Cornulete sarate
Reteta o am de la o verisoara care o avea in cartea cu retete de la Bimby.
Am facut un aluat din 200 grame faina,50 grame unt moale(in reteta era cu margarina),100 grame ricotta(urda),un ou si un pic de sare dupa gust.
Aluatul este elastic,si se modeleaza foarte usor.
Am dat forma cornuletelor,le-am umplut cu sunca(prosciutto) si cu cascaval afumat(scamorza affumicata) .
Le-am uns cu galbenus si le-am presarat cateva cu chimen,cateva cu nuci taiate gros.
Le-am dat la cuptor la 180 grade cam 20 minute.
Pagina 1 din 1
Cornulete sarate
#2
Postat 03 February 2015 - 05:05 PM
Deci alt aluat cu brinza de incercat, si cu umplutura bunuta tare
#4
Postat 04 February 2015 - 08:38 AM
Acelasi principiu ( branza dulce/de veci-unt-faina ) era si reteta ralucai , pe care am facut-o des
http://artaculinara....pateuri-rapide/
si mai era pe vremuri de mult apuse dna Chiu pe alt forum care daduse o reteta unt si branza philadelphia in cantitati egale, si faina cat cele doua impreuna( adica dublu ) ...ceea ce aduce mult cu *trubinckii* lui Lili
http://artaculinara....4919-trubichky/
http://artaculinara....pateuri-rapide/
si mai era pe vremuri de mult apuse dna Chiu pe alt forum care daduse o reteta unt si branza philadelphia in cantitati egale, si faina cat cele doua impreuna( adica dublu ) ...ceea ce aduce mult cu *trubinckii* lui Lili
http://artaculinara....4919-trubichky/
#5
Postat 04 February 2015 - 08:56 AM
Aia cu brinza philadelphia am facut-o de multe ori in toate felurile, e un aluat foarte fain ca si asta cred.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1