Forum Culinar: Extractor de suc la rece - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Extractor de suc la rece slow juicer

#41 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 February 2016 - 01:24 AM

Mmm...chiftelutele sunt favoritele mele. Merg si mufins la cuptor, chiar presarate cu seminte de susan deasupra. Merge si o tarta sarata, cu sau fara blat, zic. Le-au mancat baietii tai, asa cu legume?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#42 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,246
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 February 2016 - 09:25 AM

Pai ce, aveau alta alegere? :angryfire:

#43 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 25 February 2016 - 09:45 AM

Vezi postareaDaniella, la 25 February 2016 - 01:24 AM, a spus:

Mmm...chiftelutele sunt favoritele mele. Merg si mufins la cuptor, chiar presarate cu seminte de susan deasupra. Merge si o tarta sarata, cu sau fara blat, zic. Le-au mancat baietii tai, asa cu legume?

Chiftelutele pe care le faci tu nu contin legume? Poti sa faci chiftelute doar din legume. Cu cat mai multe vegetale, cu atat mai bine. Iar gustul e divin!! :angryfire:
Poti sa pui in supe / ciorbe resturile. Stiu ca a facut sora-mea suc de morcovi, acum vreo 6 ani (parca), iar "resturile" mama le-a pus in oala de zeama! Grozava supa! :)

#44 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 February 2016 - 12:41 AM

Chiftelute, doar din legume? Sau te referi doar fara carne, nu si fara ou+ un agent de legare (faina de ceva, sau parmezan)? Ba da, fac chiftele/briose/tarte dar rar, ca le mananc doar eu... Si ma si napustesc pe ele ca-mimolac de numa....mInsa nu am facut niciodata cu fructe. Chiftelutele Adrianei contin si resturi de fructe. In schimb, nu eram sigura ca uscaciunea care ramane din extractorul cu melc mai poate fi refolosita chiar la orice. La cel cu centrifuga foloseam si eu resturile separate. Dar de obicei fac sucuri combinate si nu prea as fi avut curaj sa fac chiftele cu morcov, telina, mar si portocala la un loc. :crying: ...desi sunt f deschisa inovatiilor...si nu ma limiteaza nici o idee preconceputa...
In fine deocamdata nu le am folosit, zilele acestea produc cantitati masive si n am loc in congi, astia nu mananca "noutati" ...

Yupiii mi-a sosit joi seara aparatul. Am facut in fiecare seara de atunci suc si am si pe dimineata si la pranz, desi eram foarte fanatica sa l beau imediat, pentru a nu se oxida si pierde din nutrienti. Mi-a placut jucatul si mi a iesit prea mult. Dar a baut si familionul. Am facut cum ati spus lor le-am facut si dat primii doar din fructe si le place mai mult, decat cel din centrifuga pt ca iese mai putina spuma.
Parerea mea pana acum:
-Sucul iese mai gustos si mai dens, uneori aproape smootie (depinde de consistenta ingredientelor).
- iese cu mult mai mult suc din toate ingredientele. Am observat la patrunjel, pe care centrifuga doar mi-l ciopartea si nu reusea sa scoata mai nimic din el, la extractor ies niste resturi ca niste fire de iarba uscata. Mare diferenta!!! De asemenea, la extractor gaseam bucatele de fructe/legume intregi azvarlite si resturile cu mult mai umede.
- cu oxidarea nu pot sa mi dau seama, dar ei afirma ca asta nu oxideaza si pastreaza continutul enzimatic si de nutrienti al ingredientelor folosite vs celalalt care scoate un suc de calitate nutritiva inferioara
- se curata mai greu. Cel putin asa zice dl Dani eu nu am avut onoarea pana acum :tongue3: . Respectiv se curata greu opritorul acela de silicon. La voi cum e?
- se mai blocheaza din cauza fibroaselor si trebuie curatat si reluat.
- per total un pic mai incomod de folosit decat cel prin metoda centrifugare

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#45 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,246
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 February 2016 - 01:38 AM

S-ar putea sa ma repet, sper ca nu e nici un bai.
Problema refolosirii resturilor e ca sunt putine si diferite intre ele.
Adica eu nu fac niciodata suc doar din morcovi, cind am facut din mai multi morcovi i-am pus in punguta si la congelator si i-am folosit apoi la supe.
Pentru ca din ceea ce faci o data pentru 4 persoane iese mult prea putin ca sa poti sta sa le separi pe toate si sa le folosesti pe fiecare la ceva. De aceea eu am facut experimentul reusit cu resturi de mar, portocala si legume amestecate cu carne macinata si ou, facut pirjolute si coapte la cuptor.
si eu la inceput eram stresata sa-l fac si sa-l bem imediat dar in felul asta ma privez de alte momente in care as putea sa-l beau dar n-am timp sa-l fac, Ramona a zis ca nu-si pierde din proprietati asa ca acum il fac duminica sau simbata si il pun imediat la frigider ca sa-l pot bea a doua zi, acelasi lucru daca il fac dupa-amiaza in cursul saptaminii, il beau a doua zi la micul dejun, dimineata e exclus sa-l fac, ar trebui sa ma trezesc la 5.30.
Intr-adevar extractorul asta reuseste sa scoata suc si din frunze verzi, centrifuga drept sa zic nu-mi amintesc ce face pentru ca am luat-o acu 21 de ani si am folosit-o de citeva ori, mi-amintesc un zgomot infernal si o multime de timp sa stau sa spal sita aceea pe care o are.
Daniella, al meu are 2 site, una mai fina si una mai putin fina, cu a doua iese mai smootie, la fel si daca cu prima folosesti fructe mai molcute, cu cit sunt mai crocante si mai pline de suc fructele sau legumele cu atit sucul iese mai limpede si transparent.
Asa e, fibrele il blocheaza, cu timpul am invatat care sunt si le las mereu la urma.
Desi cum spuneam au trecut foarte multi ani de cind nu folosesc centrifuga mie extractorul mi se pare mult mai simplu, ma intii pentru ca fructele nu tre sa le cureti si le tai bucati mari, mai apoi pentru ca se spala mult mai usor.
N-am inteles la ce ii zici tu opritor din silicon

#46 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 February 2016 - 01:10 PM

ce bai sa fie? eu iti multumesc ca ai sumarizat :occasion15:

Al meu nu are decat o sita universala si mai are o asa un vas (care nu are sita pt fructe congelate (Dar zice ca trebuie musai decongelate in peralabil) si nuci/seminte. Iese mai smootie in functie de consistenta ingredientelor: de ex din mere malaiete, din sfecla etc
Ziceam de Garnitura de silicon de la orificiul pe unde ies resturile.

Intre timp l-am folosit si eu singura cap coada si nu mi s-a parut dificil de spalat sita si orificiul pe unde e garnitura, inclusiv garnitura.
Intre timp am mai citit si m-am invatat sa il folosesc cu capacelul inchis de suc, astfel ca sucul impinge resturile si nu se mai blocheaza.
Per total totusi mi se pare mai greu de asamblat si de spalat decat cel centrifugal al meu. Cel centrifugal pe care il am si functioneaza perfect de 5 ani este un Bosch de ala cu deschiderea cea ami larga, intra marul intreg, la fel si celelalte fructe si legume (Daca nu depasesc 8-9 cm cat are el gura). La mine cu cel vechi centrifugal mergea mai repede, era industrie pe banda rulanta. La fel sita si restul componentelor se spalau f usor si repede. Singura chestie ca era un mastodont mai mare decat asta melcat. Si acesta melcat pe care l-am luat are deschiderea larga 7.5 cm, intra un mar (nu f mare) intreg pe gura. La acesta nou mai tai ingredientele pt a-l proteja. Per total operatiunile cap coada mi se pare ca imi iau aproape dublu decat la celalalt. Cu celalalt imi permiteam sa-mi fac suc si dimineata si seara, cu asta nu ma pot avanta... ia mai mult timp (Dar poate ma mai perfectionez). Insa are avantaje importante:
1. sucul nu este oxidat, se pastreaza enzimele, calitatea sucului e mai buna. Sucul e mai gros, trece si un pic de fibra prin el.
2. e mai silentios
3. ocupa mai putin spatiu pe blat.
Il pastrez si pe celalalt oricum, care este f bun. Pentru cine este orientat spre o nutritie sanatoasa si vrea sa investeasca mai putin il recomand cu incredere, merge de duduie! Dar nu stoarce ierburi (patrunjel etc).

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#47 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 February 2016 - 01:52 PM

Referitor la combinatii, ca discutati pe pagina anterioara dupa ce si-a cumparat si Carmen, eu cumpar ce gasesc mai organic si mai proaspat in cale si apoi din ce am in frigider/camara scot macar 5 tipuri de legume si minimum 2 de fructe si si pun din toate cate un pic.
Ce gasesc eu organic la Lidl sunt: morcovi, zucchini, castraveti, rosii, salata, ceapa, uneori ardei; mere, kiwi, portocale, lamai, banane.
In afara de astea mai cumpar neorganic: apio, sfecla, patrunjel, broccoli 8folosesc inclusiv tulpina), gulie (folosesc inclusiv frunzele), dovlecel, ridiche alba daikon, salate felurite, varza de diferite tipuri, grepfruit, mandarine, avocado, ananas, capsune, fructe de padure si ghimbir.
Ca si voi intai fac pentru familion cate un pahar asa cum si-l doreste fiecare din fructe, eventual cate un morcovel deocamdata. Apoi pentru mine nu ma ingrijorez prea tare pt combinatii, in functie de ce am la dispozitie bag la gramada legume (preponderent verzi), mar, citrice, ananas kiwi si neaparat un pic de ghimbir.

Cum spunea si Adriana, nici noi nu reusim sa il bem pe tot deodata si nici nu am timp sa fac de 5 x / zi. Asa ca daca imi ramane pun rapid in sticle inchise la culoare in frigider.
Daca nu il beau imediat pe tot si vreau sa mai pastrez pt urmatoarele 12-24h la frigider, musai adaug o lamaie (e recomandat ca si conservant).

Exemple din dieta mea de acum, pt sucul ce mi-l fac de 2 ori pe zi:
1.
  • mar
  • morcov
  • portocala
  • broccoli
  • apio
  • patrunjel
  • castravete
  • lamaie
  • spanac
2.
  • mar
  • kiwi
  • apio
  • gulie
  • salata verde
  • sfecla rosie
  • zucchini
  • oregano verde
  • lamaie

3.
  • portocala
  • ananas
  • lamaie
  • apio
  • broccoli
  • castravete
  • patrunjel
  • lamaie

4.
  • mar
  • grepruit
  • ridiche daikon
  • apio
  • morcov
  • zucchini
  • castravete
  • marar
  • lamaie
Si aparatul meu a venit cu o carte de retete sucuri, dar nu stau sa-mi bat capul sa fac ceva fix cum scrie acolo, ca nu am nu stiu ce ingredient si pierd vremea.
Nu stau sa ma strofoc prea mult referitor la ce cu ce merge, folosesc ce am la dispozitie, dar fara fructe dulci in amestec cu legume. Musai pun si ceva frunzoase, ghimbir si 1 lamaie. Nu ma preocupa culoarea si gustul foarte mult, avand in vedere ca e benefic si detoxifiant, pentru moment incerc sa inlocuiesc cat mai multe mese cu 1 portie mare de suc. Unele imi ies foarte foarte bune, mai bea chiar si Bea caet putin, altele sunt puternice (cele cu sfecla de exemplu), altele sunt gazoase (broccoli, ridiche).
Ma mai documentez in privinta combinatiilor in special la cele care nu sunt permise, adica ingreuneaza digestia sau absorbtia de enzime si nutrienti. Daca imi cad info noi in mana si doriti va mai spun.

La cat mai multe vegetale crude in alimentatia noastra! :occasion15:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#48 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,246
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 March 2016 - 12:08 AM

De amorul artei am facut si lapte de migdale.
Am pus la inmuiat migdalele si dupa citeva ore le-am cintarit, amestecat cu aceeasi cantitate de apa si pasat, probabil se putea pune si mai multa apa, dar era un experiment si asa trebuia facut.
Imagine atasata: monthly_03_2016/post-4-14579068508452.jpg

#49 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 March 2016 - 10:16 PM

Arata bine si apetisant. Ti a placut bautura?
Ai alergia la lactoza, parca? Asta cred ca ramane pe toata viata...?
O sa incerc si eu lapte, ti-a iesit frumos. Am facut si eu odata, acum vreo 2-3 ani, dar nu m a impresionat nicicum... , dar nu arata asa frumos ca al tau... L-ai facut la masticator?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#50 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,246
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 March 2016 - 01:23 AM

L-am facut doar de amorul artei ca experiment cu alte detinatoare de extractor ca sa vedem diferentele, e inca in frigider :)
L-am facut cu extractorul asta. Nu stiu ce e masticatorul

#51 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 March 2016 - 06:14 PM

Vezi postareaAdriana, la 19 March 2016 - 01:23 AM, a spus:

L-am facut doar de amorul artei ca experiment cu alte detinatoare de extractor ca sa vedem diferentele, e inca in frigider =))
L-am facut cu extractorul asta. Nu stiu ce e masticatorul

La noi nu se cheama extractor, ci storcator la rece, sau prin presare, sau masticator (adica storcatoarele astea cu melc)
deci ai bagat migdalele cu tot cu apa lor de inmuiere si ti.au iesit resturile de migdale pe o parte si laptele pe la gura de suc? Daca nu iti place gustul (desi poti sa pui cateva curmale pt indulcire si vanilie sau cocos ca sa il aromezi de cand le pui la hidratat), il poti folosi fie la smootie in loc de lichid, fie la prajituri in loc de lapte

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#52 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,246
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 March 2016 - 09:45 AM

Am inteles.
Da, am pus migdalele si apa in care au stat, nici nu l-am gustat, l-am facut doar ca experiment =))
Da, de o parte a iesit resturile si pe parte pe care iese sucul a iesit laptele.

#53 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 07 May 2016 - 08:37 PM

Dupa ce am folosit juicer centrifugal si un slow juicer de firma mai putin cunoscuta, am taiat nodul gordian si mi-am luat un slow juicer ca lumea. HUROM HG generatia a doua. Astazi mi-a venit. Si l-am testat. Nene, diferenta ca de la pamant la cer! E drept, dai un ban dar stai in fata.
In plus, surpriza a fost ca juicer-ul asta sa aibe o chestie in plus de care nu stiam. Are un "reglaj" care iti permite sa alegi ce cantitate de pulpa sa iasa la reziduuri. Adica daca vrei reziduuri "seci" sau mai putin "seci". Tare chestie! Surpriza totala! Ok, un moft, dar are sens. Din reziduuri poti face ceva si, in functie de ce vrei sa faci, ai nevoie de reziduuri care sa mai aibe si ceva pulpa (poate).

Astazi l-am folosit pentru prima oara, de test. Am facut suc de struguri. A iesit minunat. Nu pun poza de cum a iesit insa.... crede-ti-ma pe cuvant.

Motorul este puternic dar silentios. Ca rotatii... vreo 47 pe minut.

Aparatul asta nu este potrivit pentru facut suc din grau verde. Sunt altele speciale pentru asa ceva (si alea bune sunt scumpe). Dar, se pare, citind recenziile scrise de altii, ca da rezultate bune la facut suc din "frunze". In curand il voi testa cu spanac si, apoi, cu menta. Dupa aia o sa-l incerc cu brocoli si varza.

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-102-14626461833041.jpg


Imagine atasata: monthly_05_2016/post-102-14626462035752.jpg


Imagine atasata: monthly_05_2016/post-102-14626462251789.jpg
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#54 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,246
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 May 2016 - 11:15 PM

Care sunt diferentele pe care le-ai notat fata de celalalt no name?
Faptul ca alegi cum sa fie reziduurile doar? Faptul ca poti face scoate suc si din varza? Faptul ca motorul e mai silentios?

#55 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 08 May 2016 - 07:04 PM

Vezi postareaAdriana, la 07 May 2016 - 11:15 PM, a spus:

Care sunt diferentele pe care le-ai notat fata de celalalt no name?
Faptul ca alegi cum sa fie reziduurile doar? Faptul ca poti face scoate suc si din varza? Faptul ca motorul e mai silentios?


In primul rand, materiale folosite sunt mai bune. Arata si mai bine si are chestii d-alea gandite. Spre exemplu, cand il apuci ca sa-l muti, la baza, dedesubt, are o tesitura unde iti bagi degetele ca sa nu-ti alunece din maini. Adica chestii gandite cu minte de neamt care se gandeste la toate.
E mai silentios decat celalalt, sitele sunt facute cu plasticuri mai serioase. La ala mai ieftin, un inel de plastic de la sita mai fina s-a spart dupa 10 folosinte. E drept, bagasem si fructul pasiunii in el dar oriscat.
Apoi, evacuarea rezicuurilor din sita, la asta pe care il am acum, se face mult mai simplu. La ala mai ieftin, pe fundul sitei, undeva, era o gaura dreptunghiulara care se obtura repede si trebuia sa-l desfac, sa curat sita si apoi sa continui. Cu asta de acum, isi face treaba perfect, oricat am de stors si orice am de stors.

Cea mai mare diferenta, insa, ramane faptul ca reziduurile pe care le scoate asta nou sunt mai seci decat ce scotea celalalt. Si asta este, la urma urmei, marea lui calitate de storcator. Stoarce tot ce e de stors si e facut cu cap, din materiale bune si usor de intretinut.

Astazi am stors mere, portocale si tulpini de telina verde. Reziduurile au fost aproape seci. Alalalt nu scotea asa ceva.

Apoi... "galeata" in care se scurge sucul, este gradata din 100 in 100 ml, pana la un litru. Are si capac ca s-o poti pune direct in frigider. La celalalt nu era asa ceva. In fine.

Am oscilat destul de mult intre a-l cumpara pe asta si a cumpara altul in care poti baga merele intregi, fara sa le tai inainte. Pana la urma tot pe asta l-am ales. Tre sa tai merele (sau alte chestii)... un mic efort care merita.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#56 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,246
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 May 2016 - 11:01 PM

Atunci cind se strica asta iau si eu Hurom :angryfire:
Deocamdata s-a ciobit melcul si mi l-au inlocuit si am cumparat si inelul alb de plastic de sub recipientul in care se stoarce pentru ca iesea sucul.

#57 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 10 May 2016 - 05:59 PM

Vezi postareaAdriana, la 08 May 2016 - 11:01 PM, a spus:

Atunci cind se strica asta iau si eu Hurom :occasion15:
Deocamdata s-a ciobit melcul si mi l-au inlocuit si am cumparat si inelul alb de plastic de sub recipientul in care se stoarce pentru ca iesea sucul.


Bai, cati bani ai dat pe asta pe care il ai acum? Daca ai dat sub 200, impacheteaza-l si fa-l cadou cuiva si tu ia-ti un Hurom. Vezi ca e scump. Al meu a costat aproape 600 de euro.

Mama, saraca, avea o vorba... sunt prea sarac ca sa-mi permit lucru prost :floare:
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#58 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 17 May 2016 - 11:11 PM

Sa-l stapanesti cu placere si folos, Dragos.
Pana acum si eu suNt multumita de al meu, a mers aproape zilnic de cand l-am luat...si ce nu am bagat la stors??! Reziduurile sunt f seci, de ex tijele de patrunjel ies ca niste fire de ata alba. Apoi daca pun banana sau capsuni, nu mai ies asa seci pt ca astea nu-s prea potrivite pt storcatorcu mai degraba pt blender (smootie). Si la asta materialele sunt bune, melcul e din nu stiu ce inventie de material..., dar mai vedem cu timpul.
Ce ma nemultumeste pe mine la acesta nou este ca se demonteaza destul de anevoios si se spala nu chiar usor. Dp meu dv cel centrifugal (de ultima generatie) se demonta si spala mai usor + mergeau piesele la masina de vase, de la asta nu! Paharul meu nu are gradatii si nici capac, dar la cel centrifugal avea de ambele.
Si nu am dat decat 215 eur. Urmatorul va fi si la mine Hurom, ca vad ca il folosesc intensiv, deci merit. Cred ca asta e cel mai important, sa-l folosim cat mai des, sa si scoata banii si sa ne aduca sanatate si energie. :biggrin:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#59 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 18 May 2016 - 01:18 AM

Vezi postareaDaniella, la 17 May 2016 - 11:11 PM, a spus:

Sa-l stapanesti cu placere si folos, Dragos.
Pana acum si eu suNt multumita de al meu, a mers aproape zilnic de cand l-am luat...si ce nu am bagat la stors??! Reziduurile sunt f seci, de ex tijele de patrunjel ies ca niste fire de ata alba. Apoi daca pun banana sau capsuni, nu mai ies asa seci pt ca astea nu-s prea potrivite pt storcatorcu mai degraba pt blender (smootie). Si la asta materialele sunt bune, melcul e din nu stiu ce inventie de material..., dar mai vedem cu timpul.
Ce ma nemultumeste pe mine la acesta nou este ca se demonteaza destul de anevoios si se spala nu chiar usor. Dp meu dv cel centrifugal (de ultima generatie) se demonta si spala mai usor + mergeau piesele la masina de vase, de la asta nu! Paharul meu nu are gradatii si nici capac, dar la cel centrifugal avea de ambele.
Si nu am dat decat 215 eur. Urmatorul va fi si la mine Hurom, ca vad ca il folosesc intensiv, deci merit. Cred ca asta e cel mai important, sa-l folosim cat mai des, sa si scoata banii si sa ne aduca sanatate si energie. Imagine postata


Mersi.

Dana, tu ce scula ai?
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul
0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi