moatza, la 09 January 2015 - 09:53 PM, a spus:
+1
nu stiu sigur care-s admini pe forumul asta, dar cred ca Maya si Adriana sunt, nu? si amandoua au comentat la topicul asta.
politica strutului nu aduce nimic bun, daca nici o postare atat de rautacioasa si tendentioasa nu merita tratata ca atare, atunci sa nu mire pe nimeni ca si forumul asta va lua drumul culinarului.
Am venit, am vazut, am comentat scurt, discutia s-a potolit cît de cît, Zerda mi-a scris, i-am raspuns. Fetele în cauza, asa cum a spus si Lili, au moderat si administrat situatia cu maiestrie. Cu ce ajuta un avertisment? Pe cine ajuta daca adminii taie capul Zerdei? Daca am face asta, atunci am fi precum raposatul culinar. Eu ne vad ca o mica "familie", iar daca un membru al clanului o ia razna, încercam sa-l ajutam - fie ca-l mustram, fie ca-l tragem deoparte si-l scarpinam. Mie nu-mi place sa tai capuri si nici sa împart avertismente (am împartit cîndva la cererea publicului, dar din experienta va asigur ca nu ajuta!), ca nu-s eu datatorul de lopeti peste ceafa.
Daaa, nu e deloc frumos ce-a facut Zerda! A fost rautacios, enervant, si a stricat dispozitia tuturor pe aici, stiu. Chiar sînt de parere ca trebuie sa-i ceara scuze Danielei pentru cele spuse. Si cu Olguta ar trebui sa faca pace.
moatza, la 09 January 2015 - 09:53 PM, a spus:
Spre binele meu, imi explica si mie cineva cum pot face sa nu mai vad postarile Zerdei? Vorbesc f serios.
Nu mai retin daca dispunem de aceasta facilitate, dar stiu ca formatul culinarului permitea punerea userilor de catre useri pe
ignore, iar postarile acestora nu le mai apareau afisate. Însa din cîte îmi amintesc, nu se mai puteau vedea nici postarile celorlalti useri care comentau la subiecte dupa userul cu pricina/ cel pus pe
ignore. Scrie unui admin "mai tehnic" (Alexandru, Rares, admin), poate te ajuta mai mult.