dar ce am facut ne-a placut.


Felul I ,a fost o supa de protocale & crutoane aromatizate cu scortisoara.
Initial nu am vrut s-o fac,dar din tot ce mi-a trecut prin cap,ce ar potrivi ca "fel I",
înainte de rata copioasa,asta mi s-a parut cea mai buna varianta.
Acum ma bucur ca am încercat-o!E sublima,si potriveste perfect!
Ne-a placut foarte mult!
Aici reteta: -Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara-

Felul principal,a fost rata
( umpluta cu portocale,mere,ceapa si maioran-
-umplutura este doar pentru aromatizarea din interior,
si pentru a tine pieptul sus,dar se poate consuma,cui i-o place

servita cu varza rosie + mar ,si galuste de cartofi.
Sosul este obtinut din zeama ce a lasat-o rata+vin rosu facut de tata,
curatata de grasime,apoi îngrosat cu un strop de amidon.
Si asta ne-a placut mult,si dupa cum vedeti,am pastrat nota usor exotica

Aici reteta : -Rata cu varza rosie & mar,galuste de cartofi si sos de vin-

Desertul,a luat nastre din dorinta Denisei de ciocolata,ciocolata,si iar ciocolata.
Banuiesc ca a avut un milion de calorii

Tortulete de cicolata,cu crema de zmeura si mascarpone.
Aici reteta : -Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura-



Atît tot,si nimic mai mult!Probabil cel mai scurt meniu de pe Arta Culinara

A 2-a zi am avut la cerere-Cotlete în vin,cu tocanita de ciuperci si usturoi + mamaliga
...din nou,nimic sepectaculos,dar bun rau pentru papila mea!!!


si ca desert,resturile de blat de la Tortuletele de cioco de Craciun,facute cu cioco amaruie,zmeura,rom si ciocolata alba

