retin daca dispunem de aceasta facilitate, dar stiu ca formatul culinarului permitea punerea userilor de catre useri pe ignore, iar postarile acestora nu le mai apareau afisate. Însa din cîte îmi amintesc, nu se mai puteau vedea nici postarile celorlalti useri care comentau la subiecte dupa userul cu pricina/ cel pus pe ignore. Scrie unui admin "mai tehnic" (Alexandru, Rares, admin), poate te ajuta mai mult.

Moatza, poti sa iti creezi lista de useri ignorati singura, nu am testat insa si nu stiu daca chiar functioneaza sau, cum spune Maya, ignorand un user vei pierde sirul discutiei in care un user e angrenat.
Ca sa adaugi un user la ignorati mergi in casuta cu nick-name-ul tau si apasa pe sageata pentru drop-down list. In ultima optiune ai 'Administreaza useri ignorati' unde poti adauga user name-urile pe care doresti sa le ignori. Incerca si vezi cum merge :). Bafta!

#148 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 10 January 2015 - 08:35 PM

Zerda mi-a scris, i-am raspuns. Cu ce ajuta un avertisment? Pe cine ajuta daca adminii taie capul Zerdei?

pe mine ma ajută ca membru al familiei și pe cei șifonați in discuție. ati aplanat conflictul in privat iar cei improscați cu noroi au rămas cu ochii in soare. vreau să știu că/dacă zerda a fost mustrată, trasă de o parte, scărpinată pentru că in absența acestei certitudini voi crede că exprimarea liberă a "sentimentelor" tip zerda este tolerată.

dacă tot avem regulament, propun să schimbăm unul din paragrafe (ironia este intenționată)

- este strict interzis atacul la persoană, folosirea de cuvinte vulgare, ameninţătoare, abuzive sau obsecene, comportament nepotrivit sau ofensator este inlocuit de:

- este permis atacul la persoana, folosirea de cuvinte vulgare, ameninţătoare, abuzive sau obsecene, comportament nepotrivit sau ofensator că doar suntem adulți și se presupune că știm să ne apărăm de asemenea atacuri, ce spuma ciocolății

PS ăsta a fost ultimul comentariu legat de subiect, mulțumesc de înțelegere

#149 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 10 January 2015 - 08:41 PM

Vezi postareaDexter, la 10 January 2015 - 08:35 PM, a spus:

Zerda mi-a scris, i-am raspuns. Cu ce ajuta un avertisment? Pe cine ajuta daca adminii taie capul Zerdei?

pe mine ma ajută ca membru al familiei și pe cei șifonați in discuție. ati aplanat conflictul in privat iar cei improscați cu noroi au rămas cu ochii in soare. vreau să știu că/dacă zerda a fost mustrată, trasă de o parte, scărpinată pentru că in absența acestei certitudini voi crede că exprimarea liberă a "sentimentelor" tip zerda este tolerată.

exact.

#150 Guest_Zen_*

• Grup: Guests

Postat 10 January 2015 - 09:20 PM

Buna seara la toata lumea si un 2015 cu cat mai multe indeplinite teluri si cat mai multa satisfactie! Si mai ales cu sanatate maxima atat corporala cat si mentala si sufleteasca!

Scriu utilizand acest nick, deoarece contul meu de Lapona Enigel este blocat de peste un an, de cand mi-am sters pozele ca protest la atacul direct al Zerdei la persoana mea, a Daniellei (reactia ei vis-à-vis de cadoul trimis de Daniella)si a lui Any.

In urma stergerii pozelor(in absoluta concordanta cu regulamentul, clar!) contul mi-a fost blocat in mod repetat si misterios. Mi s-ar fi parut corect sa mi se aduca la cunostinta in prealabil. Rares a facut un gest foarte dragut si mi-a deblocat contul (iti multumesc, Rares!), ceea ce mi-a permis sa postez un singur lucru la alergatoare, dupa care iar nu am mai putut accesa nimic.

Revenind dupa atata vreme constat aceeasi dezamagire: dragi administratori, este imposibil sa afisezi un regulament pe care sa il utilizezi la modul abuziv si arbitrar. Asta da dovada de incompetenta de mediatizare, de lasitate si de malitiozitate. Adriana si Maya, avand in vedere calitatea incontestabila a prestatiei Olgutei (ca sa nu mai pomenesc nivelul e de patiserie, diplomatie, fotografie etc.)si a tuturor celorlalti useri care chiar respecta profilul forumului si regulamentul, echitabil ar fi fost sa actionati prompt, concret si factic. Nu ati facut-o nici de data aceasta. Pacat, dragelor! Pacat, pentru ca dezamagiti si tradati pe cei care v-au acompaniat pe acest forum si au crezut in voi, in ideea unui forum care nu repeta istoriile de dincolo.

Rog admin alias Alex (ori invers) sa nu se oboseasca sa suspende si acest cont, caci daca va fi sa mai postez vreodata, o voi face de pe cel original, in cazul in care va fi posibil. In cazul in care nu, dati-mi voie sa multumesc tuturor celor de aici care au facut cei cativa anisori pe forum mai mult decat placuti. Pentru scurta vreme chiar am simtit atmosfera unei mici familii, a unei "acasa" care a depasit de multi ani sfera virtualului. Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa va urez numai bine! Cu drag, Lapona Enigel!

Linkul meu

#151 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 10 January 2015 - 10:25 PM

Vezi postareaDexter, la 10 January 2015 - 08:35 PM, a spus:

De fapt nu ceri un avertismet, ci banare sau sanctionare mai crasa, sa înteleg?

Stii foarte bine ca Zerda a primit si în alte rînduri avertismente, chiar de la mine. Am mustrat-o si în mesaje personale, si pe forum la vedere ( ultima data cînd ne-am luat de gulere, eu cu ea... ) A ajutat? Nu! Exact ca în familiile reale, avem cîte unu-doi..trei membri cu care ne dam cap în cap. Eu nu renunt asa usor la oameni chiar daca o iau pe aratura din cînd în cînd. Sper mereu ca îsi revin din ceea ce-i apasa, si îsi cer scuze cînd au gresit...

Nu am aplanat înca nimic în privat, pentru ca nu am reusit sa ne prindem. Nici macar Zerda nu a dat vreun semn la ceea ce i-am scris pe privat.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#152 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 10 January 2015 - 10:38 PM

Vezi postareaZen, la 10 January 2015 - 09:20 PM, a spus:

Buna seara la toata lumea si un 2015 cu cat mai multe indeplinite teluri si cat mai multa satisfactie! Si mai ales cu sanatate maxima atat corporala cat si mentala si sufleteasca!

Scriu utilizand acest nick, deoarece contul meu de Lapona Enigel este blocat de peste un an, de cand mi-am sters pozele ca protest la atacul direct al Zerdei la persoana mea, a Daniellei (reactia ei vis-à-vis de cadoul trimis de Daniella)si a lui Any.

In urma stergerii pozelor(in absoluta concordanta cu regulamentul, clar!) contul mi-a fost blocat in mod repetat si misterios. Mi s-ar fi parut corect sa mi se aduca la cunostinta in prealabil. Rares a facut un gest foarte dragut si mi-a deblocat contul (iti multumesc, Rares!), ceea ce mi-a permis sa postez un singur lucru la alergatoare, dupa care iar nu am mai putut accesa nimic.

Revenind dupa atata vreme constat aceeasi dezamagire: dragi administratori, este imposibil sa afisezi un regulament pe care sa il utilizezi la modul abuziv si arbitrar. Asta da dovada de incompetenta de mediatizare, de lasitate si de malitiozitate. Adriana si Maya, avand in vedere calitatea incontestabila a prestatiei Olgutei (ca sa nu mai pomenesc nivelul e de patiserie, diplomatie, fotografie etc.)si a tuturor celorlalti useri care chiar respecta profilul forumului si regulamentul, echitabil ar fi fost sa actionati prompt, concret si factic. Nu ati facut-o nici de data aceasta. Pacat, dragelor! Pacat, pentru ca dezamagiti si tradati pe cei care v-au acompaniat pe acest forum si au crezut in voi, in ideea unui forum care nu repeta istoriile de dincolo.

Rog admin alias Alex (ori invers) sa nu se oboseasca sa suspende si acest cont, caci daca va fi sa mai postez vreodata, o voi face de pe cel original, in cazul in care va fi posibil. In cazul in care nu, dati-mi voie sa multumesc tuturor celor de aici care au facut cei cativa anisori pe forum mai mult decat placuti. Pentru scurta vreme chiar am simtit atmosfera unei mici familii, a unei "acasa" care a depasit de multi ani sfera virtualului. Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa va urez numai bine! Cu drag, Lapona Enigel!

Linkul meu

Poftim, poti posta, trebuie doar sa iti aprobe mesajul un moderator.

#153 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 10 January 2015 - 10:40 PM

Vezi postareaZen, la 10 January 2015 - 09:20 PM, a spus:

Linkul meu

Draga Lori, multumesc. Si tie un an nou cît mai bun!

Adminii acestui forum nu stau 24/7 online. Comunicam si noi ca muritorii de rînd. Ne lasam mesaje, ne scriem pe FB, mailuri, etc. Cu toate astea, nu reusim sa ne prindem în cinci minute. De multe ori dureaza pîna ajungem sa discutam si sa hotarîm ce facem. Nu actioneaza fiecare cum îl taie capul. De fapt hai sa nu mai vorbesc în numele tuturor, ci doar în numele meu. Totusi pot spune ca si Adriana face la fel. Asa ca nu te astepta sa tai capul cuiva si apoi sa-l întreb ce are pe suflet!
Daca ai observat, am spus ca NU sînt de acord cu ceea ce a facut Zerda, si consider ca trebuie sa-si ceara cel putin scuze si sa faca pace cu Daniella si Olguta. Ca primeste avertisment, ca i se blocheaza contul sau ca o batem la poker a ramas înca deschis din motivele mai sus numite - repet, vorbesc în numele meu, sînt în criza de timp si nu pot sta aici fiecare minutel din viata mea.

Cît despre contul tau... E un mister, cred...
Totusi o sa te contactez pe privat pentru chestia de care am vorbit ultima data.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#154 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 10 January 2015 - 10:58 PM

Citeaza

De fapt nu ceri un avertismet, ci banare sau sanctionare mai crasa, sa înteleg?

maya, vreau să fie clar tuturor că acest fel de comportament nu e tolerat și are consecințe. că e avertizare verbală, suspendare temporară, banare, voi trebuie să hotăriți.

#155 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 January 2015 - 10:58 PM

Am citit tot ce nu am citit pana acum din motive independente de mine. Am reflectat la ceea ce NU am spus in PRIVAT nimanui, niciunui administrator cu privire la motive. Nici nu voi spune.

Pot spune insa, ce am spus unui administrator ca IMI PARE RAU ca sub impulsul unui moment care pe mine ma afecteaza, am actionat necugetat cu privire la o persoana.
Daniella, in speta, imi pare rau ca nu am zis cuvinte de lauda si m-am enervat, ca nu am apreciat nici munca, nici talentul tau, ci m-am legat de altceva care ma supara, ar fi trebuit sa ma gandesc si la tine si la alti participanti la concurs care aveau o dispozitie mai vesela, sa nu-i ofensez, recunosc asta a fost o mare greseala si mi-o asum!

Sa-mi cer iertare Olgutei pentru ca i-am admirat tortul?? De ce??!!!

Sau ca nu aveam aceleasi opinii in acel moment?

Aici, imi pare rau, trag linia, imi prezint scuze pentru persoana ofensata, Daniella.

Pentru celelalte opinii care nu coincideau cu a mea, asta e, in contextul zilelor astea, libertatea de opinie este cu atat mai importanta, chiar exagerata fiind, ca renumitele caricaturi, care au ofensat totusi un numar ridicat de persoane!

Poate nu e cea mai potrivita forma de exprimare din partea mea, poate nu e cea comuna pe care ar trebui s-o cunoasteti deja de atata timp, dar, daca eu am gresit, nu repetati greseala mea sa judecati in pripa!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#156 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 13 January 2015 - 08:52 AM

Mai e azi, miine si poimiine timp pentru postat retete, sper din tot sufletul sa vad aici de acum inainte numai discutii despre ele.
Si mai am o ultima dorinta, daca virgula ca admin nu dati 2 bani pe mine macar ca om care si-a rupt din timp, suflet si bani (impreuna cu celelalte fete care au oferit premiile) sa organizeze concursul asta, ascultati-mi rugamintea.
Multumesc frumos.

#157 Useril este offline   redivivus 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 13 January 2015 - 01:32 PM

:) :)
ce-aveti, fratilor?? surorilor?
am intrat si eu aici sa scriu ceva frumos si dau cu ochii de-un concurs pe care nu-l remarcasem. deschid sa vad care-i treaba si peste ce dau?? nu pot sa cred, parol!

sa zicem ca nu sunt chiar cea mai indreptatita persoana sa scrie asa ceva, ca v-am abandonat de asa mult timp(dar voi STITI ca e cu motiv abandonul): E PACAT sa stricati cu vorbe complet negandite atmosfera asta asa de frumoasa de pe forum. la ce va folosesc remarcile astea stupide(ma adresez celor care fac remarci stupide, si am proprietatea termenilor, credeti-ma)?

zerda, inceteaza! inceteaza s-o ataci pe Daniella, inceteaza sa spui lucruri neplacute, esti asa o fiinta de placuta cand esti TU, nu rautacioasa care izbucneste din cand in cand(bine ca rar, totusi!). maturizeaza-te.

si hai sa zicem ca impotriva Daniellei ai inca cuiul cu zepter, desi mi se pare inca si mai stupid sa tina asa ceva ATATA TIMP! dar cu Olguta, cu jucarica asta de fata, ce Dumnezeu mai ai?? ce daca face si 3 torturi pe saptamana? ia de la gura altcuiva? asta e pasiunea ei, in asta se perfectioneaza(nu stiu pana unde, ca nu cred ca se mai poate mult peste ce face ea :P ) si pe tine te doare capul ca face torturi? cred ca te-ai sculat cu fata la cearsaf, incearca, alta data, cand iti mai vin din astea, sa numeri pana la cat crezi tu ca e necesar sa te faca sa nu mai scrii prostii.

acum ma duc sa ma uit la retete si sa salivez. succes nemasurat tuturor participantilor si GANDURI BUNE SI PASNICE, ca sunteti adulti, ce mama ma-sii!

#158 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 January 2015 - 01:57 PM

Deci Zerda(Ioana)si-a cerut scuzele asa cum a considerat ea sa si le ceara,Adriana a spus,de fapt rugat,citez:''Mai e azi, miine si poimiine timp pentru postat retete, sper din tot sufletul sa vad aici de acum inainte numai discutii despre ele.
Si mai am o ultima dorinta, daca virgula ca admin nu dati 2 bani pe mine macar ca om care si-a rupt din timp, suflet si bani (impreuna cu celelalte fete care au oferit premiile) sa organizeze concursul asta, ascultati-mi rugamintea.
Multumesc frumos. ''

E deplasat sa se mai continue discutii care nu sunt legate de concurs ,macar din respect pt. moderatori,concurenti si chiar fata de ceilalti membrii ai forumului.

#159 Useril este offline   redivivus 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 13 January 2015 - 02:15 PM

Vezi postareaGeany, la 13 January 2015 - 01:57 PM, a spus:

Deci Zerda(Ioana)si-a cerut scuzele asa cum a considerat ea sa si le ceara,Adriana a spus,de fapt rugat,citez:''Mai e azi, miine si poimiine timp pentru postat retete, sper din tot sufletul sa vad aici de acum inainte numai discutii despre ele.
Multumesc frumos. ''

E deplasat sa se mai continue discutii care nu sunt legate de concurs ,macar din respect pt. moderatori,concurenti si chiar fata de ceilalti membrii ai forumului.

gata, incerc sa nu mai fiu deplasata :)
eu n-am fost pe forum de dinainte de Craciun

#160 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 13 January 2015 - 02:21 PM

Vezi postareaGeany, la 13 January 2015 - 01:57 PM, a spus:

Multumesc frumos. ''

SUBSCRIU la ce a spus Geany sau ca sa zic asa "mi-a luat vorba din gura"!!!!

Am admirat si salivat la toate retetele din concurs si "jos palaria" pentru toate concurentele!!!!! :)
GEORGIA

Arata acest topic

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic