Multumiri lui Geany pentru identificarea acestui topic, am intrat aseara tarziu si dupa ce am cautat prin forum (superficial, clar), am intrat in casa voastra incepand prin a posta retete, desi normal era sa ma prezint intai, de aceea imi cer scuze pentru maniera mai putin eleganta, dar m-am simtiit pe acest forum ca pestele in apa

Numele meu este Dorian, 48 de anisori, bucatar de hobby (foarte mare hobby). Pe langa de-ale gurii sunt pescar si fotograf pasionat. Anul aceste am decis sa incep blogarela pe una dintre cele 3 pasiuni, bileteul castigator a fost tras de mancare, cel putin in prima faza.
Un scurt "cv" sa zicem, gasiti pe pagina mea http://www.dorianradu.ro/contact/; o postez nu de dragul de trafic increase ci pur si simplu. Traficul va veni de la sine daca ceea ce scriu prezinta interes. Am vazut ca aveti o sectiune de terapii alternative, daca exista interes in zona reiki sau a practicilor arhaice (cunoscute si ca practici samanice - conform terminologiei date de Mircea Eliade in cartea sa despre Samanism), dati-mi de stire si voi posta subiectele care va intereseaza. Pana de curant am avut un blog pe aceste teme, dar am renuntat la el si la practica publica, in urma ciudateniilor care se petrec in Romania de zi cu zi pe tema esoterica. Practic in continuare pentru familie si prieteni.
Inca o data bine v-am gasit!
Dorian