Concurs de iarna pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...
#201
Postat 29 January 2015 - 10:46 AM
Tre' sa-mi dai idei la ce sa folosesc trufele
#202
Postat 29 January 2015 - 03:57 PM
Phoenix, la 29 January 2015 - 10:46 AM, a spus:
IMG_0136.JPG
Tre' sa-mi dai idei la ce sa folosesc trufele
Ma bucur c-a ajuns cu bine. Presimtiri nu am avut, dar am si eu o pisica, care în cîteva zile face 18 ani si înca-si mai cumpara bombonele PEZ cu HK
Cîte despre trufele la borcanel, îti spun drept, nu am folosit niciodata. Nu stiu cum sînt, dar am mi-am luat si mie un borcanel cu doua bucati...deci poate gasim idei împreuna
Ma gîndeam la niste paste cu sos alb, sau de ciuperci albe...habar nu am.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#203
Postat 29 January 2015 - 04:58 PM
Maya, la 29 January 2015 - 03:57 PM, a spus:
Cîte despre trufele la borcanel, îti spun drept, nu am folosit niciodata. Nu stiu cum sînt, dar am mi-am luat si mie un borcanel cu doua bucati...deci poate gasim idei împreuna
Ma gîndeam la niste paste cu sos alb, sau de ciuperci albe...habar nu am.
Pot sa dau o sugestie? Are Laura Laurentiu pe blog o rulada de vitel cu trufe care arata tare bineee...si inca o reteta cu trufe !
Stiu ca dupa ce am vazut retetele am cautat si eu trufe, dar se pare ca la noi in tara se vand doar la kilogram....
#204
Postat 29 January 2015 - 05:48 PM
Maya, la 29 January 2015 - 03:57 PM, a spus:
Phoenix, la 29 January 2015 - 10:46 AM, a spus:
IMG_0136.JPG
Tre' sa-mi dai idei la ce sa folosesc trufele
Ma bucur c-a ajuns cu bine. Presimtiri nu am avut, dar am si eu o pisica, care în cîteva zile face 18 ani si înca-si mai cumpara bombonele PEZ cu HK
Cîte despre trufele la borcanel, îti spun drept, nu am folosit niciodata. Nu stiu cum sînt, dar am mi-am luat si mie un borcanel cu doua bucati...deci poate gasim idei împreuna
Ma gîndeam la niste paste cu sos alb, sau de ciuperci albe...habar nu am.
Si eu tot in paste le-am folosit des, dar am folosit si in combinatie de piure cartofi dulci cu topinambur pe langa friptura de vitel
O mica specificatie o sa va fac.daca imi aduc aminte pe borcanel scrie pastrat la loc racoros, locul ala racoros dupa deschidere sa fie frigiderul ca daca nu se inmoaie si prind floare.
#205
Postat 29 January 2015 - 06:40 PM
#206
Postat 29 January 2015 - 07:59 PM
#207
Postat 29 January 2015 - 08:17 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#208
Postat 29 January 2015 - 08:23 PM
#209
Postat 29 January 2015 - 08:24 PM
Maya, la 29 January 2015 - 08:17 PM, a spus:
ok, incerc, mersi, pastirnacu numa nu-l am
daca s-o fi chemind pastinaca pe italiana pe undeva am vazut-o dar n-am luat-o niciodata
#210
Postat 29 January 2015 - 08:27 PM
Adriana, la 29 January 2015 - 08:24 PM, a spus:
daca s-o fi chemind pastinaca pe italiana pe undeva am vazut-o dar n-am luat-o niciodata
asta e, si e tare bun asa copt, rumenit frumos!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#212
Postat 29 January 2015 - 10:12 PM
#216
Postat 01 February 2015 - 09:51 PM
la locul faptei, pe dinafară
și pe dinautru
gianduiotti se află și ei intr-o locație indescifrabilă, indescriptibilă și incoruptibilă
PS mulțumiri din nou și ne citim pe topicul vegetarian
#217
Postat 02 February 2015 - 12:41 PM
#218
Postat 02 February 2015 - 07:28 PM
#219
Postat 02 February 2015 - 09:28 PM
#220
Postat 02 February 2015 - 09:54 PM
Cea din stinga sus e o paleta, de ex eu ieri am taiat sunculita si am luat-o cu paleta si pus-o in wok, Dexter o s-o foloseasca exclusiv pentru legume
eu o am marca Tescoma si e asa
Cea de alaturi e o protectie pentru degete atunci cind tai, adica bagi degetele in inelele alea si o tii peste leguma de taiat, cutitul aluneca pe scudul asta si nu te tai, lumea priceputa taie si fara scud.
uite asa
cea din stinga jos e semiluna
cea de alaturi e pentru curatat sparanghel
si ultima e pentru scobit legume gen dovlecei