Pagina 1 din 1
caut reteta cu dovlecei a Adrianei-Nicoleta dovelcei si grana padano
#1
Postat 06 July 2016 - 05:47 PM
Buna ziua
Am rugamintea sa ma ajutati sa gasesc reteta Adrianei cu dovlecei cruzi , taiati felii rotunde subtiri si peste se pune grana padano ..cred..
M-am uitat pe aici dar nu o gasesc.
multumesc.
Am rugamintea sa ma ajutati sa gasesc reteta Adrianei cu dovlecei cruzi , taiati felii rotunde subtiri si peste se pune grana padano ..cred..
M-am uitat pe aici dar nu o gasesc.
multumesc.
#2
Postat 06 July 2016 - 06:09 PM
Buna Nicole,
Poti sa dai mai multe amanunte? Se pun dovleceii la cuptor? Se fac salata..??
Sigur e vorba de Adriana? Maya, Eataly (si nu numai) au postat multe retete cu dovlecei.
Poti sa dai mai multe amanunte? Se pun dovleceii la cuptor? Se fac salata..??
Sigur e vorba de Adriana? Maya, Eataly (si nu numai) au postat multe retete cu dovlecei.
#3
Postat 06 July 2016 - 07:28 PM
Am gasit-o , cineva m-a ajutat si mi-a trimis linkul .
Era vorba de carpaccio de dovlecei.
Linkul era spre un alt site.
Multumesc pt ajutor .
Era vorba de carpaccio de dovlecei.
Linkul era spre un alt site.
Multumesc pt ajutor .
#4
Postat 06 July 2016 - 09:16 PM
Ma bucur ca ai gasit ce cautai, mai avem si aici dovlecei ca sa mai actualizam http://artaculinara....e-retete-cu-ei/
#5
Postat 06 July 2016 - 10:23 PM
Iarta-mi intirzierea
I-am facut anul asta cu primii mei dovlecei din minigranita mea
Eu i-am taiat felii subtiri cu aparatul cu care fac spaghetti dar se pot face feliute si cu mandolina sau cu instrumentul cu care se curata cartofii, apoi le-am pus un pic de sare si i-am strivit un pic ca sa se inmoaie, apoi am pus ulei, otet balsamic si aschii de parmigiano
I-am facut anul asta cu primii mei dovlecei din minigranita mea
Eu i-am taiat felii subtiri cu aparatul cu care fac spaghetti dar se pot face feliute si cu mandolina sau cu instrumentul cu care se curata cartofii, apoi le-am pus un pic de sare si i-am strivit un pic ca sa se inmoaie, apoi am pus ulei, otet balsamic si aschii de parmigiano
#7
Postat 07 July 2016 - 12:59 PM
Vroiam sa zic mini grădiniță adica grădină mica.
In timp ce citeam ce ai scris ma gindeam la "granita" care e asta:
si ziceam iote Moatza cunoaste si granita.
Dar de fapt cred ca tu ziceai de graniță nu?
In timp ce citeam ce ai scris ma gindeam la "granita" care e asta:
si ziceam iote Moatza cunoaste si granita.
Dar de fapt cred ca tu ziceai de graniță nu?
#8
Postat 11 July 2016 - 06:37 PM
Adriana, la 07 July 2016 - 12:59 PM, a spus:
Vroiam sa zic mini grădiniță adica grădină mica.
In timp ce citeam ce ai scris ma gindeam la "granita" care e asta:
granita.jpg
si ziceam iote Moatza cunoaste si granita.
Dar de fapt cred ca tu ziceai de graniță nu?
In timp ce citeam ce ai scris ma gindeam la "granita" care e asta:
granita.jpg
si ziceam iote Moatza cunoaste si granita.
Dar de fapt cred ca tu ziceai de graniță nu?
e granita pe toate drumurile si la noi. acuma-s la mare si toata lumea are cate-o gheata de-asta colorata in mana.
#9
Postat 11 July 2016 - 08:34 PM
Adriana, la 06 July 2016 - 10:23 PM, a spus:
Iarta-mi intirzierea
I-am facut anul asta cu primii mei dovlecei din minigranita mea
Eu i-am taiat felii subtiri cu aparatul cu care fac spaghetti dar se pot face feliute si cu mandolina sau cu instrumentul cu care se curata cartofii, apoi le-am pus un pic de sare si i-am strivit un pic ca sa se inmoaie, apoi am pus ulei, otet balsamic si aschii de parmigiano
carpacciozucchine.jpg
I-am facut anul asta cu primii mei dovlecei din minigranita mea
Eu i-am taiat felii subtiri cu aparatul cu care fac spaghetti dar se pot face feliute si cu mandolina sau cu instrumentul cu care se curata cartofii, apoi le-am pus un pic de sare si i-am strivit un pic ca sa se inmoaie, apoi am pus ulei, otet balsamic si aschii de parmigiano
carpacciozucchine.jpg
Ai uitat menta.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#10
Postat 11 July 2016 - 10:42 PM
N-o pun, citeodata pun ceva ierburi, depinde de inspiratie, dar nu mereu.
In seara asta i-am facut iar si mincat eu pe toti 3 dovlecei micuti si unu mare taiat in sferturi + o cepusoara verde careia ii mincasera melcii cam multe frunze si mi-a fost frica ca s-o strica, evident produsi de mini grădinița mea, i-am sarat si strivit bine si stors, amestecati cu ulei, otet balsamic, aschii de parmigiano si o picatura de crema de usturoi, o bunatate......
In seara asta i-am facut iar si mincat eu pe toti 3 dovlecei micuti si unu mare taiat in sferturi + o cepusoara verde careia ii mincasera melcii cam multe frunze si mi-a fost frica ca s-o strica, evident produsi de mini grădinița mea, i-am sarat si strivit bine si stors, amestecati cu ulei, otet balsamic, aschii de parmigiano si o picatura de crema de usturoi, o bunatate......
#11
Postat 12 July 2016 - 12:05 AM
Dovleceii si menta sunt casatoriti. Data viitoare pune si menta. Proaspata tocata de cutit. Si lasa usturoiul pentru altceva. Si doar putin balsamic, doar foarte putin, cat de o idee.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Arata acest topic
Pagina 1 din 1