hai ca nu cred ca esti asa de rea ca sa se acreasca borsul
Sfaturi pentru umplutul borsului
#23
Postat 20 June 2024 - 02:04 PM
mino, la 19 June 2024 - 01:29 PM, a spus:
Blackie trebuia sa pui din nou tarâțea cu apa fiebinte spre clocotit. Eu pun borcanul intr-o patura si las la fermentat cam doua zile. Amestec macar o data pe zi cu un facaleț apoi ling făcălețul dupa ce amestec, sa fie acru borșul Uite aici rețeta pentru huște.
Multumesc Mino. Chiar dupa reteta aia am incercat si eu a doua oara, de la zero. De data asta mi-a iesit! Deja am strecurat borsul si l-am pus la sticle, astept sa treaca valul asta de canicula si fac o ciorba. Despre lins facaletul, am mai povestit noi pe aici, bunica mea zicea ca trebuie sa dai cu facaletul pe la gura cuiva care e rau de gura ca sa se acreasca borsul. Nu stiu de ce dar mereu ma gasea pe mine sa ma mozoleasca pe fata cu taratea aia de pe facalet. Bineinteles ca eu protestam, vociferam mereu dar si borsul iesea super
brain loading....please wait....
#25
Postat 25 June 2024 - 09:35 PM
Adriana, la 20 June 2024 - 02:17 PM, a spus:
deci ea te cunostea bine
glumesc evident
glumesc evident
He he, stiu ca tu glumesti dar bunica-mea nu prea imi amintesc sa fi avut simtul umorului. Ceva, ceva o fi fost acolo de functiona treaba
brain loading....please wait....