Wowerful, la 01 April 2019 - 03:39 PM, a spus:
black_cat, la 01 April 2019 - 02:01 PM, a spus:
Ce-si cumpara roamnul printre primele lucruri cand ajunge in tara straina?
Wow,eu am gasit primavara trecuta si in alti ani demult, planta de leustean la un grocery store canadian cand scot plantele si florile la vanzare. Ce e drept nu foarte des si foarte putine ghivece am vazut, eu de exemplu cand l-am luat era ultimul. Tine un ochi deschis cand incep sa scoata herbs la vanzare. Si apoi imi amintesc ca cineva- Uma oare?- cumparase online o planta de leustean.
Am sa ma mai uit, dar nu am vazut niciodata, iar pe unde am intrebat, nici nu aveau idee ce e ala leustean "lovage"
Intre timp, am primit o sugestie buna si mi-am comandat on-line o plantuta. Sa vedem ce pot face de data asta. Poate nu il omor si de data asta. Si mi-am comandat si ... urzici . O sa vad eu ce parere au vecinii despre asta..
Stiu ca e rar de gasit si nu prea au auzit de el. De aia m-am si mirat de putinele dati cand l-am gasit.
Urzici eu nu am gasit in Canada dar am o prietena in Ottawa care mergea pe la fermele de vaci si oi si culegea de acolo. Bine , in Canada asta se intampla prin mai-iunie :-).
Si apropo de lucruri "rare" , locuiam in Alberta acum multi ani si am gasit la un magazin radacina de hrean. Bineinteles ca la casa fatuca aia nu stia ce e ala si cand i-am zis ca horseradish a intrebat ce facem cu el. Sotul a spus Imi hranesc calul
Aceasta postare a fost editata de black_cat: 01 April 2019 - 04:11 PM