Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#141 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 20 March 2010 - 08:53 PM

A,la dinti ?

pai daca s-o zbantuit tare i-o clantanit si dantii in gura.Imagine postata

Lapi,nu te supara ca asa suntem noi glumetze,facem haz de necaz.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#142 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 March 2010 - 09:18 PM

Vezi postareaPiscotel, la 20 March 2010 - 08:53 PM, a spus:

A,la dinti ?
pai daca s-o zbantuit tare i-o clantanit si dantii in gura.Imagine postata
Lapi,nu te supara ca asa suntem noi glumetze,facem haz de necaz.Imagine postata

Nu se supara ea asa usor, doar e moldoveanca! :lol:

#143 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 20 March 2010 - 10:05 PM

Lapona, te simti mai bine? sper ca da...ingrijeste-te ca nu-i de glumit.

Am fost la sala azi, si in plus fata de ceea ce fac de obicei, instructoarea mi-a aratat 3 exerciti pentru triceps, ca sunt cam nentrenata la brate.

La piata am luat si eu multe fructe, salate, legume si branza. Pestele si carnea mi le iau pe moment, cand am nevoie. Si nu am mancat nici un dulce (desi in weekend am voie)

#144 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 21 March 2010 - 10:00 AM

[/quote]

Nu se supara ea asa usor, doar e moldoveanca! :scratch:
[/quote]

Uiti cin' ma stie!!! Sa ma supar?? Ba din contra, va multumesc ca ma faceti sa ma -vorba lu tata- radea.

Dap, sa va zic un secret despre mine: eu cred ca m-am nascut cu dentistul la cap si nu cu obstetricianul!! De cand ma stiu eu am avut probleme cu dantura. De vreo doi ani ma tot perind pe la stomato. Acum un an am avut iar o operatie, ii zice rezectie -chipurile sa impiedice infectia in mandibula etc. Imbecilul acela de "medic" mi-a taiat filonul nervos si nu am avut simt in partea de jos a obrazului si barba 3 luni. Dar a revenit, s-a reconstruit totul. Partea cea mai urata este ca incompetentul ala nu mi-a rezolvat nici un rahat si de cand cu rezectia ma-.si am facut mereu abces acolo si tot asa, m-am dus la el el ca sa vedem sa asteptam. Atunci m-am dus la o clinica de specialitate si verdictul: nu mai putem salva nimic trebuie scos totu si curatat. Si nu mai spun de urmari etc. Si sa nu mai pomenesc ce si cati bani, ca imi luam o masina pana acum. Inca am totul umflat, sper sa pot vorbi maine decent in fata auditoriului.

Mersi mult de sustinere fetele. Suntoricum cu moralul la subsol ca e mult mai complicat decat zic eu aici, dar nu vreau sa vorbesc despre.

Asa ca: s-auzim rapoarte! Ce si cum ati facut we asta? Hai, ca macar asa sa ma simt si eu putin sportiva! Ia, care-i prima?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#145 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 March 2010 - 09:02 PM

ma alatur si eu macar virual grupul Lolei :floare:
As alerga si eu, stiu ca mi-ar face bine la creieras,da nu ma tine.Imi luasem un crosstariner,da din lipsa de spatiu e depozitat in garaj, in casa mi-am lasat doar bancheta de abdomene,da cred ca am sa inghesui si crosstrainerul pe undeva ca nu se mai poate.

Kira, o nelamurire, tu faci exercitiile pt bicepsi,tricepsi, cu greutati de peste 10 kg?Concurezi la culturism? :?:
Daca am gresi interpretarea a ce ai scris , mea culpa,da stiu ca pt intretinere femeile fac de fel cu greutati mici.Eu de ex lucrez cu gantere de cate 1 kg, ca apoi nu vreau sa fiu Ioana muschi ;)

Am si eu multe kg de dat jos, dar cu miscarea mai greu,adevarul e ca la mine abdomenul trebuie lucrat cel mai mult ca acolo am pb.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#146 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2010 - 09:31 PM

Dragi copchii, ia deschideti voi usa lu' mama si mai ales urechile: azi ni-.s tare mandra de mine, ca in ciuda starii mele in pionieze am iesit, nu mai puteam simteam ca explodez ca bubui. Si am si alergat o bacatzica, mica, pana a inceput sa imi bubuie operatia si m-am linistit si rezumat la o plimbare alerta luuuunga. Doamne, abia astept sa se vindece bine si sa ies la alergat!!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#147 Useril este offline   mariette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 281
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 21 March 2010 - 09:33 PM

Masa musculara se obtine foarte greu ;se pare muschii ard grasimea ,ei consuma energie in timp ce ii antrenezi si chiar si in zilele de refacere, asa ca nu-i o problema daca te antrenezi cu greutati mai mari!

#148 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2010 - 09:35 PM

Ioana, bine ai venit la noi!!

Si, pentru tine special, ma repet: cel mai greu si cel mai greu este inceputul. Si cu atitudinea asta, posibil sa te indispun cu afirmatia mea, nu ai sa ajungi niciodata sa alergi. Imi pare rau, dar de doi ani de cand am descoperit alergatul si cu atatea pauze, accidente si reinceputuri, alt truism nu am sa iti spun :notworthy:

Totul este o chestiune de vointa interioara. Dureaza cam pana la 3 saptamani sa iti intre ritmul fie in constiinta, fie in sange :)Ce faci cu tine este decizia ta si numai a ta.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#149 Useril este offline   mariette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2010 - 09:37 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 21 March 2010 - 09:31 PM, a spus:

Dragi copchii, ia deschideti voi usa lu' mama si mai ales urechile: azi ni-.s tare mandra de mine, ca in ciuda starii mele in pionieze am iesit, nu mai puteam simteam ca explodez ca bubui. Si am si alergat o bacatzica, mica, pana a inceput sa imi bubuie operatia si m-am linistit si rezumat la o plimbare alerta luuuunga. Doamne, abia astept sa se vindece bine si sa ies la alergat!!

ufff...lasa alergatul pentru atunci cand te faci bine!
vindecare grabnica iti doresc!

#150 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 March 2010 - 09:41 PM

Vezi postareamariette, la 21 March 2010 - 09:33 PM, a spus:

Masa musculara se obtine foarte greu ;se pare muschii ard grasimea ,ei consuma energie in timp ce ii antrenezi si chiar si in zilele de refacere, asa ca nu-i o problema daca te antrenezi cu greutati mai mari!

Mariette, eu stiam de la un antrenor de fittnes, ca pt femei si mai ales daca nu vrei sa faci muschi, ci doar sa-i lucrezi este indicat lucrurl cu greutati mici.

Vezi postareaLapona Enigel, la 21 March 2010 - 09:35 PM, a spus:

Ioana, bine ai venit la noi!!

Si, pentru tine special, ma repet: cel mai greu si cel mai greu este inceputul. Si cu atitudinea asta, posibil sa te indispun cu afirmatia mea, nu ai sa ajungi niciodata sa alergi. Imi pare rau, dar de doi ani de cand am descoperit alergatul si cu atatea pauze, accidente si reinceputuri, alt truism nu am sa iti spun :notworthy:

Totul este o chestiune de vointa interioara. Dureaza cam pana la 3 saptamani sa iti intre ritmul fie in constiinta, fie in sange :)Ce faci cu tine este decizia ta si numai a ta.

Lapo, vointa as avea eu, nu asta ar fi cea mai mare pb a mea, ci faptul ca nu ma tine inima.Intotdeauna mi-a placut sa fac sport de performanta eventual si mama imi intezicea stiind ca era sa ma piarda si am fost la un pas de operatie pe cord.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#151 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2010 - 09:58 PM

Aoleu, pai asta nu o stiam. La medic cu tine si lasa-te sfatuita! Vezi ca aici in DE sunt Sportärzte si sunt in masura sa te sfatuiasca cum trebuie. Trebuie sa gasesti un sport potrivit situatiei tale. Dar cardio in cazul tau nu este recomandat :notworthy:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#152 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2010 - 09:59 PM

Mariette esti o draguta, sper sa se vindece frumos...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#153 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2010 - 12:44 AM

Ioana, Mariette are dreptate, muschii (cel putin la brate la mine) se obtin tare greu..practic nu se vad deloc. tare mult trebuie sa insist sa vad ceva rezultate.

ieri nu am fost la sala ca ma cam durea spatele si am zis sa nu insist.

Lapona sa te faci bine repede, sa-ti treaca tot ca sa poti iesi la alergat!.

#154 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 March 2010 - 04:33 PM

Lore, insanatosire grabnica.Pupam o luptatoare!

#155 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2010 - 06:47 PM

Dragi fete si baieti, melodii sau cantareti, va pupa mama pi toatili, sa va iau la rand ia!

Deci fete...bine nu e la mine, am fost iar la medic si sârpraiz: mi-a ramas un rest de radacina acoloja, infectia cat casa, bubuie tot in capul meu. Imi venea sa il machez putin natural pe domnu' doctor azi, dar l-am iertat ca e tanar si mumujel si are mana usoara. Asadar sunt sub antibiotice acum si tre sa ma duc iar la taiere :biggrin: : Nenea' doctolu' m-a sfatuit parinteste sa stau locului cu alergatu' sa astept sa fie totul bine intai. Asa ca ma duc frumusel pe margine si ma uit la voi. Prin urmare mai copii, de azi pana e totul bine, fac parte din supervising board. Asadar la raport! Si lasat eschivarile ca vine vara si nu vrea nimeni sa defileze valurile celulitei, nuo?

Deci aud!! Hai ca astept voluntari, daca nu iau la strigat catalogu' eeeeee.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#156 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 March 2010 - 12:50 PM

Prezent!Iesit ieri.Am simtit ca pot mai mult si am dat mai mult.Am vrut sa transpir, sa ard!Perfect, minunat si splendid.

Am facut aproare o ora.

De mancat, toate bune pana seara.cand a venit sotu cu foietaje cu crema si frisca. :blush: Ooooups, I did it again!

#157 Useril este offline   mariette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2010 - 03:19 PM

buna,
Eu,deocamdata,tot la sala,azi incerc sa deschid sezonul la alergat afara (sa vad ce timp am diseara!).Ieri am mancat pui cu salata,de varza si de morcov,grapefruit si o banana iar azi peste pastrav,salata,pomello si o banana.
Spor la alergat!

#158 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2010 - 08:00 PM

Mariette imi place meniul tau, atat cel de ieri cat si cel de azi. Cuminte. Continua asa! Mie mi-a dat inapoi beleau de infectie, cred ca maine ma zbantui si eu oleac ca mi-e dor rau si am nevoie sa ma echilibrez mental pentru ca vor urma zile grele pentru mine.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#159 Useril este offline   mariette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2010 - 09:02 PM

Azi ,asa cum am zis, am iesit la alergari pe afara;stadionul mic,pe care alergam de obicei,era plin de apa,asa ca am cautat o alta locatie,tot pe acolo(am alergat vreo 25 min);in jur totul mov , multe,multe branduse, o splendoare;am cules un buchetel, special pentru voi:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-264-126954347764.jpg

#160 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2010 - 09:41 PM

Mariette, ce branduse frumoase! cred ca a fost tare fain sa alergi printre flori; la mine a plouat toata ziua...nu am facut nimic toata saptamana si nu-mi place deloc, dar merg maine si duminica la sala.

Astazi am mancat o gramada de oua de ciocolata...cand nu fac sport mananc prea multe dulciuri...

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul